Ya canımm benim Allah razı olsun çok güzel sözler bunlar böyle hissettirdiğime çok sevindim saolasın İnşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok Allaha sığınıp sabredeceğiz. Birbirimize dua edelim hep bizi bizden başkası anlamıyor. İyi ki varsın

Doktor almak istiyor anne istemiyor v bebekte sikinti olmuyor.insallah bir mucize olur..
Insllh ama hic umidim kalmadi yuzde 1 yanilma payi dedi ve doktordan geldikten sonra kuvvetli bir bel agrisi basladi, kurtaj olmadan son bir kontrol olucak. Ama bilmiyorum o zamana kadar bile durmucak heralde dusuk mu yapicam bilmiyorum cok caresizim

Bugün son progesteron desteğini alıyorum. Malum ilaç yan etki yaptı diye bırakacağım. 10.haftaya kadar kullanmis oluyorum. Bırakınca sorun yaşar mıyım acaba. Sizler kacinci haftada biraktiniz kizlar
Cnm ben crinone jel kullaniyordum 12.haftada bıraktirmisti dr um. Bi sorun yaşamadım inş sende yaşamazsin cnm.ama kendine dikkat et ağır kaldırma çok fazla yorulma is yaparken falan.

Tup bebek.oldugu icin mutlaka artik kalp atisi duyulmaliymis ve kesede bozulmaya baslamis. Baya bakti doktor ama yanilma payi yuzde 1 dedi. Sagliksiz alinicak dedi cok üzgünüm mahvoldum
Hakkında hayırlısı buymuş arkadaşım elden gelen bir şey yok maalesef. İlerleseydi daha zordu ama daha başında böyle olması daha hayırlı. Hamile kalabiliyorsun bu büyük artı ayrıca dondurulmuşların vardı sanırım. Hep böyle olacak diye bir şey yok bir dahaki denemende olacak inşallah bu yaşadıklarının mükafatını verir Rabbim. Bende arka arkaya çok sıkıntılar çektim 5 kere tedavi oldum artık bünyeö kötü oldu ama nasipte varsa oluyor. Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana. Sakın kendini bitirme herşey düzelecek geçecek bu zor günler eşinle el ele verin tek başına aşamazsın bunu. Bizlere güçsüz durmak kendini bırakmak gibi bir lüx yok hep savaşacaz güçlü durup devam edeceğiz ne yapalım bizlerinde sınavı böyleymiş..

Insllh ama hic umidim kalmadi yuzde 1 yanilma payi dedi ve doktordan geldikten sonra kuvvetli bir bel agrisi basladi, kurtaj olmadan son bir kontrol olucak. Ama bilmiyorum o zamana kadar bile durmucak heralde dusuk mu yapicam bilmiyorum cok caresizim
Cnm geçmiş olsun çok uzuldum durumuna. Ama kendini bırakma. Embriyo ya genetik test yapılıyor sen elinde geleni yap gerisini Allaha bırak cnm inan bi gün sende sağlıkla gebelik yaşayacaksın.

Kizlar bugun kalp atisini gormeye gittik. 7+2ydik bu ucuncu tup bebek denememizdi. Sagliksiz gebelik dedi kalp atimi yok dedi. Alicaklar onu benden. Bu sefer o kadar guzeldiki hersey ama yine mahvoldu bitti gitti ellerimdem kaydi. Cok uzgunum
Hayırlısı olsun canim. Uzulme desemde fayda etmeyecek. Cunku bizde benzer seyleri yaşıyoruz. Allah sana sabır versin. Hersey kısmet Rabbim insallah ayni seyleri bir daha yaşatmasin

Evet canim ne desek bos dondurulmusim var iki tane son artik hayat neyi gosterecek bakalim hicbirseyin garantisi yok, bizim sinavimizda buymus. En zoru evlatsizlikla sinanmakmis. İnşallah birgun Allah bu cektiklerimin mukafatini verir tek dilegim bu.

Hayırlısı olsun canim. Uzulme desemde fayda etmeyecek. Cunku bizde benzer seyleri yaşıyoruz. Allah sana sabır versin. Hersey kısmet Rabbim insallah ayni seyleri bir daha yaşatmasin
Amin canim sagol. Rabbim hickimseye yasatmasin. Burdaki tum arkadaslara Rabbim sagsaglim evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin, benim gibi hala uğraşanlara da tez zamanda nasip olsun insllh

Cnm geçmiş olsun çok uzuldum durumuna. Ama kendini bırakma. Embriyo ya genetik test yapılıyor sen elinde geleni yap gerisini Allaha bırak cnm inan bi gün sende sağlıkla gebelik yaşayacaksın.
Amin canim insllh. Suan cok yeni acim sanki hic iyilesmicek gibiyim ama zaman herseyin ilaci beklemekten baska carem yok. Rabbim sizlere de kucaginiza almayi nasip etsin. Dualarinizda beni ve benim gibi dortgozle anne olmayi bekleyenleri nolur unutmayin

Teşekkür ederim, Allah bir daha yasatmasin. Evet bende düşünüyorum patolojiye gonderilmesini istiycem doktordan. Tup bebekle ilk gebeligimdi 4 yildan sonra
Offff .. bu süreç çok zor o kadar iyi anlıyorum ki .. kendiliğinden düşmese cytotech diye bir ilaç rahim ağzına yerleşmiyorlar ve düşük gerçekleşiyor .. 7+2 patoloji için pek bir şey demezler mol gebelik mi değil mi onu söyler , ki senin kese oluşmuş değildir .. sen genetik test işte .. ilk gebeliğin mi ? Dualarım seninle ..

