Kızlar bildiğiniz gibi dün transfer oldum 6 gün önce opu olmuştum o günden beri kabizim Dr dün duphalac surup yazdı kuru incir de yiyorum sabahtan beri ama çok afedersiniz sadece gaz oluştu bende başka kullanabileceğim bişey var mı zararı olmayacak

Kayısı ve su canım. Karpuz da tüketebilirsin ananas özellikle mango.

Sana da cok gecmis olsun canim. Bobrek agrisi da cok zordur bilirim.insallah tez zamanda gecer.

Kuzum sakin ıkinma ilk transferimde benim de olmustu. Biraz zeytinyagli tuket ve karnini zeytinyagi ile ov. Tuvaletin gelecegini hissetiginde ama zorlanirsan cikarmada kulak cubuguna zeytinyagi sur once o bolgeyi guzelce yagla sonra tuvaletini yapmaya çalış ama ikinmadan. Yagin etkisi ile kolayca yapiliyor. Yoksa ben gibi zorlanip yirtik sahibi olursun. Ebn bilseydim daha once denerdim bu yontemi. Ama yirtilan yerleri de yine zeytinyagi ile tedavi etmistim.

Kizlar simdi geldim ben de hastaneden. Hastane hastane gezmekten yoruldum. Baska bir dahiliye uzmanı once kan tahlili istedi karaciger enzimlerine bakti normal dedi. Normal enzimlere gore ameliyata gerek yok dedi. Her ay geleceksin olcecegiz eger iltihaplanma olursa o zaman mudahale ederiz dedi. Diyet yaparsan da sıkıntı yasamazsin dedi. Simdi hersey yasak ne yiyecegim bilmiyorum valla. Gaz sancim da hala yerinde. Ama cok şükür rahim de bir sıkıntı yok.

Kayısı ve su canım. Karpuz da tüketebilirsin ananas özellikle mango.

Günkurusu kayısıyı akşamdan ıslat sabah aç karna hem suyunu iç hemde kendisini ye. Dut kurusu da yiyebilirsin. Hayırlı olsun transferin

Çok teşekkür ederim canlarım cevaplar için zaten ikinmaya hiç cesaret edemem bu dediklerinizi deneyeceğim kesin fayda sağlar özellikle zeytinyağı umarım fayda görürüm her aklıma takılan sorulara cevap veriyorsunuz sizler ne güzelsiniz burası iyiki var canlar

Çok şükür canım. İdare edeceksin artık yapacak bir şey yok diyetisyene gidebilirsin. Zor elde edilen gebelikler yaşıyoruz süreçler zor geçiyor ama dayananacağız ne yapalım. Çok şükür ki bebeğin iyi

Bu liste biraz fazla olmus cikolata yas pasta neden yasakli? Doktorlar belli seyleri tuketmeyin diyorlar ancak seker hamur isi fazla tuketilmesin deniyor yasakli yazilmasi ilginc geldi:)cay ve kahve bende tuketmiyorum ancak doktorlar gunde 1 fincan tuketilebilir diyorlar..

Bunlar benim yasaklarım:) baya araştırdım ve doktorlarımla görüşerek bu listeyi hazırladım. herkes uyacak diye birşey yok tabii ki:) yaş pasta yasak çünkü içinde hazır krema var. Çikolata yasak çünkü içinde kafein var. Kafein bebeğin gelişimini olumsuz etkileyen şeylerden biri. Ben de çikolata yiyorum ama haftada 1 defa 1 parça falan.

En acilinden yorum yorum yorum. Kan testi sonucumda geldi 32.90(10.gün)
Erken yaptırdın kan sonucunu 3. Gün embriyosu için çok iyi canım gözün aydın iki günde bir yükselerek sağlıkla artar inşallah
Tekrar tebrik ederim gözün aydın

Kızlar yine ben biliyorum çok fazla oldum ama az önce içimde ne var ne yok hepsini boşalttım çok kustum ve şimdi çok korkuyorum bişey olmaz değil mi çok kötü oldum çok korkuyorum

Kızlar 2 gündür sağ bacağında bi ağrı kasılma uyuşma gibi bişeyler var. Transfer gününden başlayarak 2-3 günde bu şekilde olmuştum adet dönemim yakındı ondan mı oldu acaba demiştim
Hemşireme söyledim idrarda yanma var mı diye sordu ne alaka anlamadım. Bende yanma kaşıntı falan yok çok şükür dedim o zaman progestan hormonundan kaynaklıdır parol içebilirsin dedi. Benim gibi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…