Canim 2 negatif deneme sonrasi bunlar istendi degilmi? Pahalımı bunlar ne kadar verdiniz acaba. Benimde ilk denemem negatif acaba 2inci için testler isticeklermi merak ediyorum. Eylül adetiyle cagirmislardi

Evet 2 negatif sonrasında bunlar istendi. 1600 küsur tuttu Bahçeci'de yaptırdım. Bilemiyorum ki insan olumsuz sonuçlanınca keşke ilk denemeden sonra isteselerdi diyor.

Ben kimseye söylemedim, zaten yumurtadan ve transferden sonra kimseye ihtiyaç duymadım, yanımda birinin olması gerekmedi. Sürekli yatın demiyor doktor zaten. Söyleyip de tuhaf sorulara maruz kalmaktansa söylememek daha iyi bence. Bir de sonrasında çocuk olursa ya karıştıysa şüphesi ile bakarlar diye düşünüyorum o daha katlanılmaz olur.

sağlıklı olsunda nasil olsa gösterir annesi :))) benimkide 16.haftada gittiğimde göstermedi. yürüyüş yaptım şekerli biseyler yedim yarim saat sonra gittik yine göstermemişti.18. haftada gittiğimde de en güzel pozisyondaydı gosterdi:) seninki de tripci benimki gibi keyfi isterse gösteriyor.

Kızlar selam, dün eski bir hikaye okudum, çok zorlu bir süreç geçirmiş bir anne yaşadığı olumsuzlukları anlatmıştı. Kendimden çok şey buldum. Her acaba benim başıma bu gelir mi dediği herşey başına gelmiş, evrene ne mesaj verdiğinize dikkat edin diyordu.

Ben de 2 transfer sürecimde de hep olumsuz hissettim, insanın aklına gelmeyecek şeyler yaşadım ama ben de hepsini önceden tahmin ettim, acaba düşüncelerimiz sürecimizi etkiliyor olabilir mi. Daha önce kinalikadin da bu tarz birşey söylemişti, insanları kafaya takmayı bıraktım artık sonra olumlu sonuçlandı gibi birşey yazmıştı.

Pozitif sonuç alan arkadaşlar hiç böyle bir fark yaşamış mıydınız acaba?
Belki size çok saçma gelecek düşüncelerim ama siz beni anlarsınız, yadırgamazsınız diye düşünüyorum

Benimde düşündüğüm olumsuza yorduğum her şey başıma geldi Allah beterinden esirgesin. Bu yaşananlar sınav önemli olan herbirinde sakin kalabilmek sabretmek güçlü durmak.
Bir kere stres olumsuz düşünce bize yasak hatta sigara alkol kadar yasak. Etrafı da bir kenara süpüreceksin o bunu demiş şu tuhaf bakmış
Hee hee aynen öyle sen daha iyi biliyorsan buyur diyeceksin. Ben tedavi sürecinde bana negatif enerji verenlerden uzak durdum konuşmadım soru sorduklarında cevap vermedim sorduklarıyla kaldılar. Kimse kusura bakmasın benim göbeğin mosmor olurken bedenim şişerken kalbim acırken neredeler anca konuşurlar.
Sen odaklan pozitif düşün spor yap güzel beslen.. ha baktın olmadı yaa ben şansızım benim olmayacak demek yerine yeniden deneyeceğim diyerek güçlü olmak yola devam etmek gerek. Herkesin bünyesi farklı ve her kadın her ay hamile kalabilir mi? Hayır.
Normal bir kadının hamile kalma şansı en iyi ihtimalle bir ay için sadece %20 dir. Düşün. Bizlerde tüp bebek yaptık hamile kalmamız şart mantığıyla yaklaşıyoruz ama vücut öyle hemen hazır olamıyor onunda şartları var. Demekki beklemek sabretmek kendini bırakmamak bu işin sırrı

bana transfer anında doktorum demişti ki embriyonun tutunması direkt senin ne hissettiğinle ve ona geçen enerjiyle alakalı. Sen mutlu huzurlu olursan ve pozitif düşünürsen embriyo bu hormonları algılar ve daha sıkı tutunur. Ben de transferden sonra hep kendimi mutlu hissettiğim şeyleri yaptım. Hiç yatmadım zaten. Hemen işe başladım işyerinde kendimi strese sokacak ortamlara ve muhabbetlere girmedim. Akşamları ve haftasonları kitap okudum, müzik dinledim, arkadaşlarımla görüştüm, pastalar yaptım, alışverişe gittim. Olumsuz düşünmedim hiç. Ve kesinlikle etkili olduğunu düşünüyorum bunun.

