allah herkese hayırlı doğumlar gebelikler nasip etsin zaman çok az kaldı zorlanmaya başladım son haftalar,,herkes iyidir umarım,,benim ilk zamanlar çok kolaydı daha sonra damar daralması kan pıhtılaşması derken hergun kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,,aşırı terleme var balık.falan hiç yiyemiyorum,,sizin hamilelikler nasıl geçiyor,,damlacigim umarım yolundadır herşey sende de

Allah yardımcın olsun canım, bu aşamaya gelebilmek için ne kadar bekledin onu hatırla. Neler neler atlattın bir tahlil mi sıkacak canını. Halledersin sen

Çok güzell, bir daha opu yüzü görmeyeceksin inşallah. Umarım hepsi 5. güne gider transferin de olumlu sonuçlar diğerleri de kardeş olur
İnşallah bitanem inşallah öyle olur inşallah hepimizin pozitif sonuçlanırda sonra kardeş için düşeriz yollara Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım bunu 18 Ocak'ta yazmışsın :) Duaların kabul oldu

Amin canım sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur inşallah. Bende idare ediyorum baş ağrısı çok oluyor iştahım da açıldı çok kaçırıyorum kendimi zor tutuyorum bazen. Seninde çok az kaldı ya bu topiğin ilk annesi olacaksın inşallah

canım başka bir semt polikliniğine gidebilirsin. Her yerde yapıyorlar aslında aile hekimin çok saygısız davranmış.

canım başka bir semt polikliniğine gidebilirsin. Her yerde yapıyorlar aslında aile hekimin çok saygısız davranmış.
Şikayetim değerlendirilmiş aradılar şimdi doktorun insiyatifi yapmak istemeyebilir dediler. İyice canım sıkıldı. Madem öyle niye iki doktor birden git sağlık ocağına yaparlar diye yönlendirme yaptılar anlamiyorum

Özele gidicem gibi görünüyor canım. Devlette yapayım desem kaç gün sonrasına randevu verecek. Üstelik oradaki doktorda hangi hastane istediyse orada yaptır diyebilir. Baksana oluyor yani
Ne güzel milletin keyfi gelecek diye bekleyelim şu halde bile yazık ya

Kalmadı kuzum cok sukur ama cok zor ikiz hiç bi işimi yapamiyom çatlaklarda çabası kocaman oldu karnım ama cok da güzel rabbim herkese yasatsin

Kalmadı kuzum cok sukur ama cok zor ikiz hiç bi işimi yapamiyom çatlaklarda çabası kocaman oldu karnım ama cok da güzel rabbim herkese yasatsin
Artık doğumdan sonra bakıma girersin boşveer. Bende kilo aldım ya dr diyetisyene yönlendirdi en son. Diyordum hamile kalırsam istediğim gibi yerim yok öyle olmuyormuş. Zaten tedavi süresince rejim yap spor yap gün görmedim ikizlerde daha zor tabii ama bir kerede iki evlat sahibi olmak Rabbimin büyük lütfu maşallah kuzum

Aynen kuzum kaç kilo aldım 11 kilo aldım ben 74 le kaldım 85 oldum 5.aydan sonra aldım ben ama şeker de cıktı bende tansiyonda cıktı

allah razı.olsun kuzum,,bas ağrısı ilk aylar çok çektim bende tatlı ye hiç boş bırakma mideni,,sadece tuz alimina dikkwt et odem olmasin,,son bi ayda çok kilo.aldim göbeğim çatladı umrumda değil 12.haftada cinsiyet öğrenmiştim senin bebeğin cinsiyeti ne görüşemedik bi süredir,,

Aynen kuzum kaç kilo aldım 11 kilo aldım ben 74 le kaldım 85 oldum 5.aydan sonra aldım ben ama şeker de cıktı bende tansiyonda cıktı
11 kilo aldıysan yine iyi bence hemde ikiz gebelik. Bende 62 ile kaldım şimdi 68 oldum dr ilaçların yüksekti onun da etkisi var dedi ama boğazım da iyi açıldı yani. Tansiyonla şeker ikiz gebelikte çok görülüyormuş bu arada

Ba
hamileliğin istifrali geçti kuzum ben baya kötüydüm o yüzden baştan alamadım şekerli şeyleri azalt ben domates salatalık cok yerdim

Benim dr lafını bile etmedi cinsiyetle ilgili sanırım 16.dan sonra söylermiş öyle duydum. Bende şimdiden aldım kilo o zamanlara kadar ne olurum kim bilir. Çatlak falan benimde umurumda değil aman razıyım hepsine

Ba
hamileliğin istifrali geçti kuzum ben baya kötüydüm o yüzden baştan alamadım şekerli şeyleri azalt ben domates salatalık cok yerdim
Şeker sevgim yok Allahtan ben acılı ekşili çok yerim. Tatlıyla aram yok. Baştan almamak daha iyi aslında umarım bende çok şişmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…