Yumurta sayin iyi olunca doktor garanti olsun diye böyle dusunmustur bence mantikli. Bende de 3 embriyo var ve benim doktor da besinci gunde israrci. Senin doktoru anlarrim da benim ki biraz sacmaliyor sanki..ben Allah a bıraktim. Son iki gun bekleyip gorecegiz

Aynen son iki gün inşallah herşey güzel olacak sakın stres yapma inşallah burdan güzel haberler verecez az kaldı umarım herşey güzel olur hepimiz için çanim benim

Ne güzel isimler bulmuşsunuz maşallah. Alper ve Mete benim de favorim ama eşim daha düşünüyor :) Allah ömürlerini de güzel etsin
Teşekkur ederim inşallah eşininde içine siner koyarsiniz bu isimlerden birini
Amin cümlesini canım

Valla 8. Denemedeyim hiç yaşamadım böyle şeyler. Bu denemem dondurulmuşlarla olacak, bunda da sadece estrofem var, sonra progestan verir. Bence doktora ya da hemşiresine sorun. O zaman belki testlerde bişi gördü ve o yüzden verdi , bilemedim..

Marhaba canım şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gel.bende busefer dondurulmuş transfer olucam bana bir liste verdi estrofem artarak devam ediyor sonra protestan be kan sulandırıcı ilaç yazıyor bakalım ayın 10 da çağırdı o zaman belli olur neler vereceği ama sen tekrar sor istersen tekrar dr

Sağol teşekkürler canim seninde gönlüne göre olsun ve Allah yardımcımız olsun inşallah..
Eşim dr uma sormuş zaten böyle söylemiş..
İlkinde opu sonrası hemen koyulmuştu belki iyileşme etkisi bakımındandır o kadar ilac diyor eşim..haklı olabilir her durumun ve herkesin tedavisi farklı..umarım bu kez boylesi nasip olur

Amin canım dediğin gibi herkesin tedavisi farklı olabiliyor herşey güzel olucak inşallah rabbim gönlüne göre versin

Hanımlar bu süreçte eşim ve ben kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama yumurta toplama ve transferden sonra eşim evde olmayacak yani işe gidecek, ben bir başkasına ihtiyaç duyarmıyım tek başıma üstesinden gelirmiyim yani illa yanımda birisinin olması gerekir mi ?dinlenmek,yatmak gerekiyormuş çünkü.. tecrübeliler yazarsa çok sevinicem

Canim 2 negatif deneme sonrasi bunlar istendi degilmi? Pahalımı bunlar ne kadar verdiniz acaba. Benimde ilk denemem negatif acaba 2inci için testler isticeklermi merak ediyorum. Eylül adetiyle cagirmislardi

uykular haram bu gece :) inşallah sağlıkla hayırlı haberlerle gel canım
Cnm bebis gayet iyiymiş çok şükür ama cinsiyeti göstermedi yine utandi sanırım dr senin ki namaz kılıyor dedi hatta ultrason resmi de aynı öyle. Kıza benziyor dedi ama tam emin değil bakalım 17 sinde üçlü testimiz var inş ozmn ogreniriz çok nazli çıktı bu bebe sanırım bu haftalarda ogrenemeyen bi ben kaldım

Benim eşim de gitmişti, hatta ben de gitmiştim opu günü hariç. Sorun yaşamadım..

Yine mi göstermedi bak sen şu yaramaza yaa:) 17’sinde giderken çikolata ye biraz da yürü öyle git canım. İnşallah öğrenirsin sağlıkla :)

Yine mi göstermedi bak sen şu yaramaza yaa:) 17’sinde giderken çikolata ye biraz da yürü öyle git canım. İnşallah öğrenirsin sağlıkla :)
Evet cnm göstermedi aslında çikolata da yedim. Eşim avans verdik diyor ama yinede orali olmadı şaka falan bi yana sağlıkla gelsin cinsiyet önemli değil ama merak işte ufaktan bişeyler alırım diyordum. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bizde söylemedik canım ama benim ailem biliyordu. Yumurta toplama günü ağrım oldu ayakta kaldığımda eşim yemeğimi falan yapmıştı. Bir de psikolojik açıdan birilerine anlatmak iyi geliyor . Guvendigin bir iki kişiye söylemeni tavsiye ederim sana destek olacak

Ultrasonda gostermiyorsa kız derler hep :) herşeyden önce sağlıkla gelsin tabi. Kızlar çok cilveli sevimli oluyor hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…