Canım ilk haftalarda ölçümü ne zaman yaptırmıştın hatırlıyomusun.
Bende bu rahim ağzı yetmezliğinden korkuyorum.
7+2deyken doktor uzunluk iyi dikişe gerek yok şimdilik demişti
Canım benim bir arkadaşım 22.haftada ray yüzünden bebeğini kaybetti. O yüzden çok korkuyorum hamileliğimin başından beri ölçtürüyorum. Benim serviks uzunluğu 32 mm. Şuan için gayet iyi dedi doktorum. Ama rahim ağzının gerisinde 5mmlik açılma alanı var. O yüzden korkuyorum. 36.haftaya kadar progestan fitil kullanıcam. Progestan açılmayı durduruyor yada yavaşlatıyor.

Hayırlı olsun gebeliğiniz. İnşallah sağlıkla ilerler. Biz 6+3’te duymuştuk kalp atışını.

Aslında sadece birini yazıyorlar niye ikisini yazdilar acaba. Bu arada tedavin hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim canım benim önceki tedavim de de öyle vermişti bana sadece iğne zor geliyor onuda kese gördükten sonra bırakmıştım p.tesi kontrol var sorucam dr transfer günü de haftaya olur sanırım bir sıkıntı çıkmazsa rabbim seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Evet bazen bir kısmı geri geliyor. Gün içinde de su gibi akıntım oluyor. Günlük ped kullanıyorum.
Bende de aynı progestandan dolayı su gibi akıntı geliyor. Bir de bende karında seğirme var sürekli atıyor sanırım damar geçiyormuş rahim büyürken de atarmış sende de oldu mu böyle seyirme

Progestan 100 mü kullanıyorsun canım. Bende 200 kullanıyorum sabah akşam. Benim hiç ölçmedi serviks uzunluğunu

Bugün kontrole gittim, 8.denemem 5. transferim cuma günü olacak. 2 adet dondurulmuş 5.gün sağlıklı ngs embriyosu. Rahim kalınlığı 10 mm. Ne hissettiğimi bilmiyorum artık :) hepinizin dualarını beklerim
Inşallah hayırlısı ile bebislerini alırsın canım tedavin hayırlı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bugün kontrole gittim, 8.denemem 5. transferim cuma günü olacak. 2 adet dondurulmuş 5.gün sağlıklı ngs embriyosu. Rahim kalınlığı 10 mm. Ne hissettiğimi bilmiyorum artık :) hepinizin dualarını beklerim
Insallah embriyolarin saglikla yerlesir..morelini hep yuksek tut..allah yardimcin olsun canm..

Bende de aynı progestandan dolayı su gibi akıntı geliyor. Bir de bende karında seğirme var sürekli atıyor sanırım damar geçiyormuş rahim büyürken de atarmış sende de oldu mu böyle seyirme
Bende olmadı kuzum seyirme. Acaba bebişin hareketlerini mi hissetmeye başladın :) ben 22.haftada hissettim ama bizim aralık anneleri grubunda 16.haftada hissedenler vardı.

Progestan 100 mü kullanıyorsun canım. Bende 200 kullanıyorum sabah akşam. Benim hiç ölçmedi serviks uzunluğunu
200 kullanıyorum ben de canm. 12.haftaya kadar 2 sabah 2 akşamdı. Sonra 1 sabah 1 akşama düşürdük. Son birkaç haftadır da günde 1 kullanıyorum. Ya ne yazık ki daha önce bu yönde bir kaybın yoksa doktorların çoğu ölçmüyor benim doktorum da ölçmüyordu kendim rica ettim ölçmesini. Vajinal ölçülüyor.

Mrbalr benim dondurulmuş larla transferim olacak doktorum bana cyclo.prognova ve folattro adinda iki ilac verdi ne icin kullaniliyor (DOKTORUM BASKA ILDE)ayrica cyclo prognova nin icerigini okudum da hep kanser riski yaziyordu bilgisi alan paylassin lütfenn

Allah yardimcin olsun. Rabbin isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin. Inşaallah bebislerin sana sıkı sıkı tutup hiç bırakmazlar.

cnim endisenlenmene gerek yok.karından olcuyirlar zaten.cnim bide sen nekadar geç hissetmistin genelde kiz çocukları daha hareketli oluyorlar.

Korkma bende 8-10 haftalarda çok şiddetli kanamam oldu iğne vuruldum dinlendikten raporlu idim epeyi kendine iyi bak Allahin izniyle herşey güzel olacak

cnim endisenlenmene gerek yok.karından olcuyirlar zaten.cnim bide sen nekadar geç hissetmistin genelde kiz çocukları daha hareketli oluyorlar.
Benimkini vajinal ölçüyor canım. Daha doğru bilgi veriyormuş vajinal. Ben hareketlerini çok da geç hissetmedim aslında. Doktorum ilk gebeliklerde 24.haftayı buluyor demişti. Ben 22’de hissettim. Şimdi de hergün baya şiddetli ve sık hissediyorum.

Ben 6 haftalıkken gittim kalp atışı duymadım ama ultrasonda alttigi bariz görünüyordu . 2 hafta sonra gel yine dedi. 8+2 de gittim karından çok net duydum canım. Darısı başına inşallah. Aklına kötü şeyler getirme

Merhabalar . Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebisinizi. Bende tup bebek yaptircam allahın izniyle. Bu reglimin birinci günü tup bebek merkezi doktoruyla on görüşme yapicaz. Merak ettigim bişey siz rahim dinlendirme işlevini gerceklestirdiniz mi? Transferden sonra kaç gün yatıp dinlendiniz. ? Şimdiden tesekkurler...

Allah hayırlı etsin inşallah. Ben rahim dinlendirmedim 7 yumurtam alınmıştı sayı çok olunca önlem alıyorlar sanırım. Transferden sonra 1 haftayi çoğunlukla sırt üstü yatıp, aralarda ufak yürüyüşler yaparak geçirdim özellikle ilk 3 günü .. şimdide eşim iş güç yapmaya pek müsade etmiyor . Maddi manevi emek verince insan ister istemez dikkat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…