Amin canım benim inşallah güzel haberler veririz birbirimize benimki de dondurulmuş daha öncekiler taze transferdi inşallah bu sefer güzel olucak herşey hayırlı haberlerle gel inşallah
Kacinci deneme cnm peki bu arada sorun neydi sizdeki ozel degilse bizde hic bi sorun yok diyolar nasip galiba rabbim ins ol der bu defa

YAŞINIZ KAÇ İDİ ACABA

Canim hayirli olsun hangi merkezde tedavi oluyorsun
Su soyledigin serumdan bahsedermisin transferden once sonra hangi donemlerde takildi dozu neydi. Birde test falan yapilip oyle mi karar verildi seruma.

Canim hayirli olsun hangi merkezde tedavi oluyorsun
Su soyledigin serumdan bahsedermisin transferden once sonra hangi donemlerde takildi dozu neydi. Birde test falan yapilip oyle mi karar verildi seruma.
Canım Hatay mozaik tüp bebek merkezinde yaptım benim 4.deneme olduğu için Dr serumu önerdi toplama günü transfer günü transferin 6.günü takıldı süt gibi beyaz serum ismini vermediler onlar karışım yapıyormuş bide dün Dr gebelik olursa test günü ve testin 6.günü tekrar takılacakmis yani 5 defa takılacak 1200 lira 5 kullanım canım sanki seninle 2016 Aralık topiginde beraberdik öyle kalmış aklımda sen o aralar yaptirdinmi

Maşallah canım muayene iyi geçmiş çok sevindim inşallah hep böyle güzel gider sağlıkla devam eder. Evet mersinli baya çıktı aramızda
İnşallah canım hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin, tedavi için çırpınan tüm arkadaşlarıma da tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah. Rabbimden Ümit kesilmiyor.
Mersinliler kk seviyor demek ki.
Canım tüp Bebek dr u da fetal dna hasar testi yapalım dedi ben istemedim, pgt yapıldığı için ve aldırmak gibi bir düşünce olmayınca doktorda söyledi ama bence de gerek yok dedi.
Benim Mersin bağım çok ama aslen Samsunluyum. Hemşeriyuz tabi. Amin.

Merhaba.. Amiin canim inşallah hiçbirimiz negatifi görmeyiz.. ben şimdi 16 eylülde ginera diye bi hapa başlicam. 13 ekimde lucrin depot yarım doz iğne kullanacam. 25 ekimde estrofem, coraspin ve elevit kullanmaya başlicam.. 14 kasımda vaginal ultrasonda rahim kalınlığına baktırcam ve progesteron testi yaptırcam 17 kasımda proluton depot diye bir iğne daha olucam sonra da 20 kasımda transfer olucam.. yani ozamana kadar rahim hazır hale gelecek inşallah..

Kızlar az önce jelle birlikte 2 damla pembe 3 4 damla kahverengi kan geldi transferin 8.günü çok korktum başına öyle bir şey gelen oldu mu

Kızlar az önce jelle birlikte 2 damla pembe 3 4 damla kahverengi kan geldi transferin 8.günü çok korktum başına öyle bir şey gelen oldu mu
Yerleşme kanaması olabilir canım ama dr a mutlaka sor belki extra iğne verir. Telaşlanma hiç inşallah herşey güzel olsun senin için

Amin canim insaalah sen ve bebiş özlemi ceken tum arkadaslarima nasip etsin.

Canım aradım normal diyor ama ben korkuyorum
Dr normal dediyse korkma canım şimdilik. Burada yoğun kanama geçirip sağlıklı gebelik yaşayan çok arkadaş var. Seninki lekelenme sadece. Hiç merak etme rahat ol biraz dinlen kötü düşünme test günü değerinde iyi gelince rahatlarsın

Korkma cnm lutfen yat ayagini yukari kaldir o senin ins telas yapma kuzum

Tamam canlar uzanıyorum şimdi teşekkür ederim

Inssallah canim Allah büyük hayırlısı olsun hakkinda. Cumartesi hamilelik mujdesini verirsin bize inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…