bende 3 gun onge rahım filmi cekildim benimde eşiminde sonuçları temız doktor bu ay 2. aşılamayı yapıcak bakalım nasıp rabbım buyuk inşallah hepımızın emeklerını bosa cıkarmaz
Allah yardımcıniz olsun . İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız tüp bebeğe gerek kalmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlar bugun kalp atisini gormeye gittik. 7+2ydik bu ucuncu tup bebek denememizdi. Sagliksiz gebelik dedi kalp atimi yok dedi. Alicaklar onu benden. Bu sefer o kadar guzeldiki hersey ama yine mahvoldu bitti gitti ellerimdem kaydi. Cok uzgunum

Kizlar bugun kalp atisini gormeye gittik. 7+2ydik bu ucuncu tup bebek denememizdi. Sagliksiz gebelik dedi kalp atimi yok dedi. Alicaklar onu benden. Bu sefer o kadar guzeldiki hersey ama yine mahvoldu bitti gitti ellerimdem kaydi. Cok uzgunum
Sizi anlıyorum, aynısını yaşadım, çok üzgünüm... ama vazgeçmeyin. 4. Denemede embriyolara genetik test yaptırın..

canım ne denır ki Rabbım gonlunu ferahlatsın

C
Canım Allah sabrini versin insallah hepimiz zor yollardan geciyoruz. Bizim sinavimizda boyleymis.cok uzuldum yazini okurken. Harap etme kendini üzüntünu anlayabiliyorum. Ama hep hayirlisini istedik Allahim en guzelini bilir elbet. Bizim gucumuz ancak belli bir yere kadar. Rabbim tez zamnda yerini dolduraun insallah.

Kizlar benim de bu sol karnimdaki agri gecmiyor. Gecen acilde rahimde sıkıntı yok demislerdi. Sol kasikta da agrim yok ama karnimda var agri sol tarafta. Dis gebelik falan olur mu kizlar?

Merhaba kızlar ben bugün gene çok korktum yaaa,bugün öğlen gene kanamam geldi bu sefer fazla ve kırmızı, eşim hemen hastaneye götürdü beni iğneyi vurdurdum ve doktora göründüm ultrasonan baktı bebek gayet iyi görünüyor ve kalp atışı çok güzel dedi rahimde bir sıkıntı da görünmüyor yani kanama ,ama neden geldi kendi de anlamadı ,ve hala şimdi de azar azar kanama geliyor ,böyle bir durum yaşayan varmı

Cnm geçmiş olsun. Senin gibi kanama durumu yaşayan arkadaşlarımız oldu. Düşük önleyici igneyi yaptırmaya devam et. Ayaklarının altına yastık koy ve uzan. Dinlenerek geçir is falan yapmaya kalkma. Hepsi geçecek merak etme. Elini karnına koy bol bol oku. İlaçlarını da zamanında almayi ihmal etme.

Bi arkadaşım 3 yada 4 defa kanama yaşadı hemde çok fazla gelmiş kan. Çok korkutucu bişey tabi. Ama onda kanama alanı varmış en sön kontrolünde kanama alanı tamamen gitmiş demiş dr u. Acaba sende de öyle bişey olabilir mi . Bence dr unla detaylı görüşmelisin.

12 ve 13.haftalarda çok şiddetli 2 kanama yaşadım. Rahim büyürken kanama alanları oluşabiliyor. Bebek sağlıklıysa sıkıntı yok canım. Proluton iğne yaptırmaya ve progestan kullanmaya devam et. Tez zamanda geçer inşallah.

Aminn, Allahim böyle cileler cektirmesin kimseye, hep yetersiz hissetmek elden birsey gelmemesi o kadar kotu ki, Burdaki herkes evlat icin neler cekiyor cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…