Allah rıza olsun canim senden kafam rahatladı yaaa

kinalikadin canım nasılsın?? ısmini hatırlayamadım kızların uzun zamandır yazmiyorlar ilk dogumu kim nazaman yapacak ilk bebisler kimlerin
Saol canım benim ne olsun kasık ağrılarım batmalarım var biraz adet günüm normalde bugün sanırım ondan. Kızlardan ilk S sma903 var doğumu az kaldı sonra Busgok0606 var ikizleri olacak inşallah. Sonra sen varsın sanırım bir de Korbaykus

Kızlar bende 3. Gün iki tane transfer ettirdim biri iyi , diğeri orta kalitede.. 5. Güne kalan iki adette dondurtturduk.. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah..
Canım senin sonuç pozitif dimi bende bi soruyum yarın bakalım ne diyecek

Ben de internette okuduğum kadarıyla transfer günü esas alınıyor diye biliyorum. Ama tüp bebek merkezindeki doktor son adet tarihine göre hesapladı. Hangisi doğru anlamadim

Ben de internette okuduğum kadarıyla transfer günü esas alınıyor diye biliyorum. Ama tüp bebek merkezindeki doktor son adet tarihine göre hesapladı. Hangisi doğru anlamadim
Canım transfer günü değil opu günü esas alınır yani oopu gününe 14 gün ekliyorlar. Nette hesaplama var. Opu günü aynı zamanda döllenme günüdür o gün oluşmuştur yerleşme ayrı bir mesele.

o yuzdendır canım . ayyyy geliyor hizla o gunler valla.3 -5 kışı sonrası sizler art arda inşallah

Yarın sabah gidicem cnm. Bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum . İnş bebisim iyidir ve bize kendini gösterir artık. Yarın guzel haber veririm sizlere inş.
uykular haram bu gece :) inşallah sağlıkla hayırlı haberlerle gel canım

Biz bu gece 7.5 aylık olsun canim herkes dağa sağlık kavuşur bebislerin rabbim olmayan isteyemese taddirsin inşallah ay sancilarindir canım.seninde benimde.oluyo her ay

Benim doktorumda son adet tarihini baz alıyor kuzum, 40 haftalık gebelik süresinin içinde transferden önceki iki haftada yer alır.. transfer gününden hesaplanırsa gebeliğin bütünü 38 haftadan hesaplanması lazım.. amaann dert etmeyelim bunları en iyi Bebişler biliyor ne zaman geleceklerini :)

Biz bu gece 7.5 aylık olsun canim herkes dağa sağlık kavuşur bebislerin rabbim olmayan isteyemese taddirsin inşallah ay sancilarindir canım.seninde benimde.oluyo her ay
Oyy maşallah kuzularabir şey kalmamış senin çok şükür sağlıkla kucakla ikisinide inşallah arkadaşım dua edelim birbirimize. Evet sanırım ondan batmalar sancım var bende adet döneminde olur diye tahmin etmiştim saol kuzucum

Evet canım çok şükür dondurulmuşlar orada duruyor , ikizlerin 9. Haftası bitti, 10 dan gün almaya başladık .. darısı tüm isteyenlerin başına..
Ayyy allahım hemde ikiz maşallah maşallah 41 kere maşallah Rabbim ol desin yeter ki kalite falan hepsi hikaye sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…