Benim şimdi 3 e kadar doğru dürüst iştahın olmuyo 3 den sonra saat başı 'ne yesem diye dusunuyom canım ben cok şekerli canım çekiyo Normalde de cok severdim kekler pastalar ama simdi patates dahi yiyemiyom

N
Yok canım nerdee, daha genetik test sonuçlarını bekliyoruz ondan sonra transfer süreci opu ile baştan başlayacak :) O arada bir de embriyo için genetik test isteyebilir. Benim sürecim çok uzun malesef.
Nerde yaotrdiniz testi karyotip analizimi genetik dediginiz esinizle size ?

Benim şimdi 3 e kadar doğru dürüst iştahın olmuyo 3 den sonra saat başı 'ne yesem diye dusunuyom canım ben cok şekerli canım çekiyo Normalde de cok severdim kekler pastalar ama simdi patates dahi yiyemiyom
Bende sürekli yemek hesabı yapıyorum öğlen şunu yerim akşam da bunu yerim gece yemem kesin diyorum hop bi bakıyorum yine açlık başlamış

kinalikadin canım nasılsın?? ısmini hatırlayamadım kızların uzun zamandır yazmiyorlar ilk dogumu kim nazaman yapacak ilk bebisler kimlerin
12 ocak transferle bugünlerde yavruma kavuşmayı bekleyen ben varım. Cuma doktordaydım, sezeryan olacağım için doktora “ Artık verin yavrumu kucağıma” dedim. Ama NST de sancı yok ve bebeğin durumu iyi olunca (50 cm- 3100 gr) doktor “ Daha bekleyeceğiz. “ deri. 10 eylül kontrolüm var, muhtemelen Doğum yaptıracağı günü belirleyecek doktor.
Allah hepimize sabır versin. Darısı tüm muhteşem anne adaylarının başına.

canım çok az kalmış. Maşallah bebişin boyu kilosu da çok iyi. inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Sezeryan yapmayı sen mi istedin doktorun mu öyle yönlendirdi. Benim doktorum aslında normal doğumcu ama gebeliğin ta en başında bana tüp bebekle oluşan gebeliklerde bebek "kıymetli bebek" ki tıpta da bu tabir kullanılıyormuş. Kıymetli bebek olduğu için sezeryan öneriyoruz dedi. Benimki de sezeryan olacak o nedenle.

Ne güzel ya maşallah kilosu da çok iyi sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna canım benim. Bizlere de dua et. Sayılı günün kalmış sen semadan önce kucağına alacaksın nasipse. O halde bu topiğin ilk annesi sen olacaksın kusura bakma karıştırmışım listeyi

Ben de 50 grlık yükleme yaptırdım. 143 çıktı. 140 sınırının biraz üzerinde. Doktor sıkıntı yok normal dedi ama ben biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime.
Ben ilk gebeligimde 50 yaptırdım yüksek çıktı sonra 100luk yaptırdım sınırda çıktı. Bunda direkt 100luk yaptırdım biraz yüksek çıktı. Dok8tor da diyet verdi

kinalikadin canım senin gözlerin nasıl oldu ? Aklima geldi bir an, sana bende de bilefarit var sürekli bebe şampuanı yla yıkıyorum demiştim. Adını andım galiba geçen gün arpacık çıktı gozumde Allah'tan uzun sürmedi geçti hemen.

N

Nerde yaotrdiniz testi karyotip analizimi genetik dediginiz esinizle size ?

