Ayy cok sevindim. Hayirlisiyla kucagina alman dilegiyle. Allah butun arkadaslarima bu mutlulugu yaşatsın inşaallah.

Rabbim Ol derse olur işte o kadar..

Ayyy cnm cok mutlu oldum rabbim devamini erdirsin ins cok dua et bizlerede bende ikinci gunu bitirdim bugun sukur
Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin anne olmak isteyip olamayan kalmasın darısı inşallah bütün arkadaşlara çok şükür bin şükür bu günleri gördük

Kızlar 9.günüm çok şükür bin şükür kanda 160 çıktı dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah

Çok sevindimmm , çok çektin ama değdi. sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah, darısı başımıza

Artık uzman olduk hepimiz, ne zor şeyler yaşıyoruz ve nasıl metanetle yaklaşıyoruz. İnşallah tüm bu emeklerin sonunda yzün güler canım

Ah canım benim çok zor çokk ama tedavi insanı iyileştiriyor da başlamanı tavsiye ederim ben. Zaman kaybetmemek en iyisi, hepimiz yaralıyız o güzel haberi aldığımızda iyileşeceğiz.

Cnm çok soruyorum rahatsız etmiyorsam kaç mmden çıkmıştı 7 mm e 3 günde ?
Biraz moralim bozuldu da araştırma ihtiyacı duydum hepimizin hakkında hayırlısı
Kusura bakma canim dun yazamadim. Benim transfer tarihi ornek veriyorum muayene ettiginde tam hatirlamiyorum yanlis bilgi vermeyim 4 gun falan vardi doktorum dedi normal gununden biraz uzatacan dedi 3 gun falan erteledi yani bir hafta falan uzadi. Transfer gunu direk operasyona alindigim için kac mm olmus soylemedi. Umarim yardimci olmusumdur. Ilaclara devam et.

Çok sevindimmm , çok çektin ama değdi. sağlıkla kucağına alman da nasip olur inşallah, darısı başımıza
Çok teşekkür ederim canım benim çok şükür bin şükür değdi kuzum darısı tez zamanda senin başına inşallah Rabbim sana da nasip etsin bu mutluluğu bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Arkadaşlar kanama dolaysıyla clexane kan sulandirici iğneyi bugün bıraktım doktor K vitamini önerdi. Hangi k vitamini kullanıyorsunuz önerisi olan var mıdır acaba?

Kızlar 2.transferimde negatif sonuçlandı..karmakarışıgım ne diyeceğimi bulamıyorum..

Ah arkadaşım sen de benim gibisin, çok zor. Allah yardımcınız olsun. Biraz vakit ver kendine 2 hafta sonra gibi doktorla bir görüş bize genetik test verdi sana da bazı testler verebilir. Dondurulmuşun vardır inşallah

Merhaba Canlar nasılsınız ? Uzun süredir giremiyorum foruma inşallah herkes için herşey yolundadır. Ben de tekrar ikinci transfer için bekliyorum ama hala ne zaman olurum bilmiyorum. Düşükten sonra hala rahmin toparlanmasını bekliyorum. Forumda ilk transferde düşük yapıp ikinci dondurulmuşlarla aranızda hamile kalan var mı merak ettim. Bana umut olsun istiyorum. Çünkü zaman zaman çok karamsarım. Bizim sorunumuz morfoloji olduğu için çok korkuyorum.

Hiç kötü düşünme canım gün doğmadan neler doğuyor rabbim çok büyük. 2 tüp bebek tedavimin ikisinde de düşük yaşadım. 3. Tedavimde şükür bebeğimizi kalp atışını gördük şuanlık herşey yolunda dedi doktorum böylede inş devam eder.
Demem o ki her tedavi yeni bir başlangıç zaman zaman bende karamsarlığa kapıldım hala da kapılıyorum bazen ama sonra diyorum. Nasibimde varsa rabbim yazdıysa zamanı da geldiyse inş olacak bu sefer diyorum. Umarım sende hayırlı zamanda sağlıklı bebişlere kavuşursun.

Artık uzman olduk hepimiz, ne zor şeyler yaşıyoruz ve nasıl metanetle yaklaşıyoruz. İnşallah tüm bu emeklerin sonunda yzün güler canım
Sorma canım ya kadın olmak çok zormuş inşallah hepimizin yüzü gülsün.. Allah'ım hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

İnşallah canım sende çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Benim korktuğum aynı şeyi Yaşar mıyım diye. Bu süreçte çok yıprandım hala da toparlanmış sayılmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…