Herkese merhaba. Arkadaşlar biliyorsunuz perşembe opum olmuştu. 5 yumurtanın sadece 2 si döllenmiş. Beşinci günü bekleyeceksin. Onlarında 5. güne kalacaklarından hiç ümidim yok. .Lütfen dualarınızda beni unutmayın. Dualarınızı beklliyorum. Daha sonra genetiğe gönderilecek. Daha önce de aynı şeyi yaşamıştım. Malesef sonuç hüsran olmuştu. Dualarınıza beni de alın.

hamilelik tavan yapmış sende canım .
öldürünce yapışmıyor mu onların sıvısı heryere onları nasıl temizliyorsun tekrar ekstra yoruluyorsundur

inşallah bu sefer sağlıkla kavusursunuz canım. allah yardımcınız olsun

Az once merkezden aradilar 3 yumurtan Dollendi digerleri de dollenmeye devam ediyor. Net dollenen yumurta sayısı pazartesi belli olur dendi. Olabilir mi boyle bisey ? Yumurta belli bir buyukluge ulastiktan sonra mi dolleniyor?

hamilelik tavan yapmış sende canım .
öldürünce yapışmıyor mu onların sıvısı heryere onları nasıl temizliyorsun tekrar ekstra yoruluyorsundur

Elimde çamaşır sulu viledayla geziyorum evin içinde. Genelde yere konduklarinda olduruyordum ama sabah bıraktım artik öldürmeyecegim Evime izinsiz girmek onların ayıbı ama ben bu ayıba karşı bir ayip daha işleyemem Onlarında yaşamaya hakkı var Napalim olmazsa sinek savar vs alicaz eczaneden başka çare yok

Ay okurken yoruldum ya bunları yaşamadan çocuk sahibi olamayacağını bilmek insanı daha çok yıpratıyor.
Allah büyük inşallah herşey istediğin gibi gider zorluk çekmeden sağlıkla anne olursun dilerim Allahtan kimse anlamaz ne çektiğimizi

Az once merkezden aradilar 3 yumurtan Dollendi digerleri de dollenmeye devam ediyor. Net dollenen yumurta sayısı pazartesi belli olur dendi. Olabilir mi boyle bisey ? Yumurta belli bir buyukluge ulastiktan sonra mi dolleniyor?

canım benim çok tatlısın

Ya direk senin için girdim şuan nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür Rabbime kabul etti

Benim geldi canım. 3.güne 2 tane kalmış 5.güne biri gider diye hesaplamış embriyolog sonra bir baktım diğeride yetişmiş arkadan dedi hiç beklemiyordum. Normal bir durum yani. Senin adına da sevindim maşallah çok güzel

Sana iki embriyomu transfer edildi canım? Kaliteleri çok iyi değil gibi, 2Bb, 1bb ve 1cc, bilgin var mı?

Canım benim hemen ertesi gün şu kadarı döllendi dediler, bir sonraki gün de hücre sayısını söylediker, diğer 2 tedavimdede durum böyleydi, seninki farklı geldi bana, vardır bir bildikleri..,

Ben ilk defa duydum böyle bişi. Onları arayıp sormanız daha doğru olur, belki heyecandan yanlış anlamışsınızdır.

Canım benim hemen ertesi gün şu kadarı döllendi dediler, bir sonraki gün de hücre sayısını söylediker, diğer 2 tedavimdede durum böyleydi, seninki farklı geldi bana, vardır bir bildikleri..,
Embriyolog acil isi çıktigi icin izmir e gidiyormus. Sabah erken saatte baktim 3 tane vardi dollenen. Dedi belki de sureleri dolmadigi icin oyle demistir bilemiyorum. Ama kesin bir sekilde yumurtalar gayet iyi, pazartesiye kadar kalanlar da dollenir dedi. Kalsiyum yuklemesi yapıldıgi icin sanirim zamanlamada bir sorun oldu.

Sana iki embriyomu transfer edildi canım? Kaliteleri çok iyi değil gibi, 2Bb, 1bb ve 1cc, bilgin var mı?
Evet iki embriyo transfer edildi. Senin 1 bb olan iyi. Gerçi bu iş inan kaliteyle alakalı değil nasip başta. Burada ve etraımda ikinci kalite tutmaz denilen çoğu kişi tuttu maşallah

Bazen arkadan gelenler oluyor ben birkaç kere duydum önce 3 olup ertesi güne arkadan yetisenlrri inşallah secdede öyle olur hayırlı olsun olanlar sağlıklı kalsın inşallah cnm

Ya direk senin için girdim şuan nasıl mutlu oldum anlatamam çok şükür Rabbime kabul etti
Ayyy çok duygulandım şimdi beni merak etmene allah razı olsun bitanem çok şükür Rabbim kabul etti dualarımızı duaların için çok teşekkür ederim gece uyumadan önce çok dua ettim sağlıkla kucağına al diye darısı bize inşallah bakalım nasıl devam edecekler ama içimde bir his olacak bu defa diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…