Eline saglik cnm bilgiler icin :)
Dikkat etmeye calisiyorum hepsine. Salatalara mutlaka soya sosu koyardim onu koymadan yiyemezdim onu da biraktim. Gunde iki lt kola icerdim simdi agzima surmemeye calisiyorum iki haftada bir cay bardagi iciyorum. Bu hamilelik doneminde canim hicbirsey istemiyor yemeden icmeden de kesildim sabah haslanmis yumurtayi zar zor yiyorum. Sut kismina gelince de kapali pastorize sutu soguk iciyorum bir sorun olmaz degil mi ?

Canım rica ederim inşallah faydası olur. Herkes bunlara uyacak diye bir şey yok tabii ki ama biz zaten zor elde ettik gebeliklerimizi ben riske atmak istemiyorum. 9 ay bunları yemesem ölmem heralde. Bir arkadaşım sürekli kola ve kahve içiyordu. 8.ayda doktoru dedi ki bebeğin yeterince kilo almıyor sigara mı içiyorsun dedi. Halbuki sigara kullanmıyordu. Sonradan farkedildi ki kahve ve kolayla yani kafeinle alakalıymış. Ben de sütü pastorize ve soğuk içiyorum canım. Günde 2 bardak içiyorum. Ama mıtlaka peynir yada yoğurt ayran gibi şeyler de yiyorum. Kaşarda kalsiyum oranı çok yüksek. Bebeği en çok besleyen, kilo aldıran gıdalar kaşar peyniri ve ceviz bilgin olsun :)

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
ruhum_mavi şeker yükleme testi nasıl çıktı canım
tugken sen nasılsın canım
günaydın canım hayırlı cumalar.
50 grlık yükleme yaptırdım canım. 1 saatin sonunda 143 çıktı. Sınır 140 mış. Ama doktor benim değere de normal dedi sıkıntı yokmuş. Şimdi ben biraz daha dikkat ediyorum un, şeker diyetine.

A anneveoglusu sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor?
İyiyiz canım şükür
Dün ayrıntılı ultrason olacaktı Dr bölüm başkanı olunca toplantıya katılmasi nedeniyle pazartesine ertelendi onuda sağlıkla atlatırız inşallah senin ne zaman oldu ayrıntılı

kızlar selam 2018'de tedavi olmak istiyorsanız hemen başlayın derim bir yakınım başlayacak herşeye zam geliyor yakında tüp bebeğe de gelir demişler zaten yeni yılda zamlanıyor hemen başlayın beklemeyin derim

sağlıkla bu virajı da geçeceksin inşallah canm. Ben ayrıntılı için 20+5'e baya önceden randevu almıştım ama sonradan o haftaya tatil planı yaptık. Ben de 19+5'te yaptırdm. Erken mi olur diye tereddüt ettim ama doktor sorun olmaz 19'dan sonra bakılabilir dedi.

Saol cnm cvo icin peki senjnki nekadar suredir dobdurulmus benimki 3 senelik dondurulma rabbim herksein gonlune gore versin

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
ruhum_mavi şeker yükleme testi nasıl çıktı canım
tugken sen nasılsın canım
iyiyim canım çok şükür .bugünlerde örgüye merak saldım hiç yapmış değilim bugüne kadar ama uğraşıyorum:) çok zevkli .kadife yumuşak yumuşak ipler aldım çok tatlı.
sen nasılsın günler su gibi akiyor sanki degil mi cok sukur

Kizlar herkese hayirli cumalar olsun ins rabbim hepimizin dualarini kabul etsin bizlerin kucaklarini evlerini cocuklarin sesleriyle doldurup senlendirsin ins bende dr kontrolunden ciktim hersey cok guzel gidiyo dedi ins carsamba gunune transfer olcak gibi birbirimize cok dualar edelim herkesin sikinti stresini godersin rabbim kimseyi dara sokmasin ins

Allah yardımcın olsun kuzum inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz Rabbim bu yolda emek veren tüm kardeşlerimin olumlu sonuç almalarını nasip etsin ben isim isim dua ediyorum senin ismin nedir canım. Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

Canım benim ismimi almış mıydın?

Hayırlı cumalar, umarım çarşamba günü sımsıkı tutunur sana, negatif yüzü görmezsin Güzel haberlerini bekliyoruz

amin canım allah yardımcın olsun inşallah sımsıkı tutunur hiç stres yapma kendini iyi hissedeceğin şeylerle uğraş dinlen bol bol

Hayır canım anıdefteri diye dua ediyorum Allah kabul etsin. Dua isteyen arkadaşlar oluyor o zaman isim istiyorum ismini vermek istemeyen olur diye de çekiniyorum da
bende genel dua ediyrm canım. allah kabul etsin herbirimizinkini. seninki daha güzel ama isimlerle ediyorsun duanı.

Kuzum ben sumeyye allah bin kere razi olsun ve ettihin dualarin bin katinindan guzelleri senin olsun ins cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…