Sağol arkadaşım ne güzel anlatmışsın, bu sefer gerçekten bu psikoloji üzerine çalışacağım :) İnsanları takmamaya çalışıyorum olabildiğince, sabrediyoruz ama o stres olmama kısmı işin en zoru.

Sağol arkadaşım ne güzel anlatmışsın, bu sefer gerçekten bu psikoloji üzerine çalışacağım :) İnsanları takmamaya çalışıyorum olabildiğince, sabrediyoruz ama o stres olmama kısmı işin en zoru.

Transfer günü hastanede bana o kadar kötü şeyler yaşattılar ki stresli girmiştim. Bu sefer hastane yansa umursamayacağım, öncesinde de gidip konuşmayı düşünüyorum tekrar aynı şeyleri yaşamamak adına. Sonuçta hayatınızın en önemli anlarından birine gireceksiniz bir kadın gelmiş size hadi hadi daha 2 transfer var diyor, soyunurken arkasını bile dönme zahmetine girmiyor. Biri su içme diyor biri neden sıkışık değilsin diyor, eşimi iğne almaya gönderiyorlar önce yapalım diye o sırada apar topar alıyorlar beni mesai bitecek diye...

Çok haklısın, önem verip cevapladığın için de teşekkür ederim. Başka yerde sorsam muhtemelen deli mi bu derlerdi, burayı o yüzden seviyorum

Amin cnm inşallah. En önemlisi sağlıklı olması hayırlı evlat olsunlar. Sanırım bizim bebekler anlaşmislar bende 18. De öğrenicem heralde. Olsun bekleriz Bugünü müze şükür. Rabbim bekleyen herkesede nasıl etsin ins.

inşallah her şey istediğin gibi olur, tez zamanda bebeğine kavuşursun canım

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.46 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.bu güne kadar anca bu imkanı buldum.tüpbebekle bir şansım olabilirmi ki

Merhaba, hoşgeldiniz. Doktorunuz tedaviden önce sizden birtakım testler ve rahim filmi isteyecektir, onun sonrasında mümkünlük durumunu söyleyecektir size. Sizin yaşlarınızda hastaları var doktorlarımızın. Umarım süreciniz ilk denemede olumlu sonuçlanır.

Geçen gün sarı akintim ve kaşıntı olduğundan bahsetmiştim enfeksiyon demiştiniz kızlar.

Bugün gittim tahlilleri yaptırdım temiz çıktı idrar ve kan. Doktora sikayetlerimi anlattım biz alttan bir muayene edelim enfeksiyon önemli dedi. Hazırlıksız gitmiştim utana sıkıla oturdum çatala plastik bir aleti vajina girisine taktı tam bakarken bir canım yandı. Bastım feryadi. Orası o kadar hassas olmuski. Tam tahmin ettiğim gibi crinone jel sebep olmuş. İçeride birikme yapmış dedi doktor. Temizleyecekti ama dayanamadım aslında her lavaboya gittiğimde geliyordu ama içeride de kalmış demekki. Rengi sarı , yeşil pis birşeye dönmüş . Elimde kalan son 4 tane var onları kullan bir daha yazmayacağım dedi. Ayrıca vajinal bir su varmış iceriyi temizleyen bir ilaç onu yazdı kullan dedi.

Bebeğe Bir zararı olmaz dimi. Ben razıyım hepsine. İlacı bırakınca içimde birikenler çıkar mı kafamda deli sorular

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.46 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.bu güne kadar anca bu imkanı buldum.tüpbebekle bir şansım olabilirmi ki
Rabbim büyük.. niye olmasın ki şansınız , tıp ilerledi Allah nasip ederse yaş vs. hicbirsey önemli değil bence.

Merhaba amh degeriniz burda belirleyici Dr kontrolunde yumurta gözüküyor mu
FSH ve TSH değerleriniz nasil

Henüz hiç bir atılım yapmadım.adetlerim düzenli.doğrusu kararsızım da.malum yaş faktörü.olurda onunla çok zaman geçiremezsem ölürsem kardeşide yok hep korkuyorum.

Henüz hiç bir atılım yapmadım.adetlerim düzenli.doğrusu kararsızım da.malum yaş faktörü.olurda onunla çok zaman geçiremezsem ölürsem kardeşide yok hep korkuyorum.
Bence siz yine de bir doktora danışıp muyene ve testlerinizi yaptırın. Sonuçlara göre belki fikriniz değişir. Ben evlendiğimde 37 yaşındaydım hemen doktora gittim. Durumunu bilmek netleştiriyor bazen insanı. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…