Ultrasonda hiç kanamam görünmüyor ,dr. anlamadı bile

İnşallah canım inşallah ,sağ salim kucaklarımaza alırız bebekleri inşallah yaa ,benim ki şuan 7+4, benimki de acaba rahim büyür o üzden mi kanamam oluyor

Canım bebiş baya büyümüş cinsiyeti belli oldu mu miniğin :)

Allah yardımcıniz olsun . İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız tüp bebeğe gerek kalmaz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Canım seninle aramızda pek bi gün farkı yok en son kontrolün ne zamandı bebiş hareket etmeye başlamış mı :)

Hayır canım anıdefteri diye dua ediyorum Allah kabul etsin. Dua isteyen arkadaşlar oluyor o zaman isim istiyorum ismini vermek istemeyen olur diye de çekiniyorum da
Canım seni çoook uzun zamandan beri tanıyorum yüreğinin güzelliği insanın yüzüne yansır derler bence tam senin için söylenmiş bir söz,yüzünü görmeme gerek yok ama yüreğin o kadar güzelki Allah senden razı olsun evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah(cümlemize)

Kizlar bugun kalp atisini gormeye gittik. 7+2ydik bu ucuncu tup bebek denememizdi. Sagliksiz gebelik dedi kalp atimi yok dedi. Alicaklar onu benden. Bu sefer o kadar guzeldiki hersey ama yine mahvoldu bitti gitti ellerimdem kaydi. Cok uzgunum
Bende aynı şeyi yaşamıştım ilk gebeliğimde .. genetik problem çıktı bizde .. düşük materyalini genetiğe göndermeni öneririm ben 3. De gönderdim .. en azından ne olduğunu anlamaya çalışırsınız .. çok acı .. allah yar ve yardımcınız olsun

Kizlar bugun kalp atisini gormeye gittik. 7+2ydik bu ucuncu tup bebek denememizdi. Sagliksiz gebelik dedi kalp atimi yok dedi. Alicaklar onu benden. Bu sefer o kadar guzeldiki hersey ama yine mahvoldu bitti gitti ellerimdem kaydi. Cok uzgunum
Canim cok cok uzuldumm..peki nerden anliyorlar sagliksiz gebelik olduginu?bu sekilde olupta sbebegi saglikli gelisenler duymustum..uzme kendini cok uzuldumm

Rabbim ol der olur inşallah canım gün doğmadan neler doğar dua edelim

Çok üzüldüm, insan negatifi kabullenebilyor ama böylesi daha zor, Allah yardımcınız olsun.

Canım seninle aramızda pek bi gün farkı yok en son kontrolün ne zamandı bebiş hareket etmeye başlamış mı :)
Ben geçen hafta çarşamba kontrol oldum canım . Kalp atışlarını dinledim ama henüz hareket yoktu :) bir sonraki muayene 1 ay sonra gel dedi. O zamana kadar da cinsiyet belli olur herhalde

Bugün son progesteron desteğini alıyorum. Malum ilaç yan etki yaptı diye bırakacağım. 10.haftaya kadar kullanmis oluyorum. Bırakınca sorun yaşar mıyım acaba. Sizler kacinci haftada biraktiniz kizlar

bende genel dua ediyrm canım. allah kabul etsin herbirimizinkini. seninki daha güzel ama isimlerle ediyorsun duanı.
Allah kabul etsin kuzum hepimizin duasını inşallah. Liste yaptım öyle dua ediyorum inşallah kabul olur inşallah

Kuzum ben sumeyye allah bin kere razi olsun ve ettihin dualarin bin katinindan guzelleri senin olsun ins cnm bnm
Amin Allah senden de hepinizden de razı olsun her namazımdan sonra mutlaka dualarımda olacaksın Allahım kabul etsin hepimizinkini

İnşallah canım inşallah ,sağ salim kucaklarımaza alırız bebekleri inşallah yaa ,benim ki şuan 7+4, benimki de acaba rahim büyür o üzden mi kanamam oluyor
Mümkün tabi cnm olabilir. İnş alırız kucagimiza sağlıcakla. Herkes için dua ediyorum. Çok zor elde ediyoruz Rabbim yardımcımız olsun.

Teşekkür ederim, Allah bir daha yasatmasin. Evet bende düşünüyorum patolojiye gonderilmesini istiycem doktordan. Tup bebekle ilk gebeligimdi 4 yildan sonra

Canım bebiş baya büyümüş cinsiyeti belli oldu mu miniğin :)
Cnm sorma gostermiyor çok inatçı cikti bu bebe. En son bir hafta önce gittim dr um diyor seninki namaz kılıyor pozisyondan dolayi kesin diyemem ama kıza benziyor dedi oysa gostersin diye çikolata bile yemistim . Şimdi 17 sini bekliyorum üçlü testimiz var inş kesinlik kazanır artık. Sağlıklı olsun da ama işte merak ediyor insan. Hiçbişey alamıyorum bilemeyince de ...

Canim cok cok uzuldumm..peki nerden anliyorlar sagliksiz gebelik olduginu?bu sekilde olupta sbebegi saglikli gelisenler duymustum..uzme kendini cok uzuldumm
Tup bebek.oldugu icin mutlaka artik kalp atisi duyulmaliymis ve kesede bozulmaya baslamis. Baya bakti doktor ama yanilma payi yuzde 1 dedi. Sagliksiz alinicak dedi cok üzgünüm mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…