Kizlarrr gunaydin bugun buyuk gun benim icin saat 13.20 de transferimi olacagim ins hepiniz cok dua edin hayirlisiyla hepimiz burdan bebislerimizle devam edelim nolur hamisler ozellikle sizlerden daha cok dua bekliyorum nolursunuz hayirli evlatlar nasip etsin mevlam hepimize KUNFEYEKUN....

Iyım kuzum köyden geldim temizlik faln oyalaniyorum 17.de dr gtcem knt. Şuanlık tedavi düşünmüyorum.. Sen nasılsın
iyiyim bende canım sizlerden haber al8nca dahada iyi oluyorum. kolay gelsin . insallah k3ndiliginden olur önümüzdeki günlerde rabbim mucizeni sana gonderir

günaydın amin evet canım her gecen gun artiyor cok sukur. saglikla kucaklarimiza da alalım inşallah o minikleri ..

Çok şükür hep güzel haberler alalım inşallah

hayirli olsun canim insallah simsiki tutunur 9 ay hic birakmaz saglikla hayirla gecirecegin bir hamilelik nasip eder rabbim

Transfer aşamasına geldik çok şükür... ilk denemeniz olduğundan ultrason da birşey görmezse belki istemez rahim filmi yönlendirir o sizi sağlıklı embriyolarınız olur inşallah
Rabbim mucizenin /mucizelerinin sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah

Günaydın kuzum benim. İnşallah o günlerde gelir dua ediyoruz bol bol Allah kabul etsin inşallah hepimiz sağlıkla anneliği tadarız

kızlar hıbor ıgneye yaparken kanatıyorm az kan gelıyor bıde aşırı yakıyor normal mı ya
Damara falan denk getiriyosundur canım. Yakmaya gelince fena yakıyor.Benim 1 kere oldu öyle bende en rahat yer göbek hizasında oluyor hem girerken kolay oluyor hem sonrasında ilaç çok yakmıyor sanki oralardan vurulduğunda. Bende biraz göbekte var onun etkiside vardır belki

gobek delığıme dort parmagımı koyuyorum hemsıre o sınırlar ıcıne vur dedı ama pazrtesı transfer oldum onu saymassak bugun ıkıncı gunum zaten hıc belırtı bısey yok sankı transfer olmamısım gıbı ıgnede kan gelınce sinirim bozuldu galıba

sbry sizde mi bülent hocanın hastasısınz acıbadem maslakta bnde oraya gıttm ıkıncı denemem bu ılkı komyasal olmustu. ılknde kabız olmustum ılk geceden sonra ıc dort gün agrım olmustu kasıklarda sımdı olmayınca endıselendım

Benden de geldi bikaç defa onun tutup tutmamasıyla alakası yok ters yere geliyodur. Öyle olunca zaten iğneni ucunu sokup biraz ilerletmeye başladığında acıyor hemen zaten. Belirtiye gelince daha çok erken ve yaşamayabilirsinde bende de hala çok bi belirti yok 6+3 olduğumuz halde. Çok zor biliyorum ama İyi düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalış

Rabbım saglıkla devam ettesn kucagınıza almak nasıp olsun. darısı başıma insaallah

Evet canım bende bülent hocanın hastasıyım. Ben normalde kabızım ama transferden sonra maşallah hiç kabız olmadım. Adet zamanlarımda adetimin bütün belirtilerini yaşadım. Onun dışında hiç belirtilerim olmadı. Ara ara göğüslerim acıdı ama ilaçlardan oldu sanırım sürekli değildi, hala da aynı şekilde ara ara oluyor. Sadece göğüs ucum koyulaştı çevresine göre ve kabartılar oluştu etrafında sivilce gibi bunun hamilelikle alakası var mı bilmiyorum.
Rabbim yazdıysa vakti zamanı geldiyse olacaktır inş. Benim 2 doğal 2 tüp düşüğüm var. Şükürler olsun rabbime 5.gebeliğimde ilk defa kalp sesini duydum inş böylede devam eder.
Demem o ki umudunu hiç kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…