İnşallah
Listemiz hiç sekteye uğramasın. Böyle uzayıp gitsin anne adaylarının listesi.
Karıştırmış sayılmazsın canım. Ben ilk 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayan anneler topiğindeydim, @anneveoglusu ile orada tanıştık. Ama senin açtığın başlık çok daha hareketli ve işlevsel olunca buraya kaydım.
Artık hamilelik serüvenim kucağında anne serüvenine dönüşecek olsam da bu sayfada bir çoğunuzun güzel haberlerini ve gelişmelerini takip ediyorum.
Allah bu yolda çaba harcayan herkesin yüzünü güldürsün. Bu meşakkatli yolda duaların gücüne ve bitmek tükenmek bilmeyen güçlü kadın azminin mutlaka bir gün olumlu sonuçlanacağına senin hikayene bakınca inanmak lazım.
Allah ayağına taş değdirmesin
Yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah

Çok teşekkür ederim ne kadar zarifsin iyi ki sizleri tanımışım çok memnunum. Burada kimseye anlatmadığımız hoş anlatsakta kimsenin zaten anlamayacağı dertlerimizi paylaşıyoruz. Sadece yazışarak dertleşiyoruz mimik yok ses yok...ama birbirimizi nasıl derinden hissettiğimizi
güvendiğimizi görüyorum bu ne hoş bir duygu paylaşımı..bazen kendime dönüp bakınca bu kadar şeyi ben mi yaşadım gerçekten şimdi olsa dayanamazdım herhalde diyorum ama iş öyle değil. Hala inanamıyorum o kadar çok alışmışım ki kötü günlere. Şükretmek bende daha fazla anlam kazandı tecrübeyle anladım.Rabbim kimseyi böyle sınamasın hepimize sabır güç versin. İnşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz bende o günleri görürüm inşallah. Dualarda buluşalım güzel anne..

Ne kdr tutdu bunlar bende cem beyin hastasiyim ayni seyelri bendende istedi

Canım maşallah mutlu sona az kalmış doğum tarihin belli oldu mu sağlıkla kavuşun insallah pasaya
Oğlusun adı belli oldumu
Tüm duana amin diyorum

Ne kdr tutdu bunlar bende cem beyin hastasiyim ayni seyelri bendende istedi

Senin kaçıncı denemen olacak? 1600 küsur tuttu ama devlette karyotip ücretsiz yapılıyormuş araştırmanı tavsiye ederim, diğerlerini bilmiyorum.

Benim şirket belli bir limit dahilinde testleri karşıladığı için devletle uğraşmak istemedim zaten izin hakkım da kalmadı.

Cimer de sağlık bakanlığına yönlendiriyor zaten farklı birşey olacağını sanmıyorum ama yine de yaz tahlil yapıp yapmama konusunu değil de muamelesinden şikayetçi olabilirsin. sen yine de şikayetini yap.

Bende devlette yaptrdim zaten normalde cok pahali 1600 az tutmus normalde genetik testler tek kisi 6 bin falan ozelde. Bende sonuc bekliyorum bi kac gune cikar heralde 1 ayi gecdi vereli hakkimizda hayirlisi olur insallah. Ilk denemem kimyasal oldu ikinci icin bunlari istedi once sizin?

Benim 3. denemem olacak, ilk ikisi negatif sonuçlandı malesef.

Cem beymi doktorunuz yaş kacdi sorun sizdenmi estenmi kaynakli.? Allah hayirlisini nasip etsin insallah dileyen bekleyen herkeze cok yipratici ve zor bir surec gercekden.

Yaşım 33, evet Cem Bey'in hastasıyım. Bende hidrosalpinks vardı ama ameliyat oldum şu an ikimizde de sorun yok aslında. %90 olur demişti Cem Hoca 2. deneme için ama olmadı. Artık değiştirebileceği parametre kalmadığı için genetik test yaptıralım dedi. Benim denemeler arası çok uzun sürüyor 4-5 ay beklemek zorunda kalıyorum o beni çok yıprattı. Sizde sorun neydi, yaşınız kaç?

Amin, inşallah bu sefer yüzümüz güler.

ayyy canım inşallah bu hikaye de mutlu sonla bitecek .kucağına sağlıklı al kocaman olmuş maşallah. inşallah senden sonrada sıra sıra bizler geleceğiz allah yardımcımiz olsun

Canım maşallah mutlu sona az kalmış doğum tarihin belli oldu mu sağlıkla kavuşun insallah pasaya
Oğlusun adı belli oldumu
Tüm duana amin diyorum
Teşekkür ederim canım. Darısı hepimizin başına.
Doğum yapılacağı tarih 10 eylülde netleşecek. Ama tabii hergün bekliyoruz.
Abimizin adı Kaan, kardeşinin adını o koydu, Allah nasip ederse Mert olacak

Bende 25 yasindayim esimin spermi dusuk benimde amh degerim sinirda banada yuzde 70 olur dedi olduda ama kimyasal oldu nasip degilmis demmekki bendende bu testleri istedi yaptrdik histereskopi yapicam dedi bu ay da bakalim onu olacahim sanirim maddi manevi insan cok yoruluyor benim resmen hayatim tup bebek oldu butun hayatimin merkzinde o var suan aldimiz butun kararlardq herseyde Allah herkesinn yardimcisi olsun 2 tedavide psikolojik yardimda almayi dusunyrm merkezin varmis cok yiprandim gercekden Rabbim herkese saglikla bir evlat nasip etsn

ayyy canım inşallah bu hikaye de mutlu sonla bitecek .kucağına sağlıklı al kocaman olmuş maşallah. inşallah senden sonrada sıra sıra bizler geleceğiz allah yardımcımiz olsun
Amin
İnşallah hep güzel haberlerimizi alırız buradan
Sizleri takip etmeye devam edeceğim

İlk üçü kanda pıhtılaşma ile ilgili diye biliyorum, 4’de ona benzer bişi sanırım. Asıl kromozom testi sonuncusu. Bunun gelmesi 2-3 haftayı buluyor.

Merhaba hanımlar,
27 ağustos yani geçen hafta bugün dondurulmuş 2 blast embriyo transferi oldum. Birkaç gündür sağlı sollu batmalarım oluyordu, bugün regl ağrılarına benzer ağrılarım olunca endişelendim ve kan testi yaptırdım. 7.gün değerim 11.4 çıktı. Gününe göre normal bir değer mi, yoksa kimyasal vb olma ihtimali mi var, nasıl değerlendirirsiniz?

Son düzenleme:
Beklenen adet tarihinden 3 gün geçmiş, yumurtlama ve döllenme tarihini tahmin etmemiz gerekirse yaklaşık 17 gün olmuş. Bence telaş yapılacak bir durum yok. Zaten usg ile kese görüldüğünde rahatlayacaktır. Huzurlu ve sağlıklı gebelik diliyorum

Sonucun sayısal değeri çok önemli değil canım. Önemli olan iki günde ikiye katlamasıdır. Güzel, sağlıklı ve huzurlu gebelik diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…