Sonucun sayısal değeri çok önemli değil canım. Önemli olan iki günde ikiye katlamasıdır. Güzel, sağlıklı ve huzurlu gebelik diliyorum
Teşekkür ederim, geçen yıl kaybettiğim kızıma hamile kaldığımda(ilk tüp bebek denememde) 10.gün değerim 333tü. O yüzden endişelendim biraz.

Kızlar çarş sabahı 2.transferim gerçekleşecek dondurulmuş blast..
Sonrası için estrofem ve progestan dişinda ilaç reçete etmemiş dr m ilkindeki o kan sulandirici iğneler falan..dondurulmusta gerek yokmuş bi tuaf geldi herkeste mi böyle??

Herhangi bir belirtisi var mı kanama kasıklarda şiddetli ağrı karında ağrı gibi. 2 gün sonra kan tahlilini yenilemesi gerek dış gebelik hemen anlaşılmaz 2 güne bir bhcg takibi yapılmalı. Kese görülene kadar. Bhcg en az %60 artış göstermeli. Bence hemen kötü düşünmemek lazım iyi düşünsün iyi olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun inşallah

Benim 4 kere taze embriyo transferi oldu ve onlarda da sonrasında sadece estrofem ve progestan kullandım.

Ümit hep var ztn o olmasa yaşanmaz.Tedaviye başlayabilsem daha olumlu olacağım sanırım.Hiçbir şey yapamadan boş boş beklemek mahfediyor insanı.

Gebelik oluşmuş ise daha yeni yeni kana karışıyordur çok erken 7.gün ama değer iyi. 10.güne kadar iyi artış gösterebilir. Aslında 10.gün yaptırsaydın doğru olan oydu. Hakkında hayırlısı olsun ama gebelik oluşmuş gibi

Kese görünmüş şimdi doktora görünmüş 25mm kist varmış birde

Evet, aslında olması gereken oydu ama bir bebeğinizi kaybettiyseniz, 2.deneme negatif olduysa, 3.denemede ters bir duruma algılarınız hemen açık oluyor. Regl ağrısı gibi ağrıyı hissetmeseydim, kesinlikle gününde yaptıracaktım.

Değer çok yüksek değil ki. Benim adet tarihimde değerim 1500'dü. Sonra yaptırmadım ama 2 gün sonra da zaten 3000'i geçmiştir. ikiye katlanarak gittiği için hızlı yükseliyor.

Canım olabilyor benim ilk öğrendim de 1211 idi ikinci test 3245 idi yüksek basliyob olabilir hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve sonrasında kucağında al inşallah

Adıyla yaşasın paşalarin
Benim oglanda kardeşine isim seçti büyük oğlum Alper kardeşine Ömer Mete ismini seçti

Özele gidicem gibi görünüyor canım. Devlette yapayım desem kaç gün sonrasına randevu verecek. Üstelik oradaki doktorda hangi hastane istediyse orada yaptır diyebilir. Baksana oluyor yani
Maalesef canım yapabiliyorlar öyle. Benim de cuma günü başıma geldi. Devlette kan verdim, doktor tamam istek yaptım tüm tahlilleri dedi ama hepsini istememiş. Özel, devlet hastanesi, sağlık Ocağı nerdeyse her gün hastanelerdeyim. Hatta hatalı ilaç vermiş endokrin için de özele gittim hemen ilacı bıraktırdı. Kime inanacağımı şaşırdım açıkçası. Ama tüp bebek doktorunun sözünden çıkmamak en doğrusu benim tecrübelerime göre.

Adıyla yaşasın paşalarin
Benim oglanda kardeşine isim seçti büyük oğlum Alper kardeşine Ömer Mete ismini seçti
Ne güzel isimler bulmuşsunuz maşallah. Alper ve Mete benim de favorim ama eşim daha düşünüyor :) Allah ömürlerini de güzel etsin

Kızlar aranızda kürtaj olan varmı? Kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz benim 40 gün oldu, sanırım normalmiş ama yine de evhamlandim doktorumu arasam mi biraz daha beklesem mi bilemedim

Benim 4 kere taze embriyo transferi oldu ve onlarda da sonrasında sadece estrofem ve progestan kullandım.
Yaa şaşırdım bana ilkinde daha transferden önce bir torba ilaç iğne yazılmıştı hatta igneler cok yakiciydi aglaya aglaya vuruluyordum ben ondan tuhafsadim..aslinda sevindimde..belki de tutmamasına onlar ve stresi etkendi valla bilemiyoruz ki neye inanacagimizi kuzu kuzu gidiyoruz ..

Bende daha önce düşük yaptım hmm ve ayrıca 4 aşılama 5 tüp bebek tedavisi gördüm 3 tanesi negatif. Ameliyat vs saymıyorum. Ters bir durumda tam tersi bende epey hazırlıklıyımdır alışkanlık tabi. Ama bunları yaşamış ve deneyim kazanmış biri olarak sende biliyorsun ki 7.günde yapılan test sağlıklı sonuç vermeyebilir tam aksine yanıltıcı olup yanlış davranmaya düşünmeye sebep olur.
Ayrıca regl ağrısı iyi bir belirti bende de baya baya regl ağrısı yoğundu hala da devam ediyor. Bence iyiye yorabilirsin..

Geçmiş olsun sana da canım insanin sinirleri yipraniyor.. tedaviden önce devlete üroloji ye gidiyordu eşim o zamanda kan verdi . Sonuç için bizi oyaladilar sonrada kaybettik dediler. Gittim hasta haklarına şikayette bulundum önce beni pek sallamadilar. Sonra haklı olduğumu anlayınca ilgilendiler baya. Meğer görevli eksik tüp vermiş eşime. Şikayet formu doldurduk vs..

Yani hep oluyor ama sen saglik sorunuyla gidince hata istemiyorsun haklı olarak.

Ne yaptin canım konustun mu doktorla? Cevabi ne oldu? Emrbiyolardan ne Haber hepsi devam ediyor mu? Beni hala arayan olmadi
Canım konuştum 5.gün transfer edeceğim dedi 6sının durumu iyi 2 si geriden geliyormuş o yüzden 5.gün transferi istiyor Dr bende fazla üstelemedim inşallah hepsi sağlıkla devam ederler seni hala aramadılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…