Bu catlatma iğnesi mi kücük yumurtalar kist olmasın diye koruyucu birsey mi anlayamadim bana transfer öncesi tek doz verdi de
Evet tedaviden sonra yumurtalar çatlasın sorun olmasın , ohss falan olmasın diye sanirim. ama ben çarşamba doktora gittim kistler oluşmuş gerçi doktor gebeliğin ilerleyen haftalarında kaybolurlar dedi

çok teşekkürler cevap için, inşallah diyelim hepimiz için...

Evet tedaviden sonra yumurtalar çatlasın sorun olmasın , ohss falan olmasın diye sanirim. ama ben çarşamba doktora gittim kistler oluşmuş gerçi doktor gebeliğin ilerleyen haftalarında kaybolurlar dedi
Sende pko vardı sanırım bende yok ama lh yüksekti biraz ondan sanırım düşündüğüm gibiymiş

Mutlaka bi sebebi vardır canım biz nasip diyoruz hep ama ufak da olsa bul sorun çıkıyor. Umarım kolayca çözülecek bi şey çıkar diyorum hiç bir şey çıkmamasından iyidir bence. Ben de şeker yüklemesi yaptırdım ilk gebeligimde biraz yuksekti yine öyle çıktı dok8tor diyet verdi. Onun dışında her şey yolunda çok şükür

Canım kaçlık yükleme yaptırdın kaç çıktı değerin?

Canim senin 1 aylik oldu sanirim degil mi? Neden umutlarin tukendi sorun ne? Oralari takip edemedim. Ama oyle düşünme insallah saglikla devam edecek umutsuz olma sakın.
Insallah canim dun doktora gittimde yine betaya bakti benim kese aslinda buyumus ama beta yine yavas ilerlemis anlamiyorum kese buyuyup beta neden yavas ilerler benim bastan beri oyle oldu

Insallah canim dun doktora gittimde yine betaya bakti benim kese aslinda buyumus ama beta yine yavas ilerlemis anlamiyorum kese buyuyup beta neden yavas ilerler benim bastan beri oyle oldu
Geçen gün bir yerde okudum. Kimse sorunsuz gebelik geçirmez, herkes farklı sorunlarla uğraşır ilk aylarda diyordu. Çok doğru canım sende bunla sınanıyorsun ama umutsuzluğa kapılma. Çok şükür kese var diyor dış gebelik değil, kimyasal değil . Bu dünyada rızkı varsa o bebek dünyaya gelecek beta falan hikaye

Kızlar merhaba tüp bebek sürecim bitti bu ay çok şükür 2aylık hamileyim. Elimde tedaviden kalan 2kutu hıc açılmamış gonal f 450 var ihtiyaci olan varsa özelden ulaşabilir Allh hepimizin muradını versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…