Bırakınca sikayetlerim bitmezse diye korkuyorum canım ama sen yeni tedavinde sakin yazdırma bunu. Fitil yada iğne iste. Hiç hijyenik bir ilaç değil bir tarafı yaparken bir tarafı batiriyor

Yürüyüş yapıyorum canım aslında ilk başlarda günde 2 tane kullaniyordum hiç şikayetim yoktu zamanla başladı yan etkileri. Şimdi elimde 3 tane kaldı onlarida kullanıp ona göre vajina temizleyici suyu alayım diyorum. Zaten benim sikayetlerim idare edilir bebeğe zarar verir diye endişe ettim

Bi sorum olucak belki deneyimli olan arkadaşlar yanıtlar benim adetime 7 gün var iki gündür kahverengi lekelenme oluyor hiç olmazdı. Neden oldu acaba???
Birçok sebebi olabilir, kimisi bu şekilde gebe kaldığını öğreniyor inşallah seninki de öyledir canım. Benim birkaç ay böyle olmuştu rahimde polip varmış. Yada kist varsa o da sebep olabilir. İnşallah olumsuz bir durum yoktur

İşte 2 türlü de deneyimlediğim için fark olarak onu gördüm ben. İlk transferimde sıkışıktım bir sorun yaşamadım jel ile. 2. transferimde yaşadım sadece.
Ben skışık girdim. Transferde tahrişte yaşamadım canım. Olacağı varsa oluyor hassaslasiyor bazen vücudumuz belki de ondan bilmiyorum. Umarım kalıcı zararlar vermez

bende de zamanla birkme yapmıştı tortu gibi geri geliyordu,koku da vardı aynı zamanda bırakınca 1 2 güne geçiyor ama.Bebeğe bir şey olsa doktorun zaten kullanmayı bırak der canım,kafana takıp da germe kendini.Vajina temizleyiciyi de al için bi temizlensin iyice rahat edersin o zmn :)

Allah razı olsun canım insan birileri destek olunca rahatliyor :) Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatların olsun

Bırakınca sikayetlerim bitmezse diye korkuyorum canım ama sen yeni tedavinde sakin yazdırma bunu. Fitil yada iğne iste. Hiç hijyenik bir ilaç değil bir tarafı yaparken bir tarafı batiriyor

Doktorum o ilacı bıraktırmamıştı bu sefer en önemli ilacın o demişti, 3. deneme için soracağım o günler bir gelsin de, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım çok eziyet çekiyoruz.

Canim tutunma ignesi hangi igne???

T
Benimde bugün 1130da transfer olacak 4.deneme 3.transfer bakalım hayırlısı inşallah dualarım seninle desene birlikte gün sayacaz
seninde hayr'li olsun canım Allah yardımcımız olsun dualarimiz hepberaber..

3 yada 4 saatlik idrarla yapabilirsin. Bugün yap sabah da ilk idrar la yaparsın olmazsa. İnş hayirlisiyla güzel haberler alırsınız.
Aynen arkadas dogru soylemis cnm ..oyle cok sokaklara atma kendini uzan koltuga ayaklarini kol bolumune koy kan gitsin ben yatislarimi o sekilde yapiyorum

Ağrılar biraz azaldı kendimi sokağa attım, testi herhangi bir saatte yapsam oluyormu yoksa sabah mı yapmam gerekiyor
Bende çok adet ağrısı çektim hatta tutmadı diye düşünüp test yapmak istemedim. Ama hiç alakası yokmuş canım. Test yap pozitifi görürsün insallah

CVP için teşekkürler. Hamilelik olduğu sanmıyorum Polip 2 ayda oluşur nu bilemiyorum ikinci deneme için ekim ayında gidicem bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…