Allah razı olsun canım benim şükürler olsun halimize sen nasılsın hep iyi ol mutlu ol inşallah
iyiyim cnm ben de.eşimin dna hasar sonucunu aldık %29 cıktı, pek ıyı degıl sonuç.17 sınde Kaan Hocaya mail atacağım tedaviye başlayacağız ne kadar sürer bilmiyorum artık.Beklemedeyım yani cnm:) Sana da Rabbim kolaylık versin sağ sağlim kucağına alacaksın inşallah bebişini

İnşallah o günleride görürüm inşallah canım saolasın. Her birimiz sağlıkla mutlulukla anneliği yaşarız inşallah tek dileğim bu. Seninde sonu hayırlısıyla olumlu sonuçlansın yeter ki beklemeye değer insan dayanamıyor sabredemiyor biliyorum bende çok uzun süre bekledim tedaviler geçirdim ama sabrın sonunda mükafatını Rabbim veriyor hep dua edelim birbirimize.

inşallah cnm sabretmekten başka çaremiz yok.Sabrın sonu selamettir hergün kendime bunu söylüyorum:) Hep dua ediyorum sizde bana edin sizin duanız kabul olur inşallah

yok cnm başlayamadım daha.Eşimin sperm dna sonuçları kötü geldi, tedaviye başlayacağız onun için o düzelirse inşallah deneme yapabileceğiz:) Sana da Rabbim kolaylık versin inşallah
Rabbim emeklerinizin karşılığını tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım benim ya cokkk sağol mesajın moral oldu. Hastaneden geldim şimdi tekrar iğne yaptırdım kalp atışı duyduk kanama devam ediyor ama.

Canım benim ya cokkk sağol mesajın moral oldu. Hastaneden geldim şimdi tekrar iğne yaptırdım kalp atışı duyduk kanama devam ediyor ama.
inşaallah oda gecer bnmde daha dun 3. gunmdu kanamam oldu. bol sıvı al canm çok şükür kalp atısınıda duymussun sana da dua ettm cok mubarek gunlerde Rabbım kabul etsn. Rabbi hibel mines salihin. bide El mubdiu cekıyorum bol bol eşinde elini karnına koysun 99 tane çeksn

2Cm kanama alanı var embriyoya 4Cm uzaklıkta canim

Canım ne kadar teşekkür etsem dua etsem hepinize.. Az önce bir pıhtı geldi. Yarın kontrole gidicez. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin ne kadardı acaba kanama alanı

Hicbirsey için geç değil .. biraz zaman taniyin isterseniz 1 sene kadar. Olmazsa hemen tedaviye baslarsiniz

2 tane dondurulmuş embriyolarım var..
Ama korkuyorum..
1 ci tutmadığı için çok üzüldüm Piskolojik tedavi görmeye başladım..
2ci kaldıramam diye korkuyorum..
Çok kötü olmuştum..
Eşimi yolladım sonucları almaya bende balkonda bekliyordum.. içimden birazdan positif gelecek diyordum 12 gün küçük bi noktaya ultrason resmine bakıp bakıp sevdim.. annecim sıkı sıkı tutun beni terk etme ben seni yıllardır bekliyorum diye konuşuyordum.. gece uyandığımda resim e bakıp duruyordum...
O gün negatif i ogrendigim de hayatımın şokunu yaşadım.. bütün bedenim felç olmuştu sanki hissetmiyordum.. aglayamadim bile.. sonraki gün ağlama krizlerim başladı.. eşim beni piskologa götürdü.. şuan biraz daha iyim 3 ay geçti aradan ama zor çok zor...

Benim kesemin hemen ustunde neredeyse arada yarim cm bile yok. Kanama alanim da 4 cm. Kanaya kanaya 10 gundur direniyoruz. Doktorlar duser dedi ama Allaha sukur hala bebegimle yikilmadik ayaktayiz. Rabbim ol derse hersey olur. Oraya onu yoktan var edip koyan o. İnsallah saglikli sihhatli olacaksa kucagimiza almayi da nasip etsin. İcini ferah tut ben uc gunde bir purluton depot vuruluyorum. Rabbim Ya Safi ismiyle sifa versin insallah bizi habersiz birakma

Aramızda 6 defa denemiş 7.ciye hazırlananlar var. Allah'tan ümit kesilmez bizler maddi anlamda gucumuz yettiğince istediğimiz kadar deneme şansına sahibiz. Aslında çok büyük ümitlerle başlamak doğru değil benim esimde sorun vardı bende olmadığı için doktor yüzde 80 tutar ilk denemede dedi. Ben ona rağmen hep kendimi kötüye hazırladım testi bile yapamadım nasıl olsa tutmadı diye düşünmekten.. ilk seferde pes etmek bu kadar kendini hirpalamak hiç doğru değil. Allah vakti zamanı geldiğinde ikizler üçüzler nasip edecek belki de :)

benimde tüp bebek tedavimden sonra kist oldu bir ay daha bekledim başlamamak en mantıklısı diğer ay gitti ve tedaviye başladık kan testini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…