Haklisin canim keske bakmasaydi diyorum doktor .ozman bilmeseydim daha huzurlu olurdum herseyi bilmek cozum getirmiyor maalesef

Insallah canim dun doktora gittimde yine betaya bakti benim kese aslinda buyumus ama beta yine yavas ilerlemis anlamiyorum kese buyuyup beta neden yavas ilerler benim bastan beri oyle oldu
Canim cok şükür keseyi de gordun buyumus.de. insallah beta da bormale doner uzme kendini strese sokma. Guzel olacagini düşün.

Kızlar çok kötü durumdayım ama tabiki raziyim bunlara ama gene zor siz ne yaptınız,midem çok kötü bulanıyor ve kusuyorum yAaaa

Kızlar çok kötü durumdayım ama tabiki raziyim bunlara ama gene zor siz ne yaptınız,midem çok kötü bulanıyor ve kusuyorum yAaaa
Canım yapacak çok bir şey yok katlanacak şükür edecek dua edecek ve geçmesini bekleyeceksin biraz kilo vereceksin ama inşallah üç ay sonunda bitmiş olacaktır. Çok büyük bir kısmimiz bunu yaşıyoruz. Kendi çözümlerini yavaş yavaş bulacaksın. Rabbim şifa versin ve en önemlisi sana bebeğine sağlık versin.

Biraz sabır canım sonunu düşün daha kolay geçer
Kaçıncı haftadasın benim kusma değil ama hafif hafif midem kötü oluyor

Canim cok şükür keseyi de gordun buyumus.de. insallah beta da bormale doner uzme kendini strese sokma. Guzel olacagini düşün.
Insallah canim benim oyle umut ediyorum kalp atislarunu duyunca belki icimiz rahatlar tabi yine bir sorun cikmazsa cunku her gittigimde bir iyi bide hemen ardindan kötü haber aliyoruz. Rabbim hayirlisini versin insallah

Amin cnm inşallah. Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin.
Amin canim insallah

Bende kusma olmadı ama hergun midem kötü .. özellikle sabah erken saatlerde. Calismiyorsan mümkün olduğunca yataktan erken çıkma ben öyle yapıyorum. Ayrıca miden boşken daha çok bulanıyor. Azar azar sık sık birşeyler Yemen lazım. Çubuk kraker iyi geliyor bana ama ondan da usandım zorla yiyorum.

Çok şükür dua ediyorum ,Ama sadece korkum hemen kütüğün için bebek hiç vitamin almazsa

Bende 5+4 oldum hiç bir belirtim yok diye üzülüyorum
Yalnız senin gibi kusma yok ama dediğin gibi özellikle sabahları ve acıktığımda midem kötü oluyor,arada hem sağ hem sol kasığım batıyor,biraz ayakta fazla kaldım mı belim ağrıyor, göğüs hassasiyetim de Bi var bi yok ilaçlardan o da sanırım.
İçeri de neler oluyor çok meraktayım

100 grlik yaptırdım 78 188 155 64 çıktı. Aslında çok yüksek değil ama tedbirli olmak da fayda var sanirim
Ben de 50 grlık yükleme yaptırdım. 143 çıktı. 140 sınırının biraz üzerinde. Doktor sıkıntı yok normal dedi ama ben biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.

Sabır ediyorum ama korkum bebek vitamin almazsa,7 haftalık şuan
Doktor vitamin falan vermiştir canım sana oradan alıyodur bebek.
Bana herşeyi kapsayan bi vitamin verdi ben içeriğini çok okumak istemedim içemem diye 2 sert 2 yumuşak kapsül içiyorum her gün bu yüzden bulantı olursa da korkma bebek gerekli vitaminini alır demişti doktorum. Bulantı olmaması iyi mı kötü bilemedim bende hiçbişey hissetmiyorum.

Ben sadece folik asit içiyorum başka da birşey vermedi , benim 6 hafta da başladı bulantı ve dün kusmam başladı

Ben sadece folik asit içiyorum başka da birşey vermedi , benim 6 hafta da başladı bulantı ve dün kusmam başladı
Takibinde olduğun doktorun daha bilir tabiki kuzum benimkinin içerinde folik asit balık yağı falan var.
Benimde 3 gündür yoğun olmasa da arada bulantı oluyor şu anlık kusma yok. Daha ne kese ne bebeği görebildik o yüzden bu telaşım
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin elden bişey gelmiyo duadan başka

Canım inşallah görürsün yaaa,ben keseyi ve kalp atışları 6haftaliyken 3günlüyken gördüm

Kizlar haftalik hesabini tup bebek merkezinin dedigi gibi yaptim transver gununden bu gune kadar hesaplayip ustune 2 hafta ekledim 6 haftalik oluyor aslinda adet gununden hesaplarsamda 7 hafta oluyor ama ultrasyomda 5 haftalik cikti hic bisey anlamadim fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…