Lütfen okuduklarınızı kendinize göre yorumlamayın, üzülürsünüz, çünkü herkes farklı farklı.
17 folikül saymış ve 8 yumurta toplamışsa demek ki 9 tanesinin içi boş ya da olgun değildi, bu olabiliyor bi çok kişide. Hatta bazı aylar yumurtlamıyoruz bile doğal halimizde.

Bende de e2’ye hiç bakılmadı, transfer öncesi günde 3 estrofem verdiler direkt. Bunun da elbet doktorların bildiği bir nedeni vardır. Onlara içinizdekilerin hepsini sorun. Doktor ve hastaneyi de sevmediyseniz bırakın ama raporunuzu alın ki sonraki doktorunuz inceleyip ona göre tedaviye başlasın. Bi de mini tüp bebek yapmakla ilgili doktorunuzun fikrini sorun.

Bunun dışında belki okumuşsunuzdur ben ve eşimde genetik hiç bir sorun olmadığı halde 7 denemenin hiç birinde sağlıklı embriyo oluşmadı. Dondurulmuşum da olmadı, hep tedavilere baştan başladık. İçimde bitmeyen bir çığlıkla 3 sene geçirdim. . Ngs’ye 11 tane gitti. Sonra 8. Denemede 5 tane daha gitti ve sonunda 2 tane sağlıklı çıktı.yani toplam 16 embriyoda 2 tane..

İnsana farklı bir güç geliyor ve bu size de gelecek göreceksiniz. Her seferinde ayağa kalkacaksınız..

Son düzenleme:
Sağol canım...Namaz durumu nasıl olucak bilemedim...Banyo yapıyorum ertesi gün yine geliyor...Bide bu ara çok göğüslerim şiş hormonlarım alt üst heralde ondan...

Allah umutlarınizi gerçek kılsın inşallah:) Rabbim isteyen kimseyi boş çevirmez umarım tek duam bu

Sağol canım...Namaz durumu nasıl olucak bilemedim...Banyo yapıyorum ertesi gün yine geliyor...Bide bu ara çok göğüslerim şiş hormonlarım alt üst heralde ondan...
Normal adet tarihin dışındaki kanamalar özür sayılır canım. Her vakit abdest tazeleyerek kilabilirsin

enfeksiyon göstergesi acil dr.una gitmekte fayda var.enfeksiyon gebelikte hiç hiç istenmeyen durumlardan biri
Zaten tahlil istemişti pazartesi sağlık ocağında yaptır dedi şimdi baktım tam idrar tahlili vs. baya detaylı istemiş. Onda çıkar mı acaba. Yada aile hekimine mı danişsam gitmisken.
Kesin crinone jel sebep oldu artık hergun oraya kullana kullana felegim şaşti

Benimde anlamadığım şey bu .. doktorum la konuştum 1 embriyo da kısmı bir bozukluk varmış bölünme devam edince belli olurmuş ona şans verelim diyor ..en kötü ya tutmaz ya da düşük olur ilk haftalarda dedi .. %50 ymiş olasılık .. bir çok doktorla hatta perinatolog ile konuştum eşimde ona şans verme taraftarı .. sadece mayıs ayındaki düşük gibi olmasından korkuyorum , büyür ve engel tespit edilir diye korkuyorum .. ama ona şans vermekte istiyorum ..

Senin bi fikrin var mı ?

Benimde ilki negatifti haziran da 2 ay ara verdik adet düzenim bozuldu beklenen tarihten 1 hafta önce kahve lekeler oldu 1.5 gün kadar hemen gittim dr a. dr oldun sayıyoruz normal bunlar dedi ve ilaca başladı 2 günde bir takıp etti şimdi 5 eylüle gün verdi olacak transferim.
Bence sende bi dr una görün derim

Nasip bu belli mi olur belki tutunup sağlıkla devam edecek. Sen her türlü duruma hazırlıklı gibisin zaten. Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah emeklerin boşa çıkmaz. Ama herşeyde bir hayır var her halimize şükür. Dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor

Benim de öyle.. sabahları bitmiş uyanıyorum ve sanırım gün içinde uyuduğumdan gece uyumam zorlaşıyor.
Uyku düzeni önemli. Ben erken yatıp erken kalkmaya yıllardır alıştım. Estrofem benim bile düzenimi bozmuştu gebe kalınca bhcg 1000 e ulaştığında bıraktırdı dr. Yani bir süre kullanmak mecburi.

Benim de öyle.. sabahları bitmiş uyanıyorum ve sanırım gün içinde uyuduğumdan gece uyumam zorlaşıyor.
Senin bir tane sağlıklı embriyon var dı değil mi yanlış hatırlamıyorsam genetik testlerden sağlıklı çıkan bir embriyonun tutunma ihtimali çok çok yüksek demişti dr um neredeyse %90 lara çıkıyor sanırım ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…