Bu cok guzel bi hbr ayy cok heyecanli benim gunum bile isil isil oldu cnm hayirli olsun ins neler yaptigini neler yemedigini yedigini bekliyo bu acemi balikta:)
Ay acemi balık lafına çok güldüm canım benim valla kuzum transfer sonrası kimse bana iş yaptırmıyor o yüzden genelde evde tür atarak ve genelde sıkılarak geçti 7 günüm kitap okuyorum sıkıntıdan ona da konsantre olamıyorum merkezde bana kimse bişey yasaklamadı ama eşim çay kahve vs yasaklıyor bol bol protein yesin dediler eşime eşimde her öğün yesin diye algilamış evde et balık süt ve yoğurttan gına geldi canım benim 4.deneme bu denemede tutunmayı kolaylaştırıcı serum takıldı 3 doz hatta 3.sü dün takıldı saracoglunun yasakladığı şeyler var o videoyu izle hergün elimi karnıma koyup kün fe yekün okuyorum bol bide 3 defa ayetelkürsü okuyorum tüm bunlar bahane aslında çok şükür bin şükür Rabbim ol dedi hala şoktayım olmaz zaten çıkmaz diye yaptım ama çıktı inşallah cumartesi kandada görürüm darısı isteyen bekleyen gün sayan herkeseeeeeçok çok aminnnnn

Maşallah canım muayene iyi geçmiş çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider sağlıkla devam eder. Evet mersinli baya çıktı aramızda

Aaa nasıl sevindim anlatamam

gözünüz aydın tebrikler

Bebislerin iyi olmasına sevindim canım
Dr nifty testi onermedimi bende de yaştan dolayı ikili testi önermedi nifty yaptırdık belki ikiz olunca senin kuzular ondan söylemedi
Rabbim saglikla tamamına erdirsin inşallah hepimizi
Bende mersinliyim hemsom :))

hayırlı olsun tedaviniz. hiç korkmanıza gerek yok inanın hepimiz aynı korku ,kaygi ve heyecanları yaşadık. sonu guzel olur inşallah. hemşirelerinizin gösterdiği gibi iğneleri yapın.hafif kizariklik birazcik kanama olabilir korkmayin.hemsireniz gösterirken videoya alabilirsiniz yapılış şeklini.ilk zamanlar doğrumu yaptım vs.akla birçok soru gelir bunlara takılmayın protein ağırlıklı beslenin. karbonhidrat tuketmeyin. çay kahve ara verin bol bol su için.en önemlisi saatinde uygulayın bütün ilaclarinizi. inşallah sağlıkla pozitif haber almak nasip olur :)

Ben 2014 de ki ikinci denemem de böyle senin gibi idrar testi yapmıştım, silik çıkmıştı. Oğlum oldu :)

Meleğin seninle bence, hayırlısı olsun. Inşallah kanda çıkan gebelik haberini de verirsin

Ben 2014 de ki ikinci denemem de böyle senin gibi idrar testi yapmıştım, silik çıkmıştı. Oğlum oldu :)

Meleğin seninle bence, hayırlısı olsun. Inşallah kanda çıkan gebelik haberini de verirsin
Allah bağışlasın küçük yakışıklıyı canım benim inşallah benimledir ve kanda görüp size de haber veririm

İnsallah saglikli ve hayirli haberler alirsin Allah yardimciniz olsun

Cok guzel yazmissin cok tskler cnm devamini gor biran once ins hayirli olsum ins

Amin cnm ins bu bekleyisi beraber sonucunda da ins pozitif hbrler veririz cnm ins mutlaka yaz pzrtesi cnm dondurulmus mu seninkidde cnm
Amin canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize benimki de dondurulmuş daha öncekiler taze transferdi inşallah bu sefer güzel olucak herşey hayırlı haberlerle gel inşallah

Sanırım henüz erken bende daha hissetmiyorum hareketlerini üzme kendini herkes erken hissedemez bebeğini de strese sokma elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış çok zor olsada hayırlısı olsun inşallah Rabbim evladını sağlıklı bi şekilde sana bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…