Ölçtü mü bilmiyorum canım. Aslında zaten son 1 kutu daha yazarız sonra bırakırsın demişti. Ama ilaç kötü akıntı ve kaşıntı yaptı. İçeride birikti. Bu yüzden simdi bırakıyorum.
Doğru sen jel kullanıyordun. Aslında fitil kullansaydın çok daha rahat onun kullanımı.

Doğru sen jel kullanıyordun. Aslında fitil kullansaydın çok daha rahat onun kullanımı.
Ben medikal park ta tedavi oldum genel olarak bütün hastalara jel yazılıyordu. Tabi ilaç hakkında fikrim olsa en başta fitil yazın derdim. Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar doktorunuza fitil kullanmak istediğinizi belirtin. Bir fark gormuyorsa doktor fitil yazsin

Canım ben daha transfer olmadım ama bana hem jel hemde iğnesini yazmış ben iğneden çok tedirginim agirisi uyutmuyordu

Ben geçen hafta çarşamba kontrol oldum canım . Kalp atışlarını dinledim ama henüz hareket yoktu :) bir sonraki muayene 1 ay sonra gel dedi. O zamana kadar da cinsiyet belli olur herhalde
Anladım canım bizde net olarak göremedik hareketini. 2li test için demi canım pozisyonu uygun olursa görebilirsin canım bende o zamanlarda belli olur diye tahmin ediyorum.
Belli olsa kendimi alışverişe vurcam :)

Nazlı bebekti zaten bunlar gelmeleri binbir nazla oldu cinsiyette göstermiyo demekki nazından
Tahmin edebiliyorum bende bile şimdiden merak var acaba 2lide gösterir mi diye

Sağol canım Allah razı olsun güzel duaların için.
Başa geleni başından geçen anlar canım başka kimse anlamaz,önemli olan birbirimize destek olabilmek birlikte dualarda buluşabilmek
Çookca amin diyorum tüm içten duaların için Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cnm sen yada esin elini karnina koyup 99 kere El Mubdi esmasini okuyun. Allahim sifa versin evladini saglikla sana bagislasin. Baska bir doktora daha gorun. Allahtan umit kesilmez Rabbim yardimciniz olsun
Canım sen nasıl oldun kanaman geçti mi doktora gittin mi

Canım ilk haftalarda ölçümü ne zaman yaptırmıştın hatırlıyomusun.
Bende bu rahim ağzı yetmezliğinden korkuyorum.
7+2deyken doktor uzunluk iyi dikişe gerek yok şimdilik demişti

Canım sen nasıl oldun kanaman geçti mi doktora gittin mi

Kanamam iceride yogun sekilde devam ediyor Allahtan su an disarida bisey yok ama paikolojim o kadar bozuk ki her an kan gelecek diye tetikte bekliyorum dun gece de ruyama girdi Allahim korusun dusuk yapiyormusum Ben psikolojikmen cok iyi degilim

Kanamam iceride yogun sekilde devam ediyor Allahtan su an disarida bisey yok ama paikolojim o kadar bozuk ki her an kan gelecek diye tetikte bekliyorum dun gece de ruyama girdi Allahim korusun dusuk yapiyormusum Ben psikolojikmen cok iyi degilim
Allah yardımcın olsun canım her dakika diken üstünde duruyosun ya o yüzden etkileniyosun,kafanı dağıtcak bişeyler bul canım bi nebze olsun rahatlarsın belki

Zamanla daha iyi olacaksın inan ki... her yenilgide o gücü bir daha bulamiycak sanıyor insan ama belli zaman sonra tekrar ayağa kalkıyorsun. Sende o gücü bulacaksın kendinde ben eminim. Biraz dinlen kafanı dağıt tedavi surecinle ilgili herşeyi detaylı araştır ve öyle devam et. Rabbim sana ve tüm bekleyenlere hayirlisiyla sağlıklı evlat nasip etsin. Aminn inş bizlerde sağlıkla kucagimiza alırız arkadaşım.

Nazlı bebekti zaten bunlar gelmeleri binbir nazla oldu cinsiyette göstermiyo demekki nazından
Tahmin edebiliyorum bende bile şimdiden merak var acaba 2lide gösterir mi diye
Cok guzel heyecanlar cnm . Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.evet bnde ikili testte ogrenirim diye düşünmüştüm. Ama dr çok erken ve yanilma payi yüksek dedi kesin sonuç için 16.hafta demişti bana. 17 sinde randevum var 18 haftalik olucaz inş bu sefer ogreniriz. Olmadı en son detaylı ultrason u bekliycez

Arkadaşlar merhaba bebek bekleyen tüm canlar hayırlı olsun. Herkese de nasip olsun en kısa zamanda inşallah. Ben 20 ağustosta transfer oldum dün 5+2 de doktor kontrolüne gittik kese göründü. Ama kalp atışı için telaşlıyım çok. Siz ne zaman duydunuz merak ediyorum. Daha önce de bir kayıp yaşadım 7.haftada kalp atışı olmamıştı

Cnm vesvese yapma kendine inş hersey güzel devam edecek. Sürekli elin karnında oku bebişini. Ben 7 arti 3 de duydum cnm. Zaten çok fazla duyamiyorsun iki yada üç kez attı kapattı dr bebek küçük olduğu için zararlı. Öyle herzaman dinleyemiyorsun orda minicik bi ışık var yanıp sönüyor kalbi atıyor diyor rahatlıyor um

Anlıyorum ama kendimi herşeye hazırlıklı olmaya odaklamaya çalışsam da zor oluyor. Genetik sonuç beklerken senin mesajlarını okumuştum canım buradan hatırlıyorum. İnşallah senin için de herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…