Bu testleri istediler, neyi ölçüyorlar hiçbir fikrim yok :) Bahçeci'de yaptırdım ben, sonucunu 3 hafta sonra alırım sanırım:
  • Faktör V Leiden Mutasyonu

• Protrombin (Faktor 2-G20210A) mutasyonu

• Antikardiyolipin IgG/IgM

• Lupus antikoagulant

• Periferik kanda Karyotip analizi

Benim dr lafını bile etmedi cinsiyetle ilgili sanırım 16.dan sonra söylermiş öyle duydum. Bende şimdiden aldım kilo o zamanlara kadar ne olurum kim bilir. Çatlak falan benimde umurumda değil aman razıyım hepsine
sağlıklı olsun kuzum hayırlı insan evlat olsun hepsi inşallah ilk günden beri sebamet kantaron sürdüm 8.aya kadar tek.catlagim yoktu alttan ufak ufak çatlamış,,olacağı varsa oluo zaten dert etmeye gerek yok,,

Geçmiş olsun canım. Bende bebe şampuanıyla temizliyorum. Ara ara atak gelebilir demişti dr ilaç kullanıyorum şimdilik. Allah yardımcımız olsun hastalıkları uzak etsin inşallah.

amin cnm daha yeni denemeye başlamadan yorgun hissediyorum kendimi, bunları da atlatacağım inşallah.
Nasıl bir histir iyi bilirim ama maalesef kendimi bırakacak güçsüzüm yorgunum diyecek lüxüm olmamıştı biz gibiler ayakta durmaya güçlü olmaya mecburuz. Bazen yeri geldi tedavim iptal oldu kötü gitti muayene sırasında dr dan moralimi düşürecek sözler de duydum ama umut bitmiyor inanç varsa ümitte hep oluyor..

sağlıklı olsun kuzum hayırlı insan evlat olsun hepsi inşallah ilk günden beri sebamet kantaron sürdüm 8.aya kadar tek.catlagim yoktu alttan ufak ufak çatlamış,,olacağı varsa oluo zaten dert etmeye gerek yok,,
Amin canım inşallah. Bizler zaten razıyız herşeye yeterki sağlıklı hayırlı evlat sahibi olalım diye çıktık yola. Çatlaklar bize işlemez

Sen anlatınca ben stres oldum İnan.geçenlerde senin yaşadığının daha fenasını yaşadık acilde.hem de şu halimle karakolluk olduk.her hafta proluton vuruluyorum eşim işletmeci olduğu için çok geç geliyor eve o yüzden geç gittik enjeksiyona.acil çok da kalabalıktı sıramız gelince geçtik hemşire hanım bu saatte enjeksiyona mı gelinir diye tersledi ve yapamayacağını söyledi ben de hemşireye kendimin de hemşire olduğumu enjeksiyonun saati olmadığını söyledim sonra ısrarla yapmayacağını söyledi ben de bağırmaya başladım öyle olunca güvenlik ve hastane polisi hemen olay yerine geldi hemşire üzerime saldırdı öyle olunca eşim hemşireyi iteledi beni korumak için neyse baya büyük olay oldu anlayacağınız. Ve biz oradan iğnem yapılmadan ayrıldık ve her yere şikayet ettik cimer sağlık bakanlığı ve hemşire eşimden şikayetçi olduğu için karakola gittik ve gitmişken oraya da şikayetçi olduk ama bu işin arkasını bırakmayacağım

Geçmiş olsun sizinki baya olaylı olmuş. İyide acil adı üstünde , saati mı var bunun? Allah korusun gece 2 de 3 te kanama olsa iğne vurmayacaklar mı yani. Bu nasıl saçmalık.. işte mecbur özele gidiyoruz orası da bütçeyi aşıyor tüp bebek zaten masraflı . Ben de şikayet ettim sağlık bakanlığına ama doktorun insiyatifi dediler. Cimere de yazsam sonuç alır mıyım acaba. Gerçekten gördüğüm muammele çok kötüydü

Canım ilk oğlumu da sezeryan ameliyatı ile doğurdum. Bir de bundan 2sene önce biri 8 biri 2 cm miyom ameliyatı olmuştum, o da açık ameliyattı, aynı sezeryan izinin yerinden. o yüzden doktorum hiç normal Doğum konusunu açmadı. Yaşım da var... epidural sezeryan ameliyatı ile doğumu gerçekleştireceğini söyledi.
Hakkımızda hayırlısı.
Allah evlat hasreti çeken herkesin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…