kesin hamilemiyim acaba ya kimyasal olur diye korkuyorum erken gebelik testi hemen koyu çıktı normal gebelik silik çıktı o endişelendirdi .

kesin hamilemiyim acaba ya kimyasal olur diye korkuyorum erken gebelik testi hemen koyu çıktı normal gebelik silik çıktı o endişelendirdi .
adı uzerınde erken gebelık testı cnm tabıkı daha koyu cıkması lazm saglıkla ılerlesn ınsaallah kımyasal gebelık ıdrarla degıl kanla anlasılacak bır durum

kizlar ya ben igneyi soktum tam ilaci sikicaktim igne birden yere dustu bende aldim yeniden ayni yerden soktum igneyi siktim ilaci bisey olurmu

Sakin korkma canım.benim aynı şey benimde basıma geldi aynı iğneyi bende kullandım hatta eksik bi kaç damla ile ama hiç bişi olmadı senin eksilmedi anladığım kadarıyla ben o panikle enjeksiyonu sıktım havaya ilaç fışkırdı ama sonuç korktuğumla kaldım hiç endişe etme güzelce dezenfekte et göbişini oldu bitti sevgiyle kal hayırlı olsun inşallah Allah emeğinizi zayi etmesin

cok sagol cnm icim rahatladi amin rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmasin

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Yumurtaliklarim ağrıyınca biraz endişelendirdi beni. Önümüzdeki aya nasıl hazırlanmalıyım. Sizler neler yaptınız başlamadan.

Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim

Olsunda artik herseye raziyiz canim. Allahim yeterki hayirlisi ile bir evlat nasip etsin

Canim bende suanda estrofem kullaniyorum. Haftaya transfer olacam. Ilk denememde rahim tam kalinliga ulasmadigi icin doktorum 3 gun tarihi uzatmisti. Ben şuan sabah 2 tane agizdan aliyorum 1 tanede vajinaya yerleştiriyorum. Aksamda ayni sekilde 1 gunde 6 adet aliyorum. Transfer tarihini yine 3 gun falan uzatti doktorun istenilen kalinliga ulasmasi icin. Sende ilaclara devam et. Arkadaslar bana nar suyu onerdi gunde 1 bardak nar suyu iciyorum.

İlk denemenizde peki 3 gün sonra artış olmuşmuydu
Ben 10 gün günde 4 estrofem aldım ama kalınlaşma olmadığı için bugün adetimin 12.günü sabah 2 öğlen 1 akşam 2 ağızdan yatarkende 2 tane fitil olarak alıcakmışım inşallah pazartesi gününe kadar artar diye dua ediyorum
Dönüş yaptığınız içinde çok tşk ederim

Ilk denememde en son muayenede 7mm demisti. Evet artmisti kalınlık ve transfer gunu cok daha iyi demisti doktorum. Artar insallah moralini yuksek tut. Hakkimizda hayirlisi insallah.

İnsallah pozitif olur canim kacinci gundesinn
Sagol canim bende oyle dusunuyorum gelecek ay tedavi olcam ama dondurulcak. Ocak yada sonraki aylarda dusunuyoruz o zamana kadar bulurum diye dusunuyorum.
Kızlar 9.günüm çok şükür bin şükür kanda 160 çıktı dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
hayirli olsun canim cok iyi cikmis degerin masallah

Ilk denememde en son muayenede 7mm demisti. Evet artmisti kalınlık ve transfer gunu cok daha iyi demisti doktorum. Artar insallah moralini yuksek tut. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Cnm çok soruyorum rahatsız etmiyorsam kaç mmden çıkmıştı 7 mm e 3 günde ?
Biraz moralim bozuldu da araştırma ihtiyacı duydum hepimizin hakkında hayırlısı

Canım benim ya cokkk sağol mesajın moral oldu. Hastaneden geldim şimdi tekrar iğne yaptırdım kalp atışı duyduk kanama devam ediyor ama.
Kalp atışını da duymuşsun şükürler olsun için rahat etsin herşey yoluna girecek inşallah biraz sabret güçlü ol bizlerin başka çaresi yok dayanmak zorundayız bebeğine sağlık versin Allahım

Ben yatıyorum genelde bugün yarın sabah doktor kontrolü var inşallah iyi şeyler yazmak nasip olur allah yardımcımız olsun canım

Kızlar 9.günüm çok şükür bin şükür kanda 160 çıktı dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Ayyy cnm cok mutlu oldum rabbim devamini erdirsin ins cok dua et bizlerede bende ikinci gunu bitirdim bugun sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…