evet canim diger topiklerde de konusuyorduk bu aralar cogunlukla takipteyim. 5 olumsuz tedaviden sonra ameliyat oldum beklemedeyim simdi gelecek aya baslamayi dusunuyoruz. Tek denemedigim bu serum kaldi. Adini ogrenmistim intralipid serum. Fotografini atayim. Kaclik kullandin canim 250 ml var 500 ml var. Merkezler cok para aliyorlar ben serumu kendim temin edicem esim saglikci esim takicak. Serumun 250ml olani 15 tl 500 ml olani 20-25 tl. İyice battik 6. Tedavimizi ailelerimiz karsilicak artik nerden kisabilirsek kar diyoruz.

Eklentiler

• 1E846A5B-D513-4341-A9A6-4C3C1C71D429.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
Oncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir dönem bende sol tup laporoskopi oldum normal yolla gebelik bekledik ama 1 buçuk yıl kadar olmadı malesef. 2.tüp bebekde Rabbim nasip etti. Sizde Umudunuzu kaybetmeyin Rabbim nasip ettikten sonra neden olmasın. Karamsar düşünmeyin ve bekleyip beklememe konusunda birsey diyemem bu sizin vereceğiniz bi karar ve bu süreçte yaş, amh değeri vs.kriterler çok önemli. Umarım hakkınızda hayırlı olanı verirsiniz.

İnşallah doğal yoldan olur Rabbim yüzünüzü güldürsün. Yaşınız kaç acaba ?

Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Ben muayeneye gittim çarşamba günü. Tedaviye basliycaktik. Sol yumurtaligimda kist varmış. Önemli bişey değil dedi ama kist varken tüp bebeğe başlayamam dedi. Doğum kontrol ilacı verdi, adet olunca gel dedi. Ilk drfa dogum kontrol ilaci kullaniyorum. 2 gündür yumurtalıklarım ağrıyor normal mi Bu durum. Bu ilaç hormonlarımı etkilemez değil mi? Kist bu ilaçla gider mi, soğan suyu mu içeyim.

merhaba intralipid bnde kullandm transferden 5 gün önce pozitifi alırsam Allahn izniyle o zamanda kullanıcam kalp atısını duyunca bıde 24. haftada dedı. koskoca google de hıc denk gelmedım ılk 3. gün kanaması olana adetmn ılk gunu olacaktı ondan mı oldu anlamadm umudum kalmadı çok kandımı negatıfe daha cok hazlradm ama yınede dualarınzda benıde unutmazsanz minnetar olurum

cnm bnm ılk tedavmde vardı ondan önce kaç kılonsogan suyu ıctm bana yaramadı ama bazılarına yarıo bana alttan muayne eder gıbı doktor kıstın içini boşalttı 5dk lık işlem bıdahada olmadı doktoruna danıs ıstersn bülent tıras yapmıstı bana

hilal1907 cnm bide önceden sorustur serumu cok zor bulduk bız ıstanbulda taktrdık kac tane avrupa yakasnda ecza deposunu aradık 100 lük 250 lik yok dedıler hep mecbur 500 şük aldık onuda 250 tl cıvarı demıstı esinde sağlıkcıysa ıyı arastırn hayırlı olsun şimdiden

Hayırlı cumalar, kistin türü neymiş? Mesela bende dermoit kist var ilacla geçmesi mümkün değil.

Canim ya cok üzüldüm. Allah yardimcin olsun

Merhaba hanımlar 2. Transferimde bans da takildi boyle beyaz bir serum ama aynısımı bilmiyorum. Merkez bunun icin benden para istemedi. Heryerin uygulaması farklı galiba.

Merkezin şehir dışında mi canim. Ben sürekli merkeze gittiğim için gerek duyulmamış olabilir sık kontrollerim vardi
Evet merkezim şehir dışında ama bende çok sık gidip geldim 2 günde bir gidip geldim hatta bazen doktorum yarında bakıcam deyip merkezin konuk evinde kaldığımda oldu.. yani sadece bana değil herkese karşı bu şekildeler orda yaşayanlara da aynı sistem var..

Sadece doğum kontrol hapını için ve doktorunuzun dediğini yapın..

Hayırlısı inşallah canım valla tam emin değilim ama 400 ml kullanmıştım diye hatırlıyorum Rabbim bu defa nasip etsin inşallah

Canım ilk denememde bende de kist vardı 21 gün ginera kullandım kist gitti. Basit kistler gidiyor hemen. Tavsiyem doktorun verdiği ilacı içmenden yana .

Merhaba hanımlar 2. Transferimde bans da takildi boyle beyaz bir serum ama aynısımı bilmiyorum. Merkez bunun icin benden para istemedi. Heryerin uygulaması farklı galiba.
Valla canım ben 2 doz için 800 ödedim gebelik olursa 2 doz daha takılacak onuda indirimli yapıyorlar 400 indirimli derken yine kar ediyorlar artik sen düşün ne kadar kazıklanıyoruzo kadar para alıyorlar yetmiyor bide burdan carpıyolar valla olsun yeterki olsun da razıyım hayırlısı ile ama tüp bebek merkezleri bildiğin kasap olmuşlar

Canim dur sakin ol
Bak benimde 6 haftada yogun kanamam.oldu ve kesemin tam ustunde kanama alanim var. Ara ara kanamalarim oluyor. Bana da bebek dusecek diye baktilar ama Allaha sukur hala ayakta durmaya calisiyoruz. Sakin umitsiz olma bircok bayan kanamali geciriyormus bende cok arastirdim icini rahat tut lutfen.
Kanama alanin kac mm yada cm boyutunu soyleyebilir misin ?
Allahim yardimcin olsun

Rabbim yardımcın olsun inşallah çok zor be cnm yaşayan anlar anca.İnşallah bebeğin seninle kalır kucağına alırsın sağlıklı bir şekilde sadece dua et Rabbim senin için hayırlısı ne ise onu versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…