Allah razı olsun kuzum transfer oldum evde uzanmışım 2tNe iyi kalitede embriyo transfer edildi 17 eylül test yapılacak Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım insan birileri destek olunca rahatliyor :) Allah senin de yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatların olsun
Rica ederim cnm ne demek bizi bizden başka kimse anlamıyor ne yazık ki.İnşallah gülecek benim yüzümde inanıyorum elinde sonunda anne olucam ben de allahın izniyle:)

Canım çok zor biliyorum ama hatırlarsın belki bu forumda 2. gün embriyosu konan bir arkadaş vardı, apar topar çağırmışlardı dışarda yaşamaz embriyolar diye, tutundu. Bir olsun tutunsun, sen umudunu kaybetme.

Allah razı olsun kuzum transfer oldum evde uzanmışım 2tNe iyi kalitede embriyo transfer edildi 17 eylül test yapılacak Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bol bol su iç dinlen, güzel güzel filmler izle güzel neşeli şarkılar dinle. Keyfini sür canım. Umarım tutunmuşlardır güzel haberler verirsin bize

Geçen gün aile hekiminin kötü muammelesi sonucu şikayette bulunmustum kızlar hatırlarsanız. Bugün ilçe sağlıktan aradılar az önce.

Doktoru aradık görüştük, isminizi de vermek durumunda kaldık. Kendisi sistemden baktı bekar olarak gorundugunuzu söyledi. Şimdi giderseniz tahlilleri yapabileceğini belirtti vs. dedi.

Birincisi ben şikayette bulundum siz doktora adımı verdiginize göre aynı doktora tekrar nasıl gidebilirim dedim. Ayrıca resmi nikahım için gerekli raporu bu doktor hazırladı . Her resmi kurumda evli çıkarken sağlık ocağında nasıl bekar çıkıyorum. Ayrıca diyelim ki bekarım ama hamileyim işlem yapılmayacak mı dedim. Kaldı ki ben tahlil için gittiğimde kimliğimi alıp işlem yapmadı ki adımı bile söylememe izin vermedi.

Şaştım kaldım gerçekten

Şimdi sana günler geçmez canım :) Allah yardımcın olsun inşallah tutunur mutlu haberi yazarsın buraya

Çok şükür nasıl sevindim anlatamam inşallah herşey yolunda gidiyor sonuda olumlu olacak inşallah hep güzel düşün Rabbim büyük

Bende oyleydim en son 11.gun kanda baktirdim. Aslında belirsizlikten iyidir ogrenmek

Yarın 10. Günüm sabah kan testi yaptırayım , tek çizgi silik çizgi hiç kafamı bulandırmıyım. İlk gğnler insan daha ümitli oluyor sonlara yaklaştıkça bi ümitsizlik başlıyor. Bir ben miyim böyle hisseden?

Doktorunuzu hemen degistirin.aile hekimligi cok baska bir sey artik saglikli bir sekilde devam etmez.sizin de icinize sinmez zaten.
Baska bir doktor secip gidin. Ben sizin hastanız olmak istiyorum deyin. Kontenjanı varsa hemen kaydediyor. Eski doktorunuzla muhattap bile olmuyorsunuz

Bol bol su iç dinlen, güzel güzel filmler izle güzel neşeli şarkılar dinle. Keyfini sür canım. Umarım tutunmuşlardır güzel haberler verirsin bize

Şimdi sana günler geçmez canım :) Allah yardımcın olsun inşallah tutunur mutlu haberi yazarsın buraya

Çok şükür nasıl sevindim anlatamam inşallah herşey yolunda gidiyor sonuda olumlu olacak inşallah hep güzel düşün Rabbim büyük
Çok teşekkür ederim kızlar allah bin kere razı olsun hepinizden o kadar moral oluyor ki desteğiniz Rabbim hepimizi mutlu sona ulaştırsın inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah canlarım

Evet zaten asla devam etmem şu saatten sonra. İlçe sağlık merkezine gelip dilekçe verin dediler en kısa zamanda vereceğim. İsmimi vermeleri sorun değil ama ne kadar etik , yaptıkları tuhaf geldi

Yalnız değilsin canım, ayrıca pozitifi goruncede için rahat etmeyecek. Keseyi bekleyeceksin, sonra kalp atışı, ardından acaba herşey yolundami düşüncesi.. yani doğuma kadar rahat yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…