kizlar bende bugun igneye basladim hayirlisiyla gonal f verdi gunde bitane igneleri dolabami koymam gerekiyor
Buz Dolabinin kapağı ya da aşağıdaki meyve küvetine koyabilirsin. Yanlış hatırlamıyosam 24 ve üzeri derecede kalmamalıydı, eczacı ya da hemşiren söyler tam rakamı. Yazın sıcak var, kışın da doğalgaz yanıyo diye ben hep dolaba koydum.

Canim Hayırlı olsun öncelikle tedavin. Ben 2.denemeyi yaptircam. Ama hiç böyle uzun vadede tarihler verilmedi bana. Transfer günümü bile tam net olarak birkaç gün öncesinde öğrenmiştim. Böyle adım adım tarihleri okuyunca şaşırdım. Kızlar sizin nasildi

Cook sevindim canım böyle devam eder inşallah rabbim yardımcın olsun tamamına erdirsin sağlıkla.. dualarim seninle.. umarım bnde aynı sonucu alırım eşim ısrar ediyor bekle diye cts yada pzr test yapicam bnde

Kacinci deneme cnm peki bu arada sorun neydi sizdeki ozel degilse bizde hic bi sorun yok diyolar nasip galiba rabbim ins ol der bu defa
Canım benim 3.tüp bebek 1 tanede aşılama var bizdede sorun yok sebepsiz infertilite önceki tedavimde tuttu ama kalp atışı durdu düşük oldu inşallah bu sefer sonuna kadar gider rabbimin izniyle kucağımıza alırız

Amin cnn ins yas kac peki kac yillik evlisin cok mu ozel sorular bunlar bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…