Ben bebeaspirini, progestan iğneve fitil ,folik asit, ovitrella (1 enjeksiyonu 3 e bölecek şekilde) ek olarak kullanıyorum.

Yumurta toplamadan sonra kimseye ihtiyacın yok ama transferden sonra en az 2 gün desteğe ihtiyacın var. Doktorum bana ilk 2 gün yatmamı ama 2 saatte bir 15 dakika evde dolaşmamı söyledi.

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.46 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.bu güne kadar anca bu imkanı buldum.tüpbebekle bir şansım olabilirmi ki

Test sonuçlarınız ve genel sağlık durumunuz iyiyse neden olmasın. 44 yaşındayım, çok şükür bütün değerlerim çok iyi. Kimin ne düşündüğü umurumda bile değil. Sinsirella arkadaşlarım bunyaştan sonra bebek bakacak enerjin var mı diye soruyorlar. Gayet var. Transferim yapıldı bekleme sürecindeyim. Allah şansınızı açık etsin. Kulaklarınızı tıkayın

Kizlar ya bende baska bir sey soracagim cok afedersiniz iliskiden sonra cok asiri vajinal agrim oluyor asaya baski yapiyor sanki birsey o kdr cok sizce nedeni ne olabilir.

A

Bugün dayanamadım bidaha kan verdim kızlar
13 ağustos transfer tarihim doktor kese ve kalp atışı için ayın 10 da çağırdı bazılarınız biliyor durumumu. Bugünkü kan tahlili sonucumu ekliyorum haftama göre normal mi sizce

Eklentiler

• 20180904_210829.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar bugun transferin4. Gunuydu dondurulmus tek embriyo transfer edildi. Ama hicbir belirti yok sadece bazen crinone jelin etkisi oluyor . Acaba tutmadi mi yine yaa. Hicbir belirtisi olmayip gebe kalan oldu mu? Bana doktorum hic yatmana gerek yok dedi ben de ise falan gidiyorum normal hayatima devam yani.

Kızlar beklenen gün geldi yarın 11 30da transfer için merkeze gideceğim bakalım benim minnoşlar napmıslar umarım birkaç tanesi devam ediyordur ve doldurulacak kalitededir şaka bir yana transfere gidememekten korkarken şimdi dondurmaya kalacak mı düşüncesi bir tuhaf ediyor beni sanki aç gözlülük yaşıyormuşum sanki öyle bir şey istemeye hakkım yokmuş gibime geliyor sanırım benim psikolojim bozuldu neyse bakalım yarın ola hayrola yarın dönünce yazarım size dua edin nolur bu defa tutunsun bana miniğim

Merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.46 yaşındayım ve anne olmak istiyorum.bu güne kadar anca bu imkanı buldum.tüpbebekle bir şansım olabilirmi ki
1976 doğumluyum, 42 yaşımı doldurdum. Ankara’da gittiğim merkezde yaş ortalaması benimkine benzer veya tekrarlayan negatiflerin çok olduğu vakkalar mevcut. Bazen doktorum bana “genç hasta “ diyor
Yaş ile orantılı olsa da başarı şansı, sizin fizyolojik ve jinekolojik durumunuz da çok önemli.
Kimsenin söylediklerini kafanıza takmayın, doğru doktor ile ilerlemeye bakın.
Başarılar diliyorum

Kizlar bu aksam gogus hassasiyetim ve agrim yok oldu. İki gun once de kanama yasamistim cok korkuyorum acaba bebegimin Allah korusun kalbi mi durdu ? Sizde de hic oldu mi boyle gogus hassasiyetinin azalmasi ?
Göğüs hassasiyetim hiç olmadı böyle şeyleri kafana takma canım. Belirtiler gelir geçer bunlarla bebeğin sağlığının hiç bir bağlantısı yok. Sağlıklıdır Allahın izniyle içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…