Doğru olanı transfer tarihinden 2 hafta öncesinden başlatılan hesap canım. Ama ultrasonda gelişimi önde yada geride olabiliyor, 1 haftaya kadarki farkı normal kabul ediyor doktorlar. İlerleyen haftalarda kapatır farkı.

Canım inşallah görürsün yaaa,ben keseyi ve kalp atışları 6haftaliyken 3günlüyken gördüm
İnş canım hep bu aşamaya geldiğimde sorun çıkıyor O yüzden evhamım, iyi düşünmeye çalışıyorum aslında. Kan testinden sonra gitmedim zaten daha 10 eylülde çağırdı bakalım Allahın izniyle bende benim gibi isteyen herkeste sağ salim bebeklerini kucağına alır

Insallah ozaman canim dedigin gibi suan 1 hafta geride ozaman

Slm Kızlar bugün başıma gelenlerden dolayı sizleri bilgilendirmek istedim. Biliyorsunuz ki transfere hazirlik asamasinda bir ton ilac kullaniliyor .Estrofem, progen igne ,kortizon vs.. Bu ilaclar seker hastasi olmasaniz bile sekeri yukseltebiliyormus. Dogru duzgun bisey yemedigim Halde benim seker 200 e çıktı Aman sizler DE dikkat edin Allah esirgesin bebek olumlerine neden olabiliyor.

canım seninkinin ölçümü falan olmaz henüz:)
rahim boyutu v.s bunlara takılma. ben hic bilmedim boyutu nedir falan. önemli olan içinde oluşum olması. yolksac oluşur bebek oluşur kalp atar . sırayla boyle gidecek endişe etme.hay8rli ve sağlıklı ise seni bırakmaz inş. ayrıca kimseyle kendini kıyaslama.sana zarar

Herkese aynı etki olmuyor canım. Benimde 4-5 haftalarda adet ağrısı vardı sanki olacakmisim gibi sonra geçti gitti. Şimdi sadece göğüs ucu aciyor elim değerse yara gibi. Dediğin gibi ayakta kalınca fazla rahatsız oluyorum. Belirtilere kafa yorma hiç içini ferah tut. Minnak içeride büyümeye devam ediyor hızla sen hissetmesen bile :)

Haklisin canim ne kadar zormus bu surec

Canım geçmiş olsun Allah korusun
Bugün haber verdi mi merkez senin transfer ne zaman olacak bilgi verdiler mi 3.gün yada 5.gün diye

Bugun hic arayan olmadi .Ama doktor 5.gun yapmayi dusunuyor Bana kalsa 5.gune gidene kadar bicok yumurta telef oluyor. Telef olmalarindansa 3.gun transfer edilmesi daha doğru. Yasim olmuş 37 alti ay sonra 8 yumurta bile cikmayacak benden..sonucta 5.gune gidemese bile Anne rahminde tutunabilir. Senjn kacinci gun olacak aradilar mi bugun

Hayır aramadilar bende aslında 3.gün istiyodum çünkü geçen denemede 6 taneden hiçbiri 5.güne gitmedi transfer iptal edildi o yüzden korkuyorum Dr da biseyden bahsetmedi belki yarın arayıp bilgi verirler gelişimleri için ben toplamadan sonra çok kötüyüm karnım davul gibi nefesim kesiliyor bugün Dr u aradım normal dedi birkaç güne geçer dedi şimdi bildiğin patlamak üzereyim

Benim de karnim sis. Olur bunlar normaldir..doktorlarla konussak 3.gun transferi istiyoruz kalanini da dondurun desek kabul ederler mi acaba. 5.gunu beklemek cok buyuk risk. Labaratuvar ortamı embriyo icin cok da uygun degil aslinda. Cocuklarimizi telef etmeseler bari Cidden bu konu cok canimi sıkıyor

Çok şükür dua ediyorum ,Ama sadece korkum hemen kütüğün için bebek hiç vitamin almazsa
Hiç merak etme canım o senin eski depolarından besleniyor. Bütün Doktorlar aynı şeyi söylüyor yiyebilirsen ye yiyemiyorsan kafana takma Bebek beslenir seni yer beslenir. Üç aydan sonra düzelme olmazsa o zaman destek gerekir. Sen böyle şeylere takılma stres yapma sadece makarna pilav ekmek simit yiyerek geçiren var bu dönemi çok mu vitaminli bunlar değil ama gayet iyi bebekleri oluyor. Stres bebeğin için kötü onu yapma yeter.

İnş canım dediğin gibi güzel güzel büyüyodur minnak

Ben zaten yarın merkeze ilaç almak için gitcem drumla görüşüp soracam bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun ben diycem iyi olan 2sinj transfer etsin geri kalanlar 5.güne giderse dondyrsun soracam bakalım şansımı deniyecem

Bence de konuş. Ben de arayip soyleyecegim. Beden bizim cocuk bizim bu karari biz vermeliyiz. O kadar hormonu igneyi Alan biziz soz hakki bizim olmali.yarin Ola hayrola.

Bence de konuş. Ben de arayip soyleyecegim. Beden bizim cocuk bizim bu karari biz vermeliyiz. O kadar hormonu igneyi Alan biziz soz hakki bizim olmali.yarin Ola hayrola.
Dr a böyle demeeee şaka bir yana bakalım hayırlısı olsun canım

Kızlar bende 3. Gün iki tane transfer ettirdim biri iyi , diğeri orta kalitede.. 5. Güne kalan iki adette dondurtturduk.. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…