Kızlar 2.transferimde negatif sonuçlandı..karmakarışıgım ne diyeceğimi bulamıyorum..
Canım çok üzüldüm ne diyebilirim ki hiçbir söz hafifletmez acını Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah sakın pes etme bak ben olmayacak diye diye eşimin kafasını yedim ama çok şükür Rabbim e 4 tüp bebek denemesinde sabrımızın mükafatını verdi gönül isterdi ki herkesin sonucu pozitif olsun bugun değil belki ama bir gün seninde pozitif olacak Rabbim nasip edecek inşallah canım benim dualarımdaa olacaksın Rabbim tez zamanda sana ve isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Canım biraz anlatır mısın nelerden geçtin kaçıncı tüp bebek.. lütfen bizede umut olsun.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede nasip etsin.. bu aralar çok bitkinim UMUDA ihtiyacım var..

Canım 8 yıllık evliyim evleneli 2 ay olmamıştı eşim test yaptı ve biz normal yolla çocuğumuzun olmayacağın öğrendik 2 sene sonra tüp bebek yaptırdık negatif oldu sonra başka merkeze Gittik eşime bu spermler ise yaramaz hem çok az hem kalitesiz dediler mikrotese yapalım daha iyi çıkar fazla embriyo oluşur dediler yaptık ve 12 yumurtadan sadece 1tanesi döllendi o da tutmadı 2016da 3.denemeyi yaptık 6 embriyo 3.güne geldi ve dondurulmuş 2 ay sonra çözüp 5.güne gitmesi beklenecekti ama malesef 2 tane çözüldü onlarda 5.güne gidemedi transfer iptal Ocak ayında eşim iyi bir üroloji androloji Dr una gidiyim dedi eşimde varikosel saptandı ve kalitesiz spermin sebebi bu denildi Şubat ayında ameliyat oldu Mayıs ayında ilaç kullandirdi Ağustos ayında spermlerin sayısı hiç değişmedi ama kalitesi 1 nebze değişmişti tedavi başladı 16 yumurta toplandı 8 embriyo oluştu 5.güne 5 embriyo geldi 3tanesi donduruldu 2ssi transfer edildiği kusura bakmayın çok uzun oldu Rabbim hepinize nasip etsin inşallah umut herzaman var çok şükür bin şükür Rabbim ol dedi oldu darısı bekleyen tüm arkadaslara

Yazarken bile uzun canım bide bunları yaşamak zor rabbim sonunu güzel eylemiş bin şükür allaha.. O ol derse olur.. bizim için de dua edermisin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Yazarken bile uzun canım bide bunları yaşamak zor rabbim sonunu güzel eylemiş bin şükür allaha.. O ol derse olur.. bizim için de dua edermisin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun canım benim ederim tabiki ediyorum da etmez olur muyum hiç asla pes etmeyin olacak bir gün olacak inşallah

İnşallah canım sende çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Benim korktuğum aynı şeyi Yaşar mıyım diye. Bu süreçte çok yıprandım hala da toparlanmış sayılmam.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 2 doğal 2 tüp düşüğüm var toplamda 4 düşük yani bu sefer bende çok korktum ama şükür rabbime kalp sesini duymayı nasip etti. Şimdi de acaba kalbi atıyor mu ya durduysa bunlar başladı. Doğuma kadar da bitmicek sanırım. Vakti saati geldiyse inş bu sefer olucaktır, hayırlısını sağlıklısını dile rabbimden hakkımızda en iyisini bilen odur.

Kizlar Kanama olduğu için 3 günde bir proluton vurdurmami söyledi doktor. Salı ve cuma günü yaptırdım. Igneyi yaptırınca kanama bi daha olmadı. Ama adet ağrısı gibi ağrı oldu dün. Bütün gün ve gece de devam etti. Vücudum bebeği atacak gibi korktum. Önceden de kasik ağrım oluyordu ama iğneye rağmen adet ağrısı olmasi normal mi? 7 haftalik oldu. Benden gidecekler diye aklım çıkıyor.

Normal canım merak etme sen. Ben transfer öncesinde başladım pruloton iğneye 3 güne 1 vuruluyorum en az 16. Haftaya kadar Bu şekilde vurulmaya devam edicem sonrasında belki haftada 1 e düşürürüz dedi duruma göre bakacaklar. Benimde bi gün kasık ağrım oluyor bi gün karnım ağrıyor bi gün belim bi gün bacağım her gün bi yerimde bişeyler var yani
Nasibimizde varsa olucaktir canım Allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun

Kanamanın olduğu akşam adet ağrısı artmıştı. Gece de kanama oldu. Şimdi o yüzden korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bu gün rahmimin büyüdüğünü hissediyorum. 7 haftalıkken anlaşılır mı büyüdüğü? Ya da o bölgede şişlik var da ben mi anlamıyorum bilemedim. İyice evhamlı hale geldim

Valla canım sanki 7. Hafta rahimdeki büyümeyi hissetmek için erken gibi geliyor bana bende bugün 6+6 dayım. Belkide hissediliyordur daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir.

Arkadaşlar benim perşembe gecesinden beri var kanamam bu gün daha az ama ağrılarım oluyor yine doktor 10 gün rapor verdi yatıyorum hep. protestan iğne vuruluyorum her gün. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok sağolun gerçekten anlatılmaz yaşanır bi duygu ama burada yalnız değiliz.. inşallah canım sabr dan ötesi yok bize zaten Allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar ben bugun 7+4 günlük hamileyim dünden beri kahverengi kanamam var gecen haftada olmustu acile gitmiştim kanama alanının olmadgını söylemişlerdi ve bebegin kalp atısını gördük. Günde iki tane progestan içiyorum ve bir tane igne vuruluyorum. Cok korkuyorum bebegime bişey olacak diye
Bu arada mide bulantım yemeklerden tiksinme ve bas dönmesi devam ediyor

Hemen bu hafta gideceğim inşallah adet durumuma göre çünkü hekim / klinik değiştireceğim süreç yeniden başlıyor dondurulmuşumda kalmadı..zor günler ve sabr bizi bekliyor..

Arkadaşlar benim perşembe gecesinden beri var kanamam bu gün daha az ama ağrılarım oluyor yine doktor 10 gün rapor verdi yatıyorum hep. protestan iğne vuruluyorum her gün. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Doktor ağrı için ne söyledi? Benim kanama iğne sayesinde durdu çok sukur. Ama şu adet ağrısı canımı sıkıyor. İğne olmasa rahmim bebekleri atacak gibi.

Canım bence sorun yoktur kanama alanı görülmemiş sonuçta kahverengi kanamadan korkulmuyor diye biliyorum.zaten kullandigin ilaçlar
Doktor ağrı için ne söyledi? Benim kanama iğne sayesinde durdu çok sukur. Ama şu adet ağrısı canımı sıkıyor. İğne olmasa rahmim bebekleri atacak gibi.
Canım ağrı olacak dedi içerideki kanı ya dışarı atar yada orada pihtilasirmis. Ama kanama durursa rahim emip tolere eder o kanamayı dedi. Bana söylenen bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…