Bende istanbul Yüp bebek merkez Aret Kamar da tedavim yumrta ve rahim sorunun yok yumrta sayım iyi ama de yaşın var diyor sadece yaş faktörün kötü demişti bana
Aret Kamar hoca kuzenimin doktoru. İlk bebeği kuzenim 39 yaşında iken sahip oldu, ikincisi de kuzen41 yaşındayken. Emin ellerdesin. Allah yüzünü güldürsün

Evet canım bana yeterli olmuştu ilk ayağa kalktığında kanama geliyor sonrası adet kanaması gibi

Merhaba
Bende çok araştırdım şunhastane çantasına, asla abartmayı istemedim o yüzden ruhum_mavi nin hazırladığı gibi bir çanta hazırlarım. Nevresimi yorgan koymak aklıma bile gelmedi. Çok abartmamak lazım bence de...

Merhaba arkadaşlar,

Ben de adetimin 3. Günü gonal f iğnelere başladım. Şu an tam 5. Gün, kontrolüm vardı. Şükür her şey yolunda, yumurtalar gelişiyor.
Cumartesi yeniden kontrol olur ve Pazartesi yumurtalar toplanır dedi doktorum.
Brüksel tüp bebek merkezi Yücel Karamana gidiyorum ben ve çok memnunum.
Allah hepimize hayırlısını versin

Son düzenleme:
Canım bende ishal olmuştum hemde cok kötü haslanmış patates yedim pirinç lapası yedim cubuk kraker yedim biraz düzeldi ama hala kabız değilim
ya cok tesekkur ederım burası ıyıkı var hemsıreye yazdm hastaneye gıt serum taksınlar dedı. kabızlık kasılma fılan tutunmanın işaretı degıldır dedı sadece kabız olmaz ıkınmayı getırecegı ıcın dubhalac verıolrmıs ıshaldede su kaybı olmasn dıye önmlı dedı bebegede zarar vermesmıs inşallahta tutunurlarda bu sefer bnde hamıle kalır kucagıma alırm ama muz bıde keblebı yedım havuc yedm bıdaha kac saat oldu cıkmadım lavaboya galıba gectı. sızde hamılesınz sanırm Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti ikili test yapmak mantıklı değil diye yapmadik, çoğul gebeliklerde doğru sonuç vermiyor dedi dr ayrıca 35 yaşında olunca yaş faktörü de var. EnsE kalınlıkları iyi dedi. Bir ay sonra kontrol bana çok uzun geldi ama demek ki riskli bir durum yok dedik kabul ettik. 17 hafta bitmiş olacak inşallah kontrol de ayrıntılı bakalım dedi perinatolog dr.

kinalikadin canım bende Mersin doğumluyum eşimde Mersinli ne çok Mersinli varmış burda.

Doğumu yaklaşan hastane için çanta hazırlayan arkadaşlara imrendim maşallah sağlıkla gelsin Minnoş bebekler. İnşallah sağlıklı huzurlu bebekler olurlar.

O zaman fazla yemeyin kabız yapacak gıdaları da bu sefer hiç cıkamazsınız.. bol bol su içmeyi de ihmal etmeyin su kaybından dolayı.
Evet hamileyim ikinci denemem çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Bende mersinliyim:)
Siz nerde yaptırdınız

canım sevindim bebeklerinin iyi olmasına. inşallah ayrintilinda çok guzel geçer. çoğul gebeliklerde önermiyorlar ikili test. 30 .haftaya kadar genelde riskli bir durum söz konusu değil ise hep ayda 1 kontrol oluyor .sonrası iki haftada 1 şeklinde ilerliyor.. inşallah sağ sağlim kucaklarimiza alalım minikleri.

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :) banada 1 ay sonra gel dedi doktor. Ultrason cihazları da zararliymis sık sık muayene olmak iyi değil dediler. Bir sonrakine kadar herşey yolunda gider cinsiyet öğrenmiş olursun hatta :)

Canim sakin ol, benim de ilk tüp bebek negatif olmuştu, ikinci de oğlum oldu. Hep pozitif düşün. Stres yapma. ALLAH ol dedikten sonra olur. :) inşallah bebeğin seninledir.

Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle sureclerimizi hakkimizda hayirli eylesin Rabbim inşallah her sonuç hayırlısı ile pozitif haberi olsun dilerim ki.

bende bugun katıldım tüp bebek denemesi ile aranıza bugün adetimin 2. Günü kontrol sonrasi ilk iğne mi oldum bugün lucrin ile yarın da inşallah Merional iğnesini olacağım.
Bu iki iğneyi kullanan var mi acaba aranizda?
Ilk denemem Allahin izni ile 3 yıllık evliyim eşimde ki sorun sebebi ile dogal yolla hamile kalmam zor olduğu icin tüp bebek tedavisi olmaya karar verdik.
Heyecan hat safhada süreci bilmiyorum ignelerde yanlış yapmaktan korkuyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını tez vakitte alırız Allahın izni ile...

Allah hayırlı etsin inşallah, bende eşim kaynaklı tedavi oldum. Doktorum kadında problem yoksa erkekte olan sorunla tedavinin başarılı olması çok yüksek demişti. Dediği gibi de oldu ilk tedavide pozitifi gördük darısı başınıza insallah

Amin cnm ins bu bekleyisi beraber sonucunda da ins pozitif hbrler veririz cnm ins mutlaka yaz pzrtesi cnm dondurulmus mu seninkidde cnm

Bende mersinliyim:)
Siz nerde yaptırdınız
:) Başkent üniversitesi Ankara'da yapıldı.
İnşallah canım, maşallah seninde 30 haftaya gelmis az kaldı bebeğiine kavuşmana, sağlıkla gelecek inşallah. Dr yoğun zaten hiç sık boğaz etmeyeyim dedim bende. Sağlıklı olduğunu bilmek bile yetiyor çoğunlukla
İnşallah bu sefer pozitif sonucu alacaksın canım belirti pek olmuyor genelde takılma
Evet o zamana kadar çoktan beri olur cinsiyetleri. Sağlıklı olsunlar yeter

günaydın canlar dün akşam yaptığım testler 7.günümdü dün sabah pozitif haberle başlayalım dedim nolut dua edin ilaçlardan olmasın cumartesi kant vereceğim molur dualarınızda bana da yer verin kanda güzel bir sonuç çıksın diye

Aminn arkadaşım inşallah. Isteyen herkese nasip etsin Rabbim insallah.
Bütün gece ignelerle ugrastim durdum valla dogru mu yanlış mı diye.
Rabbim emeklerimizi boş etmesin insallah.

Bu cok guzel bi hbr ayy cok heyecanli benim gunum bile isil isil oldu cnm hayirli olsun ins neler yaptigini neler yemedigini yedigini bekliyo bu acemi balikta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…