bn daha bı hafta önce şöyle bısey duydum 7 aylık mı neydı bı kadın apandısı patlamak uzereydı acıl amelıyata alındı bebek saglıklı gebelık devam edıyor apandısını aldılar kadının

Çok çok geçmiş olsun. Hemen kendini üzme dr lar hep en kötüsünü söyler. Dr boyutu küçük dediğine göre çokta sorun çıkaracağını sanmıyorum. Sorun ondan kaynaklı olsa tedaviden önce de belirtileri olurdu böyle bir tesadüf denk gelmesi tuhaf bence. İlaçlar da çok gaz yapıyor belki senin bünyende daha fazla etki etmiştir. Birkaç gün sonra düzelir gibi geldi. Ayaklarını sıcak tut üşütmemeye çalış dinlen. Biraz yürüyüş yap bol su iç. Gaz yapan gıdalardan uzak dur. İnşallah geçecek

Doktorlarda azarlayacak yer arıyor, olan olmuş neden yaptırdın demek ne saçma, nerden bilebilirsin bu durumu. Sen hiç canını sıkma, umarım kendiliğinden hallolur doktorunun dediği gibi diyet yap. En kötü ihtimal ameliyat olman gerekirse de sorun değil, hamileyken ameliyat geçiren çok arkadaşım var benim, bebeklere birşey olmuyor.

canım geçmiş olsun. Ben de böbrek ağrısı çekiyorum 2 aydır. Çok fena ağrılar hele hamileyken çekilmez oluyor, allah yardımcımız olsun. Benim yakın bir arkadaşım da hamileyken safra kesesi taşı olduğunu öğrendi. ama hamileliğinde müdahale etmediler. Biraz ağrılı bir hamilelik oldu, doğumdan sonra ameliyatla safra kesesini aldırdı.

Veeee transferin 10.günündeki idrar testi sonucum. Dün yaptığımda çookkk silikti ben kan testine kadar bekleyecektim sizler bugün de test yapmama sebep oldunuz:)
Ayy az önce seni 40 yaş topiginde sordum çok sevindim Allah saglikla tamamına erdirsin inşallah

Veeee transferin 10.günündeki idrar testi sonucum. Dün yaptığımda çookkk silikti ben kan testine kadar bekleyecektim sizler bugün de test yapmama sebep oldunuz:)

Süperrr, tam da olması gerektiği gibi gününde netleşti. Gözün aydın, darısı başımıza

Kizlar aksama soylemesi ayip yurek yapayim diyorum. Bana bir zarari olur mu ? Gebelikte zararli mi yemek ?

Süperrr, tam da olması gerektiği gibi gününde netleşti. Gözün aydın, darısı başımıza

İnşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, hepiniz hayırlı haberleri alın.
Benim bir yavrum var, yurtdışına okumaya gitti. Onun hasretiyle ağlarken moral oldu bana.

Tamam cnm yemeyim o zaman zaten sikintili bir gebeligim var Tsk ederim cnm
İstersen yasaklar listesi verebilirim sana :)

Tavuk, sucuk sosis salam pastırma gibi işlenmiş gıdalar, sakatat, balık hariç deniz mahsülleri, az pişmiş yada çiğ et, çiğ köfte, ketçap mayonez gibi soslar, her türlü fast food, yumuşak ve küflü peynirler, çiğ süt, hazır meyve suları, kafein içeren gıdalar çay kahve kola çikolata, asitli içecekler, ada çayı, hazır krema, yaş pasta, hurma, maydonoz, az pişmiş yada çiğ yumurta, cips ve kızartmalar, soya sosu, tarçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…