Evet canım ben de aynı düşünüyorum, sorun çıkmazsa sadece şans faktörüne kalıyor iş, o daha korkutucu.
Aman dikkat et kendine, çoğu gitti azı kaldı kavuşmana.

Ayy ne çabuk geçiyor zaman, sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah

Yok canım nerdee, daha genetik test sonuçlarını bekliyoruz ondan sonra transfer süreci opu ile baştan başlayacak :) O arada bir de embriyo için genetik test isteyebilir. Benim sürecim çok uzun malesef.
Tamam olsun, tüm önlemleri alıp başlamak en güzeli. Embriyoya genetik yaptırsanız çok iyi olur.. her şey güzel olacak

Tamam olsun, tüm önlemleri alıp başlamak en güzeli. Embriyoya genetik yaptırsanız çok iyi olur.. her şey güzel olacak

Umarım bu sefer olur, her deneme arasında 4-5 ay beklemek çok yıpratıyor beni. Umarımm herşey hepimiz için güzel olur.

Günaydın kızlar, ben güne kötü basladim malesef umarım sizin iyi geçer..

Çarşamba günü muayene olduğumda Dr. Tahliller istemişti. Bağlı bulunduğun aile hekimliğinde yaptır hem gebeliğini orayada bildir dedi. Bugün gittim 9-10 arası kan alıyorlar , 2 Dr izinliymis bütün hastalar benim bağlı olduğum doktorun önünde kuyruk olmuştu. Sıra bekledim saat 10 oldu görevlilere sordum Dr. İnsiyatif kullanabilir esnetir saati dediler. Benden önceki kan verdi. Bana sıra gelince doktor süre doldu dedi ama aciliyeti var yarında yoksunuz lütfen 1 saattir sira bekliyorum dedim. Ben zaten başka hastanenin istediği tahlili yapmam dedi yüzüme bile bakmadan yolladı.

Bende aradım sağlık bakanlığına şikayet ettim . Ama çok sinirim bozuldu

Canlarım bugün emriyolog aradı çok şükür 8 embriyo da devam ediyor sadece 3 tanesi biraz geriden geliyor geri kalan 6sı iyi dedi transfer çarşı olacak inşallah sağlıkla devam ederler bugünden sonrası korkutuyor beni inşallah güzelce devam ederler

Çok sevindim çok iyi sayı maşallah kuzum yaa inşallah böyle devam edecek

İyi yapmışsın şikayet etmekte ne kadar saygısız düşüncesiz insan var ve bu insan dr hemde karşısındaki gebe. Hiç canını sıkma canım benim değmez. Sen sağlıklı ol iyi ol gerisini boşver başka hastaneye gidersin

Sabah erkenden aç karınla çok midem bulanıyor zar zor bekledim 1 saatten fazla. Böyle yapınca çok zoruma gitti canım şimdi özelde kontrol süresi Perşembe doluyor sonra gidersem yine muayene ücreti vermek zorunda kalicam. Bu tahlilleri orada yaptirsam dünya para tutacak. Kaldım böyle ortada

Doktor olacak bir de yazık, önce insan olmaları lazım. İyi yapmışsın şikayet etmekle. Hiç canını sıkma

Benimde özelde tüp bebek yaptırdığım merkezde de istedi bu tahlileri hiç ücret almadılar muayene ücreti verdim sadece

Çok güzell, bir daha opu yüzü görmeyeceksin inşallah. Umarım hepsi 5. güne gider transferin de olumlu sonuçlar diğerleri de kardeş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…