Az once aradilar simdilik 3 tane var dollenen digerleri sonradan dollenir dedi. Tam net sonuc pazartesi belli olur dedi. Anlamadim oyle sonradan dollenen oluyormu ki?
Canim ya haklisin yumurta sayisi az olunca insan ister istemez panik oluyor. Bazilarinin bolunmesi yavas oluyor benim 12 yumurta toplandi 8 dollendi 4 tanesi 5 gun geldi digeri geriden geliyor birgun sonra ona bakacam dedi embriyolog. Birtanesinide 6. Gun dondurdular. 2 tane transfer oldum malesef negativ. Hayirlisi olsun hepsi 5. Gune ilerler inşaallah

İnşallah kuzum benim duaya devam bende hep edeceğim inşallah kabul olur Allah nasip eder hep olumlu düşün stres yapma hayırlısıyla güzel gider inşallah sonucunda olumlu olsun o zaman çok sevinirim inan ki. Allah senden de razı olsun birbirimize dua etmemiz öyle değerli ki güzel haberlerini bekliyorum

Insallah oyle olur. Rabbim hcbirimizin kucagini bos birakmasin

Insallah cok tsk ederim moral oldu yazdiklariniz

Az once merkezden aradilar 3 yumurtan Dollendi digerleri de dollenmeye devam ediyor. Net dollenen yumurta sayısı pazartesi belli olur dendi. Olabilir mi boyle bisey ? Yumurta belli bir buyukluge ulastiktan sonra mi dolleniyor?
yumurtayı hemen dolleyip gelişimlerine bakiyorlar oyuzden 3- 5gun zaman istiyor

Sana iki embriyomu transfer edildi canım? Kaliteleri çok iyi değil gibi, 2Bb, 1bb ve 1cc, bilgin var mı?

Kaliteli olmaları tutacağı anlamına gelmiyor, kısmetse olacak hiç bunlara takılmayın, benim 1. Kalite 2 transferim de başarısız oldu buna karşılık burda 3. Gün hatta 2. Gün embriyolarından tutan arkadaşlar oldu

Kızlar selam ne var ne yok? Nasılsınız görüşmeyeli her şey yolundadır umarimo

Selam canım takip edebildin mi bilmiyorum 2. Transferim de olumsuz sonuçlandı artık genetik test sürecine geçtik, doktorum onlardan da birşey çıkacağını düşünmüyor ama değiştireceği başka parametre de kalmamış, sen nasılsın?

Amin cnm inş tüm hamile arkadaslara hayırlı doğumlar nasip etsin. Tedavi sürecindeki herkese de sağlıklı bebisler inş. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Evet yarından sonra bebişimi gorcem inş inş bu defa gösterir meleğim

Insallah bu son denemen olur kuzum rabbim yuzunu guldursun

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah rabbim mucizesini gösterir canım

Güzelim inşallah en kısa zamanda bende vereceğim müjdeli haberi sende diğer gebe arkadaşlarda sağlıkla alacaksınız minikleri kucağınıza bi daha sanırım pazartesi ararlar beni haber alınca hemen yazarım inşallah hep güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…