aynen ya kimi çok abartıyor. astronot aldım ben giydiririm diye dusunuyorum. kış dogumu olacak bizimki . eşim arabayı önce inip işitir falan diyordum ama oda hastane çıkışı yapsin.eşyaları taşısın falan derken benimle iner aşağıya ki zaten telaşlı olacağız.usumesin yavrucaklar battaniye yetersiz kalabilir.

tugken ve ruhum_mavi benim ilk oğlum Kasım doğumlu idi battaniye ye sarmak yeterli geldi arabaya kadar
ruhum_mavi bebe takımı 4 adet koy canım sezeryanda iki gece kalmıştım ben
Lohusa kilodu gereksiz bence hamiş kilodu ve büyük beden iki kilodve ped yeterli

Allah yardımcın olsun dualarımızı kabul etsin inşallah sonucun olumlu olur dualarımdasın hep

zaten asiya kontrollere falan giderkende lazim oluyor kalın pamuklu tulumlar yada astronot ruhum_mavi

ben de astronot aldım 3.aydan sonra işe başlayacağım için bebeği anneme götürüp getireceğiz. Kışın kullanırız diye düşündüm. Hastaneye götürmek konusunda kararsızdım. Götüreyim bari :)

İnşallah nasip edecek ve kendi mucizene bakınca geçmişi asla hatırlamayacaksın ..

benim doktorum ekstra bir durum olmazsa 1 gece kalırsın dedi. Ama nolur ne olmaz 1-2 takım daha koyayım olmazsa canım. depend hamile kilodu kendinden pedli ve tek kullanımlık olduğu için ilk günler hastanedeyken çok kullanışlı oluyor dediler. Pedde kayma olabiliyor ve sızıyormuş. Sen sadece külot ve normal ped mi kullanmıştın canım. yeterli oldu mu?

Slm kızlar benim de dondurulmuş 5 tane 5.gün embriyosu var.. transferim 20 kasımda. Allah'ım hepimizin emeklerinin karşılığını versin..

Merhaba, tedavin hayırlı olsun ilk denemende tutar umarım negatif yüzü görmezsin. Yalnız transfer günü şimdiden nasıl belli oldu onu anlayamadım. Rahim kalınlığına göre 3-4 gün önce karar veriyor doktorlar normalde

Ne kadar güzel, sağlıkla kucağına al inşallah. O kadar umut oluyor ki bana bu haberler, darısı başımıza

Merhaba arkadaşlar
Pkos olup tüp bebek tedavisi ile fazla yumurtası toplanan hamile arkadaşlarda yumurta şişmesi sonucu çok keskin kasık ağrısı yaşayan var mı? yumurta dönmesi veya yarı yumurta dönmesinden şüphelenilse de usg sonuçları desteklemedi.

lohusa kulodu ınce tek kullanımlık olandan bn almayacağım cok incecik geldi bana ped kismi.ama depent alacağım normal kulodu ped de alırım ne olur ne olmaz.zaten normal doğum olursa 1 gece sezeryanda 2 gece kaliyoruz. bol bol bulunsun :)

Çok üzüldüm canım,seni teselli edecek tek şey öbür dünyada meleğin sana şefaatçi olacak,rabbim tüm isteyenlerle birlikte sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah ♡

Canım nakadar üzüldüğümü anlatamam yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni rabbim çektiğin acıları en kısa zamanda dindirsin inşallah en güzeli sana nasip olsun rabbim herdaim yardımcın olsun inşallah amin

Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişin yada bebişlerin sana sımsıkı tutunur sorunsuz bir gebelik geçirirsin bende pazartesi transfer olucam tabi bi aksilik olmazsa aynı gün değil ama sana yaklaşık transferim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…