@Dlk2606 nerdesin canım özlettin k ndini tedavi basladimi

drepsi76 doğum tarihin belli oldumu
Evet canım netleşti tarih. Oğlum Mert Allah kısmet ederse 17 eylül pazartesi sabah saat 09’da annesinin kollarında olacak inşallah.
Allah bekleyen tüm güzel annelerimizi evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Allah yardimcin olsun inşallah. Hayirlisi ile bebislerin sana sıkı sıkı tutup hiç bırakmasınlar.

Ne güzel çok şükür mutlu sona az kaldı sağlıkla kavuş Paşana inşallah rabbim bizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Oglusa park yatak mi besikmi aldın canım

merhaba, bende 42 yaşındayım, sizin kaçıncı denemenizdi, kaçıncı gün embriyosuydu, hayırlı olsun
Merhaba
Şimdiden güzel haberler almanızı can-ı gönülden diliyorum.
Ben şanslı hastalardan biriydim, kişiye özel tedavi gördüm. Doktorum müdahale edinceye kadar 6 ay boyunca fizyolojik ve jinekolojik olarak yakınen takip etti beni. Vitamin desteği aldım sadece. Altın yumurtaları gördüm dediğinde hormon tedavisine geçildi. Daha sonra 5 yumurtam olgunlaştı, 3 yumurtam 5 güne gitti ve transfer sonrasında tek keseli gebeliğim oluştu. Yani ilk denemede 5 gün embriyo transferi ile mutlu haberi aldık :)
Sağlıkla bugünlere geldik çok şükür
Darısı başınıza güzel arkadaşım...

Ne güzel çok şükür mutlu sona az kaldı sağlıkla kavuş Paşana inşallah rabbim bizlere de sağlıkla nasip etsin inşallah
Oglusa park yatak mi besikmi aldın canım
Çok sağ ol canım, darısı başına sağlıkla inşallah.
Abimiz beşikte büyüdü, ama Mertte park yatak aldım, ilk etapta yatak odamızda olacağı için. İşe başlamak zorunda kaldığımda odasını ayırmayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı

Bizde de abi beşikte büyüdü ama kullanışlı değildi
Bende park yatak aldım marka model linki atarmisin bakayım
Ücretsiz izin düşünüyormusun

Canım sağlıkla doğsun oğluşun inşallah. Kaç artı kaçta doğurmuş oluyorsun?

Inşallah canım. Allah buyuk ol derse olur. Bekleyin bakalım 12. Gunu. Hakkinda hayırlısı olsun

Merhaba kızlar ,

İlk tüp bebek deneyimim maalesef olumsuz sonuçlandı. 9 ay aradan sonra sadece 1 tanecik dondurulmuş embriyomun transferi için çalışmalara başladık .

Aslında çok heyecanlı olmakla beraber , onlarca güzel sonuçlar okumama ve embriyomun kaliteli olduğunu bilmeme rağmen biraz buruğum ..

İnşallah ALLAH 'ım bu sefer yüzümü güldürür.. Bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın dilerim

Çok geçmiş olsun canım benim de bugün tam 6 Hafta oldu iki gün önce oldu pembe bir kanama sonra crinone jel kalıntısı gibi kahverengi hemen doktora gittik bunlar normal dedi ilk üç ay olurmuş. Prolutondepot verdi. Bence kaygilanma

Merhaba canım çok geçmiş olsun sabah mesaj yazdım sandım ama iletilmesi yoldayim benim bugün tam 6.Hafta iki gün önce hafif pembe bir lekelenme oldu sonra kahvemsi. Sabaha karşı hemen gittik doktora. Eve yakın olana orada bakti. Kese normaldi. Sonra bahceciye gittim öğlen doktorum aynen yazıldığı gibi burada bişey olmaz öyle koyu kırmızı regl kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok dedi muayne bile etmedi. Şu an gözlerim doldu sinirden kaygıdan. Seninle günümüz de yakın ben ne yapacağım şimdi. Off ki ne off

aaaaaa haftaya kollarında annesi insallahh neler hissediyorsun ayyy çok heyecanlı kalp dayanmaz

Rabbim hayırlısından kucağına almayı nasip etsin banada dua edin lütfen vitamin olarak beler kullandınız mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…