Yok eşimim sperm değerleri iyi. 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. Kendi kendime gebe kalmıştım. Ilaç falan kullanmadan.

Ilk tedavi, daha önce catlatma iğnesi denedim sadece. Siz hangi aşamadasınız.

Cektirmedim hiç. Cem bey sordu rahim filmini cektirmedim dedim, büyük ihtimalle çektirir diye düşündüm. Kimyasal gebeliklerim oldu doktorum hamilelik oluyor diye film istememişti.

Siz daha önce hamile kalmismiydiz? Hayırlı olsun saglikla gelsin miniginiz :)) inşallah bende ve hamileyimmm yazarım:))

Yok eşimim sperm değerleri iyi. 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. Kendi kendime gebe kalmıştım. Ilaç falan kullanmadan.

Ilk tedavi, daha önce catlatma iğnesi denedim sadece. Siz hangi aşamadasınız.
Transfer aşamasına geldik çok şükür... ilk denemeniz olduğundan ultrason da birşey görmezse belki istemez rahim filmi yönlendirir o sizi sağlıklı embriyolarınız olur inşallah

İnşallahhh ben inanıyorum sende yazarsin hep sana dua edecam,ben 12 sene evliyim ve hiç hamile kalamadım ,tedaviler gördüm,4 defa aşilama yaptırdım ,3 defa tüp bebek çok çektim çokkk ama deydi sonu güzel ,o üzden rahim filimi çektir doktorun yok dese bile ve o sonu sanada yaşatsın Allah'ım

Transfer aşamasına geldik çok şükür... ilk denemeniz olduğundan ultrason da birşey görmezse belki istemez rahim filmi yönlendirir o sizi sağlıklı embriyolarınız olur inşallah

Amin inşallah. Inşallah transferiniz sorunsuz geçer, bebeginizde sıkı sıkı tutunur size. Bu hafta mi transfer? Allah yardımcınız olsun.

Benim hatam tüp bebek doktoruna güvenmek oldu. Şakır şakır kanamadikca birşey olmaz dedi. Zaten öyle olunca da bebek düşüyor. Sulu akıntıyla beraber pembemsi renkte peceteye geliyordu. En sonunda koyu kırmızı oldu.
Başka bir doktora gittim. Tek tek anlattı. Bir embriyonun yanında kanama alanı var onu gösterdi. Kalp atışı daha azmis. Diğerinin kalp atışı normal dedi. Tek doktorla sınırlı kalmamak lazım. Hele ki tüp bebek doktoru pozitif olduktan sonra ilgilenmiyor

Amin inşallah. Isteyen bekleyen herkese yaşatsın. Süreç gerçekten yıpratıcı 12 yıl dile kolay çekilenler. Ben 1 yılda sarsıldım. Benim yaş faktörün var o yüzden acele et dediler.

Inşallah bunca yılın meyvesini sağlıkla kucağınıza alırsınız, kendinize çok dikkat edin.

İnşallah sağlıkla gelişirler. Benim de pozitifi gördüğüm gün kanama oldu. Proluton yaptırdım geçti. Sonra da aralardaaralar pembe lekelenme oldu. Keşke önemli olduğunu idrak edebilseymisim.

Nasil birsey olmaz demis :/ benim tup bebek doktoru da , simdi gittigim diger kadin dogum doktorumda en ufak bir leke de kahverengi olsa bile gel dediler. Hatta bayramdan once proluton yazdi evde duruyor. Doktor bulamazsan acilde yaptirirsin hemen demisti

Allah rıza olsun canim senden , aminn inşallahhh ,darısı sana inşallahhh ben inanıyorum Allah'ım seninde yüzünü güldürücek

Bilmiyorum ki ne demek istedi. Korkulacak bisey olmaz dedi sanırım. İlk pozitif olduğu zamanlarda kanama olmuştu o zaman söyledi. Keşke uyarsaydi tekrar olursa yada lekelenme olunca proluton iğne yaptır diye. İnşallah geç kalmamisimdir. Öğleden sonra proluton yaptırdım. Şuan kanama yada lekelenme yok. Ama ultrasonda embriyo yakınında kanama alanı var.

Kafana takma canim igneni yaptirmişsin zaten, streste zararli. Senin ikiz miydi?

Nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum,canim Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz inşallah yaaa ,stres yapma bebeğine bunu yapma, pozitif olki bebeğin seni bırakmasın, inşalla 9 ay boyunca seninle olur sen yeterki üzme bebeğini ,ben hep böyle yaptım kanamayı gördükçe strese hiç girmiyordum inandım Allah'ıma ,Allah'ım inşallahh bizim hepimizin bu sevincimizi yarıda bırakmasın bol bol dua edelim birbirimize

Kafana takma canim igneni yaptirmişsin zaten, streste zararli. Senin ikiz miydi?

İki cümle söyleyip uyarmak cok mu zor doktorlar için. Şimdi canım daha cok sıkıldı. İnşallah geç kalmamisimdir.
Benim ikiz gebelik. 2 yumurtam vardı zaten. Biri olgundu.
Bir bebeğin kalp atışı daha yavaş ve kanama alanı ona yakın. İnşallah diğeri de zarar görmez. Rezervim çok azdı. Pozitif olunca kaybetmek istemiyorum

İnşallah benimle kalır. Daha çok korkmaya başladım. Keşke tekrar sorsaydim

Allahin izniyle birsey olmaz canim. İkizler her zaman daha sorunlu gebelikler oluyorlar. Ondan olmustur. Digerine zarar vermez aklina getirme oyle şeyler.

Hyr cnm 9hftaliktti hatta oyalaya oyala bklettiler kızı korkutmak değil niyetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…