- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #27.721
Ben İrenbe de yaptırdım. Doktorum ismail küçük. Hala ona gidiyorum takip için 350 tl muayene ücreti. İlk görüşme ücretsizarkadaşlar merhaba.
izmir de tüp bebek yaptıranlar var mı?
hangi merkezi önerirsiniz, hem ilgi alaka hem de başarı olarak soruyorum.
başka şehirden gideceğim, en azından gidip görüşebileceğim bir kaç yer olsun aklımda istiyorum.
bir de sanırım 2018 ilk 6 ayına göre dolar yükseldi diye fiyatlar da yükselmiş bayağı.
sizler ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz?
Merhaba hayırlı olsun transferiniz. Insallah hersey Yolanda gider. Clexane icin iyi doktorum görüşü farklı. Tesadüfen kendi doktorum olmadığı gün farklı bir doktora muayene oldum. Eğer kan sulandirici iğne cleaxne en başta başladıysa ben gebeligim sonuna kadar yaptırıyorum dedi. Kendi doktorum da 12. Haftadan sonra bırakacağız dedi dün. Bende yazdıklarınızı okuyunca ne yapmak gerek bilemedim. Zor zamanlar da atlatmissiniz allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsunMerhaba Hanımlar ben 41 yaşındayım,3 defa tüp bebek yaptırdım.İlk tüp bebeğimi 2009 da yaptırmıştım 8,5 yaşında bir oğlum var çok şükür...2.tüp bebeğimi geçen yın nisanda yaptırmıştım ikiz gebeydim ilkini 6 haftalıkken kaybettim ikizinide 12 haftalıkken clexan ve coraspinim kesildikten 4 gün sonra yavrumun kalbi durduğu için kaybettim,çok üzücü bir dönemdi(
Şimdi 3.tüp bebeğimi yaptırdım ve bugün transferin 8.günü,size hergün yaşadıklarımı anlatmak isterim,dualarınızı beklerim:)
Yumurta toplanınca esrofem 4x1 ve progestan 3×1 ve coraspin 1×1 monodox 2×1 5 gün,prednol 160 1x1 başlandı ..folik asit 2 aydır coraspinle beraber kullandim
3.gün transfer yapıldı,tranferden sonra 3 saat hastanede dinlendim...clexan 0,4 1×1 ve proluton depot 1×1(haftalık) başlandı
Transfer günütelde dinlenerek geçirdim,yemeğimi odamda yedim
Tranferin 1.günü:uçakla yolculuk yaptım,minik kramplarım vardı
Transferin 2.günü:evde dinlenmeye devam ediyorum,rahmimde karıncalanma tarzında kramplar hissediyorum,akıntım oluyor
Transferin 3.günüğluma ve eşime kahvaltı hazirladim,yemek yaptım,ara ara ağrılarım var
Transferin 4.günü:çok ağrılı kramplarım oldu 3-4 kez,olumlu düşünuyorum
Transferin 5.günü:akıntilarım hergün devam ediyor,ayağa her kalktığımda biraz daha fazla oluyor
Transferin 6.günü:uterusumdaki dolgunluğu hissediyorum,veeee bugün aparmandan soğan kokuları midemi bulandırdı????(inşallah gebeyimdir)tutunmayı arttırmak için ananas yiyorum:)
Transferin 7.günü:bütun gün evdeki tüm yiyecekler burnuma kötü kokuyordu,dolma yaptımherzaman mis gibi kokan dolmalar,çook kötü kokuyordu:))....baş dönmelerim oldu,testi dört gözle bekliyorum,oğlumu okula götürdüm,ağır olmayan market alısverişi yaptım
Transferin 8.günü:sabah bulantıyla uyandım,inşallah kimyasal gebelik değildir,kramplarım bitti,yarın B-Hcg yaptırmayı düşünüyorum:)
Canım tam teşekküllü özel hastanelerin hepsi tuzlu malesef.. fiyat konusunda çok bir fark göreceğini sanmıyorum. Ama mesela tedavim bahcelievler medikalpark Dr. Jane özcan da oldu çok memnun kaldım. Yenibosna Safa hastanesi Dr Semra capar a gidiyorum şu an ondan da çok memnunumKızlar avrupa yakasında önerebileceğiniz tam teşekküllü bi hastahane ve kadın doğum doktoru var mı acaba. Normalde maslak acıbademde tedavi gördüm dün doktorum istersen dışardan da bi doktor bul kendine doğum için burası özel sigortan yoksa tuzlu olur dedi. Ama istersen 30. Haftaya kadar bakabiliriz bu süreçte dışarıdaki doktorunla paslaşarak gideriz dedi.
