Evet bende şaşırdım ama yüzde doksan dedi çokda nettti :) şuan 10+3 deyim normalde ama Bebişler 5 gün kadar önden gidiyorlarmış .. güzel günler beklesin bizi

Evet bende şaşırdım ama yüzde doksan dedi çokda nettti :) şuan 10+3 deyim normalde ama Bebişler 5 gün kadar önden gidiyorlarmış .. güzel günler beklesin bizi
Amin canımm inşallah inşallah :)
Hadi başlasın o zaman alışverişler :)
Anne baba iri mi belki o yüzden önden gidiyolardır
Bende 8+3 diye gittim 8+5 çıktım anne babada iri değil ikiside minyon

İstanbul’da Yenibosna Nisa hastanesi mürvet hakyemez tavsiye edebilirim.fazla bilgili ve tecrübeli eğer İstanbul’da Doğum yapma imkanım olsa kesinlikle ona giderdim.hem yenidoğan yoğun bakımını da oldukça donanımlı.hem de ücret bakımından oldukça uygun bütçenizi zorlamayacak bi hastane

Cidden memnun kaldınız mı ben kendisine gittim ve hiç memnun kalmadım. Oldukça sert mizaçlı biri doğru düzgün açıklama bile yapmadı. Yüzü hep asıktı iki defa muayene oldum daha da gitmedim. Ayrıca gittiğim zaman yeni evliydim ve ilk defa alttan muayene olduğumu korktugumu belirttiğim halde çok sert davrandi

Evet sert mizaçlı hastalarını pohpohlayan biri de değil ama benim için yaptığı işi ve tecrübesi çok daha önemli ve gittiğinizde görmüşsünüzdür hasta potansiyeli de oldukça fazla.ama yaptırdığı sezeryan ya da normal Doğumda hiçbir zaman problem yaşamadığını çok iyi biliyorum.

Bende mersinliyim

İnanın pohpohlama beklemedim ama ilgisiz geldi bana. Benim için açıklama yapması da çok önemli , sonuçta problemlerim var ve ondan yol göstermesini bekleyerek gidiyorum. Neyse siz memnunsaniz sorun yok :) inşallah hayırla ilerler bu süreç

İnşallah canım :) zaten dediğim gibi İstanbul’da yaşamadığım için gidemiyorum

Merhaba kızlar. Bugün kalp atışını duymak için gittik doktora. 6+5 haftalık
Cumartesi pembemsi bir akıntım vardı. Dun gece kanama oldu. Miktarı az ama koyu kırmızıydi. Sabah ta kırmızı- kahverengi akıntıya dönüştü.

Göbekten her gün prolutex yapıyorum. Ek olarak 3 günde bir proluton depot verdi. Dinleniyorum şimdi.
Kanaması olan arkadaşlar durumunuz nasıl? Ne kullanıyorsunuz? Çok korktum hiç uyuyamadım gece.

Korkma canım Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz dua et bol bol,benim şimdiye kadar 5 kere kanam oldu ,şuan 2 aylık hamileyim çok şükür ,geçen cuma son kanamam oldu inşallah bidaha olmaz, hemen dr.a gittim iğnemi vurdurdum ve muayne etti doktor ve dediki bebeğin gelişimi çok güzel ve kalp atışı gayet iyi rahimde her hangi kanamam görünmüyor nedenini da bilmiyor.
Estrofem günde 3 kere,progestan fitil günde 3 kere,proluton depot iğne 3 günde 1 kere,

ilk 3 ay lekelenmelerim v3 bir kaç kezde kırmızı kanamam oldu.dinlendim bol bol ve progesteron harici bir şey kullanmadım.ilaclarini düzenli al dinlen duanı eksik etme. sağlıklı olan gebelik mutlaka devam edecektir.insallah sağlıkla zamanında kucaklarimiza alırız.

Merhaba arkadaşlar

Bahceci cem çelik beyle görüşmüştüm hatırlarsanız. Genetik testine göre arayacağız demişti. Bugün aradılar genetik testlerimiz iyi çıkmış sorun yokmuş. Adetin 3.Günü yarın muayene olmaya gidecem. Bundan sonra süreç nasıl işleyecek. Ne yapmalıyım, ne sormalıyım fikir verirmisiniz. Önce gidişimde Omepa ve previt positiv hap vermişti.

Bizde Cem bey de tedavi görüyoruz.. Adetinizin 2-3.günü kan alırlar değerlere ve yumurtalarınızın durumuna göre ilaç tedavisine başlanır..ilk tedaviniz mi eşiniz de problem var mı? Biz her ne kadar soru sorsakta onlar elinden geleni yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…