Canim bende igenemi yaptirmak icin saglik ocagina gittm suratima bakmadi doktor bayan cok bozuldum igne sedyesine bir adamin pantolonunu siyirip oturdugu yere uzanmami istediler uzanmadim tek kullanimlik havlu istedim surat yaptilar..ana donus olmadi daha..

Canim tek cizgin silikse tutunmus bebisin..icini ferah tut orda 2.cizgi kolay kolay cikmiyor..istersen resim at

Canim tek cizgin silikse tutunmus bebisin..icini ferah tut orda 2.cizgi kolay kolay cikmiyor..istersen resim at

Şimdi testi yaptım. Uğraşın benimle belirgin bir çizgi yok:) balkonda ışığa tutunca anca görünen hatta bayağı bi varla yok atasında bir 2. Çizgi var. Foto atsam fotoda bile çıkmaz. T harfinin tam altında

Katiliyorum silik milik o cizgi kolayina cikmiyor..❤

184 ü aramıştım ben 1 saat içinde hemen geri döndüler. Bugün tekrar aradılar. İşleme alınmasa bile , işini düzgün yapmalarını sağlar belki kulaklarına giderse..

Merhaba canım , sen nasılsın
Bulantı falan öyle takılıyoruz baş ağrısı eklendi son bir haftadır çok şükür diyoruz tabi. Ben su tüp bebekten kalan kistim ile savaşıyorum sancı yapıyor o taraf. Dua etmeye devam ediyoruz canım. Sen nasılsın

İyiyiz canm sen nasılsın nasıl gidiyor? Bebişler nasıl :)
Geçen hafta pazartesi gördüm bebekleri canım iyilerdi çok şükür . Haftaya Çarşamba doktor kontrolü var inşallah kendi doktorum olacak kişiye gideceğim Hacettepe den gün aldık. Sen nasılsın Bebek nasıl.

Oh süper canım iyi olmanıza sevindim. Biz de iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok :)

Evet canım arefe günü ilk defa hissettim. Biraz bekletti bizi. 22 hafta bitmişti. Artık her gün tekmeleriyle uyuyup uyanıyorum :) çok güzel bir duygu darısı başına inşallah
İnşallah canım evhamlara çok iyi gelecektir. İnşallah benim ufakliklar o kadar bekletmez. Mübarek günü beklemiş senin minnak

Bende enfeksiyon vs. onlarla uğraşıyorum. Bizim bebisler dünyaya sağ salim gelsinler maddi manevi hakkımızı odeyemezler canım :) inşallah bütün bunlara değecek.

Bende enfeksiyon vs. onlarla uğraşıyorum. Bizim bebisler dünyaya sağ salim gelsinler maddi manevi hakkımızı odeyemezler canım :) inşallah bütün bunlara değecek.
Bu dönemlerde enfeksiyon çok şık oluyor çok dikkat etmek lazım. Rabbim şifa versin. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…