Kusura bakma çok soru sordum ama iğneli tedavimi uygulandı yoksa klomenmi amh değeriniz kaçtı

Evet transferin 9. Günü evde yaptığım gebelik testi negatif çıktı bizde kandanda bakalım yoksa artık yolumuza bakarız dedik.

9. Gün : 4 negatif çıktı ve ben tutmadı dedim dikkat ettiğim herşeyi bıraktım. Ev temizledim. Uzun yürüyüş yaptım. Ama doktorum ilaçlara devam dedi onun zoruyla devam ettim.

12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1233

Ve evet gebeydim. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra 2. Tüp bebekte geç tutunma ile hamile kaldım. İlk kese muayenemde 5 hafcalıkken kese göründü fakat tam tüpün ucunda büyüdüğü söylendi. 3 seçenek vardı.

Ya tüpe kaçıp dış gebelik olacak
Ya rahim içine inip sağlıklı gebelik devam edecek.
Yada düşük olacaktı. Çünkü bulunduğu yerde büyüyemezmiş.

1 hafta sonraki kese kontrolümde kese rahim içine doğru gelmişti ama etrafında kanama kanalı oluşmuştu. Zaten o hafta içi kanamam oldu. Düşük yapıyordum. Hem kesem hem yolk saç kesesi görünmüştü. Ama tutunamadı kuzum bana çok çabaladı ama olmadi. Düşük sonunda içimde parçalar kaldığı için 11 eylülde kürtaj oldum.

Şuan çok ama çok üzgünüm. Ama benimde çocuğum olabiliyormuş bunu biliyorum. Rabbim nasip edecek hemde en güzelini.

Bende istanbul Yüp bebek merkez Aret Kamar da tedavim yumrta ve rahim sorunun yok yumrta sayım iyi ama de yaşın var diyor sadece yaş faktörün kötü demişti bana

kızlar afedersnz bn suan cok fena ishal oldum kabızlıgı duymustum da ıshal olmak nedr ya daha once boyle bısey duyan var mı? napcam
Bende de olmuştu canım haşlanmış patates muz ye korkacak bir şey yok dikkat et sadece. Kuru ekmek ye yoğurtta iyi gelir.

Bende de olmuştu canım haşlanmış patates muz ye korkacak bir şey yok dikkat et sadece. Kuru ekmek ye yoğurtta iyi gelir.
ya korktum bnde nete baktım hep kabız oluyorlar bnde ilkinde kabız olmustum moralım bozuldu senınde mı ılk günler oldu normal yani dime muz yiyim hemen

ya korktum bnde nete baktım hep kabız oluyorlar bnde ilkinde kabız olmustum moralım bozuldu senınde mı ılk günler oldu normal yani dime muz yiyim hemen
İlaçlarda sebep olabiliyor yediklerimiz de kabız olmayı önleyici olduğu için ishal olmamız gayet normal. Benimde genelde hep olmuştur ama kontrol altına aldıktan sonra korkacak bir şey yok yağsız pirinç haşlayıp yoğurtla karıştırıp ye pirinç lepesi deriz ishale iyi gelir. Bir de bol bol su iç.

drepsi76 canım ayrıca senin ve bebişin için hastane çantasına neler alıyorsun o listeni de bizimle paylaşırsan sevinirim. cooook işimize yarar.internette yazsada kimi listeler çok fuzulî
canım ben paylaşayım hastane çantasına koymayı düşündüklerimi: ben de çok abartmayacağım. Bu kadar yeter diye düşünüyorum.

kendime 2 adet gecelik-sabahlık-emzirme atleti
çorap-terlik
diş fırçası-macunu-(belki biraz makyaj malz)
depend hamile külodu-normal ped ve külot
göğüs pedi-göğüs ucu kremi
bebeğe 2 ayrı takım (tulum-şapka-eldiven-çorap)
bebek bezi-ıslak mendil-pişik kremi
ağız bezi
bebek battaniyesi(penye ve yün)
her ihtimale karşı süt pompası ve biberon
ana kucağı

Kizlar ben eve yeni geldim elhamdulillah ki transferim oldu iki dondurulmus vardi cozulme esnasinda birinin kalitesi dustugu icin tek transfer oldu ins herseyin hayirlisi rabbim artik ol derse olcak ins benimle ayni gun ya da bi iki gun farkla bekleyen arkadaslar var mi acaba hep bi gun bende hamileyim diyebilecek miyim diye duaundum ins rabbim o gunlaride nasip eder de yasariz hep beraber bu mutlulugu cunku ben hep burayi okuyup hep biri hamile olunca kendim hamile olmus gibi sevinen birisiyim sizler benim gozle gormeyip tanimadigim olmaniza ragmen kalpten sevdiklerimsiniz canlarim benim

Cnm hiç buruk olma. Bnm de iki olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi bi olumsuz tup bebeğim oldu. Ama ikincide tek embriyo transferiyle mucizem suan benimle. Hep dua et Rabbim elbet seninde hayalini mucizeni sana kavuşturacak. Bn inanıyorum. Sende inan bebeğin seninle olsun ve 9 ay hiç birakmasin inş

Amiiin canım Allah razı olsun , sen de sağ salim al bebişini kucağına İnşAALLAH

Cnm cok Üzuldum ama güçlü olmalısın asla vazgeçme bi gün sende bu mutlulugu yaşayıp bizimle paylaşacaksin inş. Rabbim hiç kimseye evlat hasreti ve acısı yasatmasin. Herkese sağlıklı gebelik ler nasip etsin. Bütün hamisler arkadaşlarima da sağlıkla kucagimiza almayi diliyorum.

Inşallah sana sımsıkı tutunur canım, hamilelik haberini de verirsin bize :)

canım teşekkür ederim bende tam bunları yazdım. kimi bebek için nevresim seti yorgan vs.de göturdum diyor .çok gereksiz geldi bana sonuçta hastanede herşey mevcut ..onlarida alırsak yanımıza bir kaç bavul yapmış oluruz :)

hadi inşallah sağlıklı pozitif haberi alacağız senden inanıyorum ben

canım zaten yenidoğan bebeğe yastık ve yorgan kullanılmaz. Hastanedeki beşiğin içine de battaniyelerin birini sereriz. diğer battaniyeyle de kundak gibi sararız. Hastaneler sıcak oluyor zaten. nevresim falan çok abartı olur :) Ben sadece şeyde kararsızım. acaba hastaneden çıkarken giydirmek için böyle astronot tarzı yada yünlü tulum gibi bişey gerekir mi? ben yine yünlü battaniye sarar ana kucağına koyarım diye düşünüyorum ama Aralık ortasında üşür mü bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…