Canım bu benim ilk denemem daha önce başka bir merkeze falan da gitmedim yani ben her yerde böyle sistematik bir şekilde yapılıyor süreçler zannediyordum.. demek ki her yerde böyle değilmiş.. benim elime ilaç kullanım şeması diye 4 sayfalık kağıt verdiler:)) belli bir süreden sonra hapları günde 2 kere kullanmam gerekiyormuş belli süreden sonrada 3 kere kullanmam gerekiyormuş sanırım oyüzden böyle tek tek yazıp elime verdiler:)) bu konuda merkezimden çok memnunum çok ilgililer:)) inşallah ikincide bebişin tutunur annesine

Yarabbim ne acı o kadar kanamam var ki acilde yatıyorum. Proluton depot vuruldu bekliyorum yüzde 1 ihtimal de olsa da bekleyelim dedi doktor. Kanama alanı büyük ne desem ne yapsam ben feryat figen yüreğim ama aglamamays senin kalmaya çalışıyorum 6+2. Kalp atışı duyamadan..

Kuzum benim ya kıyamam Allahım sana bağışlasın inşallah çok üzüldüm. Öyle iyi anlıyorum ki. Bazen çaresiz kalıyorsun herşey bitti sanıyorsun ama aslında hayırlı olanı yaşıyorsun. Çok arkadaşımız yoğun kanama geçirdi bebekleri şükürler olsun onlarla umudun bitmesin kanama alanı büyükte olsa hiç çaresiz değil yatacaksın sabredeceksin iğnelerinde faydası olur inşallah kapanır gider. Benim arkadaşımın da kanama alanı büyüktü kese aşağıya yerleşmişti dr gider demiş devam etmez ama o yattı sürekli dikkat etti çok şükür evladını sağ salim aldı kucağına geçen sene. Hep korkuyla yaşıyoruz bir şey olacak mı kalbi atıyor mu tutunacak mı vs..Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor sınavdan geçiyoruz ancak evlat acısı çeken anneler kadar değildir bunda eminim..dualarımdasın inşallah iyi haberini alırız

Merkezin şehir dışında mi canim. Ben sürekli merkeze gittiğim için gerek duyulmamış olabilir sık kontrollerim vardi

Bende hazıran da ilk tüp bebek tedavisini yaptırdım..
Doktorum çok umit verdi herşey mükemmel di..
6 yumurtla toplandı 5 i döllendi 5 gün embriyosu ve kaliteliydi..
Çok mutlu ve umutluyduk..
Olacak olacak kesin hamileyim diye gezdim 12 gün.. 12 cu günde test yaptık ve malesef negatif oldu.. bende hidrosalpenks var dedi doktorum ve salı günü laparoskopi oldum..
Sağ tüp üm alındı.. sol tüp normal denildi.. spontan hamile kalabileceksin dediler..
Hakkımız da hayırlısını versin Inşallah Allahım.. bu durumda olup hamile kalan var mı arkadaşlar.. yoksa yine tüp bebek mi deneyelim .. kafam çok karışık.. fikirlerinize ihtiyacım var..

Geçmiş olsun. İnşallah bundan sonrası daha güzel olur sizin için. Normal yolla da hamile kalabilirsiniz tabii ki neden olmasın. Biraz deneyin bakalım gidişata göre yön verirsiniz durumunuza.

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz iğne iyi gelir üzme kendini harap etme dur bakalım rabbim büyük o olmazı oldurandır Allahın izniyle iyi olacaksın rabbim yardımcın olsun dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…