Çook teşekkür ederim,bu defa clexanı doğuma kadar devam etmek istiyorum,kesinlikle bu konuda ısrarcı olacağım,etki süresi 12 saat olduğu için planlanan sezaryen tarihinden 12 saat önce keseceğim...tabi öncelikle gebelik testimi yaptırmam gerekiyoryarın büyük gün,çok heyecanlıyımMerhaba hayırlı olsun transferiniz. Insallah hersey Yolanda gider. Clexane icin iyi doktorum görüşü farklı. Tesadüfen kendi doktorum olmadığı gün farklı bir doktora muayene oldum. Eğer kan sulandirici iğne cleaxne en başta başladıysa ben gebeligim sonuna kadar yaptırıyorum dedi. Kendi doktorum da 12. Haftadan sonra bırakacağız dedi dün. Bende yazdıklarınızı okuyunca ne yapmak gerek bilemedim. Zor zamanlar da atlatmissiniz allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun tedaviniz inşallah bu sefer sağlıkla doğuma kadar ilerler. Yine ikiz mı transfer ettiler ? Bir önceki ni kaybetmenizin sebebi tam olarak neydiMerhaba Hanımlar ben 41 yaşındayım,3 defa tüp bebek yaptırdım.İlk tüp bebeğimi 2009 da yaptırmıştım 8,5 yaşında bir oğlum var çok şükür...2.tüp bebeğimi geçen yın nisanda yaptırmıştım ikiz gebeydim ilkini 6 haftalıkken kaybettim ikizinide 12 haftalıkken clexan ve coraspinim kesildikten 4 gün sonra yavrumun kalbi durduğu için kaybettim,çok üzücü bir dönemdi(
Şimdi 3.tüp bebeğimi yaptırdım ve bugün transferin 8.günü,size hergün yaşadıklarımı anlatmak isterim,dualarınızı beklerim:)
Yumurta toplanınca esrofem 4x1 ve progestan 3×1 ve coraspin 1×1 monodox 2×1 5 gün,prednol 160 1x1 başlandı ..folik asit 2 aydır coraspinle beraber kullandim
3.gün transfer yapıldı,tranferden sonra 3 saat hastanede dinlendim...clexan 0,4 1×1 ve proluton depot 1×1(haftalık) başlandı
Transferin 2.günü:evde dinlenmeye devam ediyorum,rahmimde karıncalanma tarzında kramplar hissediyorum,akıntım oluyor
Transferin 3.günüğluma ve eşime kahvaltı hazirladim,yemek yaptım,ara ara ağrılarım var
Transferin 5.günü:akıntilarım hergün devam ediyor,ayağa her kalktığımda biraz daha fazla oluyor
Transferin 6.günü:uterusumdaki dolgunluğu hissediyorum,veeee bugün aparmandan soğan kokuları midemi bulandırdı????(inşallah gebeyimdir)tutunmayı arttırmak için ananas yiyorum:)
Transferin 7.günü:bütun gün evdeki tüm yiyecekler burnuma kötü kokuyordu,dolma yaptımherzaman mis gibi kokan dolmalar,çook kötü kokuyordu:))....baş dönmelerim oldu,testi dört gözle bekliyorum,oğlumu okula götürdüm,ağır olmayan market alısverişi yaptım
Transferin 8.günü:sabah bulantıyla uyandım,inşallah kimyasal gebelik değildir,kramplarım bitti,yarın B-Hcg yaptırmayı düşünüyorum:)
Ben kıbrısta tüp bebek yaptırdım,5 emriyo transferi yapıldığı bu nedenle başarı oranı yükseldiği için orada yaptırdım,malesef orada yasamadığım için bulunduğum ilde tüp bebek uzmanı gebelik takibimi yapıyor,geçen yıl ki yaşadıgım gebelikte hekimin ihmali oldu,herşey çok normal tüm ilacları keselim dedi,clexan ve coraspini kıbrıstaki hekimim kesmemi istemedi ben malesef buradaki uzmanın sözüyle bıraktım,4.gün bebeğimin kalbi durmuştu...kendi başarısı olmadığı için kendi hastası gibi önemsemediğini düşünüyorum,bu defa kısmet olursa başka bir tüp bebek uzmanına gideceğimHayırlı olsun tedaviniz inşallah bu sefer sağlıkla doğuma kadar ilerler. Yine ikiz mı transfer ettiler ? Bir önceki ni kaybetmenizin sebebi tam olarak neydi
Doğru söylüyosun canım üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynıdır heralde acıbadem 30bine yakın rakam çıkardı bize, bizim için fazla açıkçası.Canım tam teşekküllü özel hastanelerin hepsi tuzlu malesef.. fiyat konusunda çok bir fark göreceğini sanmıyorum. Ama mesela tedavim bahcelievler medikalpark Dr. Jane özcan da oldu çok memnun kaldım. Yenibosna Safa hastanesi Dr Semra capar a gidiyorum şu an ondan da çok memnunum
Merhaba Hanımlar ben 41 yaşındayım,3 defa tüp bebek yaptırdım.İlk tüp bebeğimi 2009 da yaptırmıştım 8,5 yaşında bir oğlum var çok şükür...2.tüp bebeğimi geçen yın nisanda yaptırmıştım ikiz gebeydim ilkini 6 haftalıkken kaybettim ikizinide 12 haftalıkken clexan ve coraspinim kesildikten 4 gün sonra yavrumun kalbi durduğu için kaybettim,çok üzücü bir dönemdi(