Ilk gebeligim evet,gecen hafta gittigimizde kesenin icinde embriyoyu gormustuk ama kalp atisi yoktu bugun yine bakildi yine yok. Kesenin sekli de bozulmaya baslamis. 4 yildir ugrasiyoruz 3asilama 3histeroskopi 3tup bebek hep olumsuz. Amin canim insllh sebebi bulunur

Cnm sen yada esin elini karnina koyup 99 kere El Mubdi esmasini okuyun. Allahim sifa versin evladini saglikla sana bagislasin. Baska bir doktora daha gorun. Allahtan umit kesilmez Rabbim yardimciniz olsun

Cnm sen yada esin elini karnina koyup 99 kere El Mubdi esmasini okuyun. Allahim sifa versin evladini saglikla sana bagislasin. Baska bir doktora daha gorun. Allahtan umit kesilmez Rabbim yardimciniz olsun
Amin canim, sagolasin. Dua ediyoruz daha da cok edecegiz hayirlisi. Rabbim sizlere de saglicakla kucaginiza alnak nasip etsin. Kimsenin ugrasilari benim gibi yari yolda kalmasin

Seni çok iyi anlıyorum .. nedenler arıyorsun , kendini suçluyorsundur ama yapma daha zor olur senin için .. doktoruna danış , nasıl bir yol izlemen gerektiğin konusunda .. bana da gereksiz yere miyomektomi yaptılar ama yaparken doktorumuz genetik test istedi Allah’tan istemiş.. bu kadar aşılama ve tüp bebek yapılırken sizden herhangi bir tetkik istemediler mi ? Zaman kaybetme ve yeni bir bebek için akla gelen her şeye baktır .. kendini daha fazla yorma.. acısı geçemez ama hafifleyecek , sen umuduna sarıl canım ..

Cnm ben crinone jel kullaniyordum 12.haftada bıraktirmisti dr um. Bi sorun yaşamadım inş sende yaşamazsin cnm.ama kendine dikkat et ağır kaldırma çok fazla yorulma is yaparken falan.
Bende onu kullanıyorum ama bugünden sonra yazmadı Dr. 2 hafta daha kullanmam lazımdı esasında.. artık Allah'a emanet. Sağol canim

Amin canim, sagolasin. Dua ediyoruz daha da cok edecegiz hayirlisi. Rabbim sizlere de saglicakla kucaginiza alnak nasip etsin. Kimsenin ugrasilari benim gibi yari yolda kalmasin

Amin cnm insallah
Benimde kanamam var ve iceride kanama alanim var kesem zaten cok asagidaymis dusuk riskinden yatiyorum bende. Kanama ile hastaneye gitmek orada caresizce yatmak ne demek cok iyi bilirim ama dedigim gibi tek doktorla sinirli kalma. Burda bir yazi okudum. Uc ayri doktor 5.5 aylik bebegin kalbi durdu demis. Kurtajla alacagiz demis. Yatisini yapmislar kurtajdan once son bir kez bakalim demisler son baktiklarinda kalbi atiyornus. İki gun once ben baska bir doktora gittim kesenin ici bos embriyo yok dedi doktor sok oldum. Halbuki vardi . Sonra uzun ugras sonucu bebegi gorebildi. O da benim israrimla. Ultrason cihazindan bile farkediyor . Diyecegim o ki 8 haftada bile duyan var kalp atisini. Tek bir doktorla sinirli kalma Rabbim yuzunu guldursun hayirli guzel haberler verirsin insallah

Bugün son progesteron desteğini alıyorum. Malum ilaç yan etki yaptı diye bırakacağım. 10.haftaya kadar kullanmis oluyorum. Bırakınca sorun yaşar mıyım acaba. Sizler kacinci haftada biraktiniz kizlar
Hala kullanıyorum. 36.haftaya kadar kullanıcam. Ama benim rahim ağzı uzunluğuyla ilgili bir problemim var. O nedenle kullanıyorum. Sen ölçtürdün mü rahim ağzı uzunluğunu canım? O da normalse doktorun bırak diyorsa bırakabilirsin.

Ölçtü mü bilmiyorum canım. Aslında zaten son 1 kutu daha yazarız sonra bırakırsın demişti. Ama ilaç kötü akıntı ve kaşıntı yaptı. İçeride birikti. Bu yüzden simdi bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…