Doktor ağrı için ne söyledi? Benim kanama iğne sayesinde durdu çok sukur. Ama şu adet ağrısı canımı sıkıyor. İğne olmasa rahmim bebekleri atacak gibi.
Benim adet ağrılarım 5.aya kadar devam etmişti. Doktoruma her sorduğumda normal dedi. Siz de endişe etmeyin birşey olmaz Allahın izniyle.

Hemen bu hafta gideceğim inşallah adet durumuma göre çünkü hekim / klinik değiştireceğim süreç yeniden başlıyor dondurulmuşumda kalmadı..zor günler ve sabr bizi bekliyor..

Çok zor canım aralar da çok uzun oluyor malesef, ben de merkez konusunda karar veremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım bir daha o acıyı yaşamayız

Hemen bu hafta gideceğim inşallah adet durumuma göre çünkü hekim / klinik değiştireceğim süreç yeniden başlıyor dondurulmuşumda kalmadı..zor günler ve sabr bizi bekliyor..
Ngs yaptırmanızı tavsiye ederim embriyolarınıza. Allah yüzünüZü güldürsün inşallah..

Kaçıncı günün canım bugün bide çift embriyo mu konuldu
12.gün 1991 çıktı aswlında ilk tüpten bir oğlum var doktor kan değerlerine göre ikiz dedi değer çok yüksek değil mi ilk oğlumda 12.gün 200 çıkmıştı ikiz korkutuyor çünkü oğlum var. oğlum 3. gün embriyosu şimdiki 5.gün embriyosu . bu tüpte calsiyum uygulaması yapıldı onun çok faydası oldu normalde 2-4 embriyo olurken 7 embriyom oldu ve 6 tanesi 5. güne gitti. normlade gitmezdi erkek faktörü olanları calsiyum uygulamasını tavsiye ederim.

12.gün 1991 çıktı aswlında ilk tüpten bir oğlum var doktor kan değerlerine göre ikiz dedi değer çok yüksek değil mi
Belli olmuyor canım benimde 1408 çıkmıştı tek oldu zaten tek konulmuştu. Umarım senin ikizdir rabbim gönlüne göre versin.

Ngs yaptırmanızı tavsiye ederim embriyolarınıza. Allah yüzünüZü güldürsün inşallah..
Valla klinik ve dr hiçbirşey diyemedi çok canım sıkıldı güvensizlik oldu ne desem de boş vakit kaybı nakit kaybı çektiklerin kimsenin umurunda değil...ankara genart klinik!!!!
Şimdi yeni bi yer/dr araştırıyorum bu kez kendim istiycem bunları umarım sonucu güzel olur..

kaçıncı gün 1408 çıkmıştı
12. Günümde canım 10. Günümde 454 çıkmıştı baya artınca dedim acaba tek embriyo ama bölünmeye devam etti de ikiz mi oldu diye. Hemşire kan sonucu ikiz mi tek mi bu konuda belirleyici değil önemli olan ultrason demişti geçen hafta bebişimizi gördük tekmiş. Onu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin Allah herkes gibi. Bitane olsun bizim olsun
Burada düşük değerlerle ikiz bebek bekleyen çok. Kan sonucu belirleyici değil yani canım.

Kizlar size bisey sormak istiyorum transferim 12 sinde yapildi dondurulmus 5. Gun embriyosuydu bugun acayip basdonmem ve mide bulantim var icmem gereken 2-3 litrelik su limitimi bile icemiyom midem almiyo sizce normal mi bu kadar erken belirti olur mu hic

Hayırlısı olsun sizin amh kaç acaba endometriomanız var değil mi

Doktorumuz kimdi ? Bende aynı merkezdeydim ve inanılmaz ilgisiz bilgi vermeyen bir klinik ben çok ağladım oradan çıkarken hep acaba aldığım hormondan mı dedim kendi kendime .. ilk denememdi üstelik .. çok üzdüler beni de

Daha fazlasını yazıp karalamak istemiyorum tabi herşey mevladan ama aynı duyguları paylaştık bende inanılmaz üzüldüm bunların hesabını nerede verecekler bilemiyorum insanların zaafları tüketiliyor acımasızca..aysun baltacı ve dışardan bi prof daha o yönlendirmişti oraya bizi

Transfer sonrası estrofem coraspin ve folik ler mide bulantısı / ağrısı yapabiliyor progestan agizdan aliyorsan o da ama insallah seninki belirtidir canım

Canım belirti için çok erken daha kana bile yeni geçmeye başlamıştır. İlaçlardan olabilir belki ya da psikolojik. Benim 6. Haftaya doğru başladı belirtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…