Yarın sonucu yazarım,9 kaliteli embriyom oldu,4 tanesi donduruldu,5 tanesi transfer edildi,genellikle çoğul gebelik oluyor ama ben ilk haftalarda digerlerini kaybediyorum tek gebelik kalıyor,kısmet....rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah:))Merhaba arkadaşım bende 41 yaşındayım
Tüp bebek tedavisi sonrasında doğal olarak gebe kaldım inşallah seninde güzel haberlerini alırız yarın test sonucunu yaz oldumu
Mersin'de mi oturuyorsun bende mersinliyim
5 embriyo transferi mi oldu sana bakalım kaçı tutacak
Ama türkiye de bile iki doktorun görüşü farklı ben de cleaxne devam etsemmi acaba hep bunu kimden ve nasıl öğreneceğiz biz allah allah ya gerçektenQUOTE="Evlatkokusu33, post: 57244666, member: 907469"]Ben kıbrısta tüp bebek yaptırdım,5 emriyo transferi yapıldığı bu nedenle başarı oranı yükseldiği için orada yaptırdım,malesef orada yasamadığım için bulunduğum ilde tüp bebek uzmanı gebelik takibimi yapıyor,geçen yıl ki yaşadıgım gebelikte hekimin ihmali oldu,herşey çok normal tüm ilacları keselim dedi,clexan ve coraspini kıbrıstaki hekimim kesmemi istemedi ben malesef buradaki uzmanın sözüyle bıraktım,4.gün bebeğimin kalbi durmuştu...kendi başarısı olmadığı için kendi hastası gibi önemsemediğini düşünüyorum,bu defa kısmet olursa başka bir tüp bebek uzmanına gideceğim
PTAma türkiye de bile iki doktorun görüşü farklı ben de cleaxne devam etsemmi acaba hep bunu kimden ve nasıl öğreneceğiz biz allah allah ya gerçekten
Tamam canım tekrar sorarım doktora mutlaka ama bu ilacı ben buradan öğrendim doktor listeme ben sorunca ekledi bundan dolayı senin yasadiklarin da beni çok etkiledi. İnşallah sorunsuz sıkıntısız olur tüm sureclerimiz[/QUOTE]PT
APTT
Düzenli olarak takip edilerek kan sulandıricıların uygun zamanları ve dozlarına karar verilebiliyor,bir çok arkadaşım bu şekilde doğuma kadar yaptırdı,kaybedilen bebeklerin büyuk nedeni pıhtılaşma bozukluğuna bağlı nedenlermiş bu nedenle ben kesmeyi düşünmüyorum
merhaba, bende 42 yaşındayım, sizin kaçıncı denemenizdi, kaçıncı gün embriyosuydu, hayırlı olsun1976 doğumluyum, 42 yaşımı doldurdum. Ankara’da gittiğim merkezde yaş ortalaması benimkine benzer veya tekrarlayan negatiflerin çok olduğu vakkalar mevcut. Bazen doktorum bana “genç hasta “ diyor
Yaş ile orantılı olsa da başarı şansı, sizin fizyolojik ve jinekolojik durumunuz da çok önemli.
Kimsenin söylediklerini kafanıza takmayın, doğru doktor ile ilerlemeye bakın.
Başarılar diliyorum
Anladım, hekimden hekime değişiyor tabiki. Allah bir daha o tecrübeleri yaşatmasin inşallah . Bu defa sağlıkla hayırla kucağınıza alirsinizBen kıbrısta tüp bebek yaptırdım,5 emriyo transferi yapıldığı bu nedenle başarı oranı yükseldiği için orada yaptırdım,malesef orada yasamadığım için bulunduğum ilde tüp bebek uzmanı gebelik takibimi yapıyor,geçen yıl ki yaşadıgım gebelikte hekimin ihmali oldu,herşey çok normal tüm ilacları keselim dedi,clexan ve coraspini kıbrıstaki hekimim kesmemi istemedi ben malesef buradaki uzmanın sözüyle bıraktım,4.gün bebeğimin kalbi durmuştu...kendi başarısı olmadığı için kendi hastası gibi önemsemediğini düşünüyorum,bu defa kısmet olursa başka bir tüp bebek uzmanına gideceğim
Anladım, hekimden hekime değişiyor tabiki. Allah bir daha o tecrübeleri yaşatmasin inşallah . Bu defa sağlıkla hayırla kucağınıza alirsiniz[/QUOTE
Aminnnn♡♡inşallah
Anne babasına çekmiş demekki ufaklık :)Bana son adet tarihine göre 6+1 dedi ultrasona göre bikaç gün önde gidiyor dedi hatta.
Bende dedim anası boylu poslu babası boylu poslu o da öyle olucak demek ki demek ki dedim
Aaa bu kadar erkenden mi çok şaşırdım hadi gözün aydın canım.Çok şükür iyiler iki gün önce gördüm :) kıpır kıpırdardı, birisine kesin erkek dedi :)
Sen nasılsın herşey yolunda mı ?
Silik cikmisti ama 5.gun embriypsu idi bence erken gibi ama siz bilirsiniz.Günaydın güzel anneler anne adaylarıbugün transferin 6.günü iki gün sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sizce erken mi ilk pozitifi ne zaman gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?