Kızlar yine ben biliyorum çok fazla oldum ama az önce içimde ne var ne yok hepsini boşalttım çok kustum ve şimdi çok korkuyorum bişey olmaz değil mi çok kötü oldum çok korkuyorum
Estafurullah kuzucum. Üşüttün mü acaba canım sıcak tut mideni bir şey olmaz korkma ondan.

Bacak ağrıları kasılmalar normal deniyor çok şiddetli olmadığı sürece. Bende de oluyordu ancak sürekli yatıyorsan kan akışı tam sağlanamayınca da oluyor. Gebelikten dolayı adet olmayı engelliyor progesteron hormon bu da vücudun tepki vermesine sebep oluyor ağrı olarak batma olarak ya da kasılma olarak

Estafurullah kuzucum. Üşüttün mü acaba canım sıcak tut mideni bir şey olmaz korkma ondan.
Bütün gün pencere açıktı havada biraz serin sanırım üşüttüm midemi ama o kadar korktum ki çünkü çok fazla kustum artık inşallah bişey olmaz Rabbime emanet ettim

Sağol canım ya bende korktum dış gebelik falan varda bacağımamı vuruyor acaba diyorum kasığımda falan ağrı yok ama her iki taraf ara ara batıyor sadece o kadar.
Transferin 22.günü iğnem vardı gitmişken kan verdim sonuçta >15000,00 yazıyordu. Umarım herşey yolundadır bi görsemde rahatlasam

Sagol canim insallah hepimizin burdaki herkesin Allah gonlune gore versin. Dedigin gibi sabredecegiz artik. Hayirlisi olsun insallah degerlerim katlanarak gider de olsun cekerim ben bu agriyi ne yapayim.

Bütün gün pencere açıktı havada biraz serin sanırım üşüttüm midemi ama o kadar korktum ki çünkü çok fazla kustum artık inşallah bişey olmaz Rabbime emanet ettim
Yok canım hiçbir şey olmaz. Rahim ağzı öyle kolayca açılan bir yapıya sahip değil. Transfer sırasında spekulum ile açılıyor rahim ağzı embriyo transfer ediliyor sonra alet çıkarılınca rahim ağzı tekrar kapanıyor yani embriyo öyle kolayca düşmez. Kromozomu bozuk olan embriyo put gibi dursan da fayda etmez gider. Yani kusmaktan merdiven çıkmaktan öksürmekten bir şey olmaz. Allah yardımcın olsun ona emanetsin

Sagol canim insallah hepimizin burdaki herkesin Allah gonlune gore versin. Dedigin gibi sabredecegiz artik. Hayirlisi olsun insallah degerlerim katlanarak gider de olsun cekerim ben bu agriyi ne yapayim.
Ah canım benim ya bende çok şey yaşadım Allah sabır versin güç versin hepimize bunların mükafatını da verir Rabbim. İnşallah değerlerin sağlıkla artar bebeğine sağlıkla huzurla kavuşursun

Dış gebelik belirtileri çok farklı ve kendini ciddi anlamda belli eden bir durum. Korkma hiç iyi düşün iyi olsun. Böyle ağrılar yaşayacaksın normal ben hala yaşıyorum bacak bel ağrısı

Ayy nasıl moral verdin bana anlatamam iyi ki varsın canım çok rahatlattın beni

Dış gebelik belirtileri çok farklı ve kendini ciddi anlamda belli eden bir durum. Korkma hiç iyi düşün iyi olsun. Böyle ağrılar yaşayacaksın normal ben hala yaşıyorum bacak bel ağrısı
İyi olsunda ben hepsine raziyim bütün ailem memleketten geldi onu görebilmek kalp atışını duyabilmek için dört gözle bekliyoruz

Ne demek pgt yanılıyor; sırf pgt için tüp bebek yaptırdık o kadar maddi manevi külfet biz boluna mı katlandık yani;üzüldüğümü görünce de iyi düşün iyi olsun gibi bir şeyler söyledi

Saol canım inşallah ayın 18 i gibi sonuçlar çıkacak bende beklemedeyim şu anda bende 18. Haftamdayım bana tüp bebek ile ilgili görüşmeye gittiğimizde %1 bile değil risk dediler ikinci transferden sonra risk %5-8 oranında dediler hastalık çıkma ihtimali olabilir amniyosentez öneriyoruz dediler bende sizin gibi ilk duyduğumda üzüldüm şaşırdım beklemiyodum çünkü %100 güvenli test denildiği için
En azından hastalık çıkma oranını %50 den % 95 e çıkarmış bulunduk içini rahat tut sende inşallah hastalık çıkmaz ben doğum sonrasını bekleyemedim öğrenmek istedim malesef tek gen hastalıklarında gen büyük olduğu için risk oluyomuş

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla bir gebelik yaşarsın insallah

Kızlar dünden beri sol kasığında bi batma var yatarken kalkarken sürekli hissediyorum..
Ilk transferimde hiç ağrım sancım olmamıştı bu neden olabilir yaşayan var mı?

Ben kefir içiyorum canım düzenli tuvalete çıkarıyor dr önermisti

Mrblar bende dondurulmus ebriyolarla bu ay transfer yapilacak yapan arkadaslar varmi bilgi verirlerimi nasil yol izleniliyor
Benim 3 dondurulmusun vardı çözülünce 2 si sağlıksız oldu tek transfer edildi herşey aynıydı öncesinde ve sonrasında estrofem x3 progestan x3 kan sulandırıcı vermedi bu kez..ilki coook kolay geçmişti bu kez biraz sancı hissediyorum 2 gün oldu..bende böyle..hersry gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…