Sabah 2.transferim olacak umarım dondurulmuş embriyolarım sağlıkla çozulmustur lütfen dualariniza beni de ekleyin
Benimde bugün 1130da transfer olacak 4.deneme 3.transfer bakalım hayırlısı inşallah dualarım seninle desene birlikte gün sayacaz

Sabah 2.transferim olacak umarım dondurulmuş embriyolarım sağlıkla çozulmustur lütfen dualariniza beni de ekleyin

Umarım bu sefer olacak. Hiç stres yapma, sakin sakin gir, sıkışık olmayı unutma. Tutunma iğnesini transferden sonra hemen yaptır. Bol bol dinlen herşey güzel olacak arkadaşım :)

Benimde bugün 1130da transfer olacak 4.deneme 3.transfer bakalım hayırlısı inşallah dualarım seninle desene birlikte gün sayacaz

Ne kadar güzel umarım kavuşacaksınız bugün yavrularınıza sımsıkı tutunacaklar inşallah, dualarımız sizinle.

Bende yaptırıcam da hafta olarak 18 oda yeni girmiş olcam yanlış mı hesapladılar acaba erken olması sorun yaratır mı aile hekimiyle konuşmadan yaptırmıcam
kendi doktorum yaptır dedi
Canım merhaba;sağlıkla kucağına al yavrunu inşalah.. biz de tek gen hastalığı taşıyıcısıyız eşimle;hasta bir bebeğimizi kaybettik;sonra pgt ile hamile kaldım şimdi 17 haftalık;dün doktorum bana doğumdan hemen sonra (öncwsinde pgt yapıldığı halde ) bebekten hemen kan alacaklarını ve hastalık var kı yok mu bakacaklarını söyledi: pgt li embriyoydu hocam dedim ama bana pgt nin yanılabildiğibi ve öEllikle bizim gibi enzim eksikliği olan hastalıklarda daha çok yanıldığını söyledi..dünden beri perişanım resmen... sendeki gibi amniyosentez de önermedi hiç; arkadaşlar bilen varsa bie şeyler yazsın lütfen moralim sıfır

Ne demek pgt yanılıyor; sırf pgt için tüp bebek yaptırdık o kadar maddi manevi külfet biz boluna mı katlandık yani;üzüldüğümü görünce de iyi düşün iyi olsun gibi bir şeyler söyledi

Kizlar bu aksam gogus hassasiyetim ve agrim yok oldu. İki gun once de kanama yasamistim cok korkuyorum acaba bebegimin Allah korusun kalbi mi durdu ? Sizde de hic oldu mi boyle gogus hassasiyetinin azalmasi ?

Allah korusun, hemen doktora git bence ama birebir bağlantısı yok diye biliyorum, bence hiçbirşey olmamıştır bebeğine ama için rahat etsin

Son düzenleme:

Arkadaşım sen de çok çektin bu jelden. Ben de neler çekmiştim transfer dönemimde, şişti orası yürüyemez, uyuyamaz olmuştum. Şükür ki senin bebeğin seninle ben boşa çekmişim o eziyetleri, jeli bırakınca geçti benim bütün sıkıntılarım. Senin de geçecek inşallah

begonyas A anidefteri kızlar merhaba.Jeli tekrar kullanacaksanız vücut ısısı ile onun erimesi lazım ona dikkat edin.enjekte ettikten sonra ya 10 15 dk yürüyüş yapın ya da yattığınız yerden ayaklarınızı kaldırıp bısıklet sürer gıbı hareket edin iyice erisin.Yoksa böyle birikmeler oluyor ne yazık ki.vajinayı temizleyen ilacın zararı olmaz cnm begonyas korkma senin sağlıklı olman lazım ki bebekte iyi olsun.Çok geçmiş olsun.

Arkadaşım tüp bebekte pgt olsada Dr bana hamilelikte bu testi yaptırmak gerek demişti bende o zaman nifty yaptiracaksam şimdi pgt ye gerek yok dedim yaptırmadim
O tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım ama ben düşük yaptım sonra doğal yoldan gebe kaldım
Nifty testi yaptırdım şükür bir sıkıntı çıkmadı pgt iyi ise Allah'ın izniyle niftyde iyi çıkacaktır

Yok canım bu başka birşey, ben zaten yürüyordum jeli kullandıktan sonra. İlk transferimde de aynı şekilde hareket etmiştim bu sefer oldu bu sorun. Sanıyorum transferde sıkışık olmayınca o bölge tahriş oluyor onunla bir ilgisi olabilir.

Aaa ben de de aynı şikayetler var. Akıntı beyaz ama ve nasıl bir kaşıntı. Demek jelden oluyor

Aaa ben de de aynı şikayetler var. Akıntı beyaz ama ve nasıl bir kaşıntı. Demek jelden oluyor

Evet malesef, ben jeli bırakınca geçti, umarım senin sürecin olumlu sonuçlanır tabii.

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü. Regli ağrışarına benzeyen ağrılar başladı. Bel ağrısı, kasık ağrısı
Ağrılara belirtilere çok takılmamak lazım bence, umarım tutunmuştur az kalmış sonucu almana güzel haberlerini bekliyoruz

Crinone jel yan etkileri
  1. Akıntı
  2. Adet gecikmesi
  3. Depresyon
  4. Kusma
  5. Mide ağrısı
  6. Hazımsızlık
  7. Sık sık idrara çıkma
  8. İshal
  9. Baş dönmesi
  10. Baş ağrısı
  11. Bacaklarınızın birinde yahut her ikisinde ağrı veya şişlik görülmesi
  12. Ayak, bilek ve ellerde şişlik
  13. Uykusuzluk
  14. Ruhsal değişiklikler
  15. Ağrılı ve sancılı yaşanan regl dönemleri
  16. Vajinada kanama ve lekelenme
  17. Vajinada tahriş, kaşıntı ve akıntının çoğalması
  18. Mide bulantısı
  19. Kabızlık
  20. Yorgunluk ve sersemlik hissi
  21. Vücutta sıcaklama belirtileri
  22. Göğüslerde şişme ve hassaslaşma
  23. Eklem ağrıları
  24. Cinsel ilişki sırasında ağrı
  25. Cinsel isteğin azalması
Ben bu jeli hiç kullanmadım, progestan fitil verdiler hep. İkisi de aynı hormonu sağlıyor sanırım.

İşte 2 türlü de deneyimlediğim için fark olarak onu gördüm ben. İlk transferimde sıkışıktım bir sorun yaşamadım jel ile. 2. transferimde yaşadım sadece.

Bi sorum olucak belki deneyimli olan arkadaşlar yanıtlar benim adetime 7 gün var iki gündür kahverengi lekelenme oluyor hiç olmazdı. Neden oldu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…