Ben İrenbe de yaptırdım. Doktorum ismail küçük. Hala ona gidiyorum takip için 350 tl muayene ücreti. İlk görüşme ücretsiz
Hakkında hayırlı olsun

Merhaba hayırlı olsun transferiniz. Insallah hersey Yolanda gider. Clexane icin iyi doktorum görüşü farklı. Tesadüfen kendi doktorum olmadığı gün farklı bir doktora muayene oldum. Eğer kan sulandirici iğne cleaxne en başta başladıysa ben gebeligim sonuna kadar yaptırıyorum dedi. Kendi doktorum da 12. Haftadan sonra bırakacağız dedi dün. Bende yazdıklarınızı okuyunca ne yapmak gerek bilemedim. Zor zamanlar da atlatmissiniz allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun

Canım tam teşekküllü özel hastanelerin hepsi tuzlu malesef.. fiyat konusunda çok bir fark göreceğini sanmıyorum. Ama mesela tedavim bahcelievler medikalpark Dr. Jane özcan da oldu çok memnun kaldım. Yenibosna Safa hastanesi Dr Semra capar a gidiyorum şu an ondan da çok memnunum

Çook teşekkür ederim,bu defa clexanı doğuma kadar devam etmek istiyorum,kesinlikle bu konuda ısrarcı olacağım,etki süresi 12 saat olduğu için planlanan sezaryen tarihinden 12 saat önce keseceğim...tabi öncelikle gebelik testimi yaptırmam gerekiyoryarın büyük gün,çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu sefer sağlıkla doğuma kadar ilerler. Yine ikiz mı transfer ettiler ? Bir önceki ni kaybetmenizin sebebi tam olarak neydi

Hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu sefer sağlıkla doğuma kadar ilerler. Yine ikiz mı transfer ettiler ? Bir önceki ni kaybetmenizin sebebi tam olarak neydi
Ben kıbrısta tüp bebek yaptırdım,5 emriyo transferi yapıldığı bu nedenle başarı oranı yükseldiği için orada yaptırdım,malesef orada yasamadığım için bulunduğum ilde tüp bebek uzmanı gebelik takibimi yapıyor,geçen yıl ki yaşadıgım gebelikte hekimin ihmali oldu,herşey çok normal tüm ilacları keselim dedi,clexan ve coraspini kıbrıstaki hekimim kesmemi istemedi ben malesef buradaki uzmanın sözüyle bıraktım,4.gün bebeğimin kalbi durmuştu...kendi başarısı olmadığı için kendi hastası gibi önemsemediğini düşünüyorum,bu defa kısmet olursa başka bir tüp bebek uzmanına gideceğim

Doğru söylüyosun canım üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynıdır heralde acıbadem 30bine yakın rakam çıkardı bize, bizim için fazla açıkçası.
Yeni doğan yoğun bakımı, küvezi falan olsun gideceğin hastanenin dedi o yüzden bakınıyorum bende

Merhaba arkadaşım bende 41 yaşındayım
Tüp bebek tedavisi sonrasında doğal olarak gebe kaldım inşallah seninde güzel haberlerini alırız yarın test sonucunu yaz oldumu

Mersin'de mi oturuyorsun bende mersinliyim
5 embriyo transferi mi oldu sana bakalım kaçı tutacak

QUOTE="Evlatkokusu33, post: 57244666, member: 907469"]Ben kıbrısta tüp bebek yaptırdım,5 emriyo transferi yapıldığı bu nedenle başarı oranı yükseldiği için orada yaptırdım,malesef orada yasamadığım için bulunduğum ilde tüp bebek uzmanı gebelik takibimi yapıyor,geçen yıl ki yaşadıgım gebelikte hekimin ihmali oldu,herşey çok normal tüm ilacları keselim dedi,clexan ve coraspini kıbrıstaki hekimim kesmemi istemedi ben malesef buradaki uzmanın sözüyle bıraktım,4.gün bebeğimin kalbi durmuştu...kendi başarısı olmadığı için kendi hastası gibi önemsemediğini düşünüyorum,bu defa kısmet olursa başka bir tüp bebek uzmanına gideceğim[/QUOTE]
Ama türkiye de bile iki doktorun görüşü farklı ben de cleaxne devam etsemmi acaba hep bunu kimden ve nasıl öğreneceğiz biz allah allah ya gerçekten

Yarın sonucu yazarım,9 kaliteli embriyom oldu,4 tanesi donduruldu,5 tanesi transfer edildi,genellikle çoğul gebelik oluyor ama ben ilk haftalarda digerlerini kaybediyorum tek gebelik kalıyor,kısmet....rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah:))

Ama türkiye de bile iki doktorun görüşü farklı ben de cleaxne devam etsemmi acaba hep bunu kimden ve nasıl öğreneceğiz biz allah allah ya gerçekten[/QUOTE]
PT
APTT
Düzenli olarak takip edilerek kan sulandıricıların uygun zamanları ve dozlarına karar verilebiliyor,bir çok arkadaşım bu şekilde doğuma kadar yaptırdı,kaybedilen bebeklerin büyuk nedeni pıhtılaşma bozukluğuna bağlı nedenlermiş bu nedenle ben kesmeyi düşünmüyorum

Ama türkiye de bile iki doktorun görüşü farklı ben de cleaxne devam etsemmi acaba hep bunu kimden ve nasıl öğreneceğiz biz allah allah ya gerçekten
PT
APTT
Düzenli olarak takip edilerek kan sulandıricıların uygun zamanları ve dozlarına karar verilebiliyor,bir çok arkadaşım bu şekilde doğuma kadar yaptırdı,kaybedilen bebeklerin büyuk nedeni pıhtılaşma bozukluğuna bağlı nedenlermiş bu nedenle ben kesmeyi düşünmüyorum[/QUOTE]
Tamam canım tekrar sorarım doktora mutlaka ama bu ilacı ben buradan öğrendim doktor listeme ben sorunca ekledi bundan dolayı senin yasadiklarin da beni çok etkiledi. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olur tüm sureclerimiz

Tamam canım tekrar sorarım doktora mutlaka ama bu ilacı ben buradan öğrendim doktor listeme ben sorunca ekledi bundan dolayı senin yasadiklarin da beni çok etkiledi. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olur tüm sureclerimiz[/QUOTE]

İnşallah canım ☆☆

merhaba, bende 42 yaşındayım, sizin kaçıncı denemenizdi, kaçıncı gün embriyosuydu, hayırlı olsun

Anladım, hekimden hekime değişiyor tabiki. Allah bir daha o tecrübeleri yaşatmasin inşallah . Bu defa sağlıkla hayırla kucağınıza alirsiniz

Çok şükür iyiler iki gün önce gördüm :) kıpır kıpırdardı, birisine kesin erkek dedi :)
Sen nasılsın herşey yolunda mı ?
Aaa bu kadar erkenden mi çok şaşırdım hadi gözün aydın canım.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende iyiyim şükür bi aksilik yok güzel geçiyo günlerim :)
Şuanda kaç haftalık oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…