Sonucu öğrenmeden 3 gün önce mide bulantısı yaşamıştım canım öncesinde transferin 7ve8.günü kasıkta sızlama hissettim iğne batması şeklinde şükürki pozitif oldu,Rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip eder

Ankara başkent üniversitesi Hulusi Bülent Zeyneloğlu tavsiye ederim ben iki tedavimi de onda gördüm harikadır.

Ankarada Hulusi Bülent Zeyneoğlu tavsiye ederimm

9.gün 159 11.gün 488 artış nasıl kızlar Dr haftaya pazartesi günü gel dedi o zaman sadece kese mi gözüküyor kalp atışlarını duydunuz mu yoksa onun için de bekliyor muyuz
çok guzel canm Rabbım hayırla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bızlerede nasıp etsn inşallah. ilk once keseyı gormeye cagırıyorlar sonra gıttıgnde kalp atısını duyacaksn ınsaallahhh

çok guzel canm Rabbım hayırla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bızlerede nasıp etsn inşallah. ilk once keseyı gormeye cagırıyorlar sonra gıttıgnde kalp atısını duyacaksn ınsaallahhh
Aminn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim

9.gün 159 11.gün 488 artış nasıl kızlar Dr haftaya pazartesi günü gel dedi o zaman sadece kese mi gözüküyor kalp atışlarını duydunuz mu yoksa onun için de bekliyor muyuz
hayirli olsun canim :)))
degerlerin gayet guzel allah tamamına erdirsin
kese gorrursunuz.. kalp atisi icin de arti 1 hafta 10 gun sonra cagirir

Hayırlı akşamlar kızlar yarın transfer olucam ne olur dualarınızda bana da yer verin şimdiden Allah razı olsun ismim sibel rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah amin
allah yardimcin olsun Sibel. insallah hayirla saglikla tutunur 9 ay sonasida saglikla kucaklasmak nasip olur.

Hayırlı akşamlar kızlar yarın transfer olucam ne olur dualarınızda bana da yer verin şimdiden Allah razı olsun ismim sibel rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah amin
Allah yardımcın olsun sibel dua edeceğim hep..inşallah dualarımızı kabul etsin Rabbim

Artış çok iyi maşallah benim kese için çağırmışlardı orada kalp atışlarını da görmüştüm dinletmediler ama gösterdiler çok sevindim senin için sağlıkla devam eder kucağına alırsın inşallah

Umarım anneliğe ilk adımı atarsın bugün canım. Hiç stres yapma, sıkışıklığına dikkat et. Tutunma iğnesi yaptırmayı unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım ben de bu ikilemi çok yaşıyorum ama yazmazsak da yeni gidecek arkadaşlar bizle aynı sıkıntıları yaşayabilir. Ben de hastane konusunda çok sıkıntı yaşadım, aklıma geldikçe üzülüyorum insanların bu acımasızlığına. Doktorumdan memnunum ama hastane değiştirmeyi düşünüyorum, bu hafta gidip bir görüşeceğim şikayetlerimi ileteceğim. Allah yardımcımız olsun, diğer transfer günümüze kadar olan zaman su gibi aksın inşallah.

Çok güzel arkadaşım. Umarım böyle sorunsuz ilerler herşey, kese, kalp atışı bir bakmışsın kucağına almışsın. Darısı başımıza

Allah razı olsun canım benim amin inşallah sağlıkla kucağıma alırım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Çok güzel arkadaşım. Umarım böyle sorunsuz ilerler herşey, kese, kalp atışı bir bakmışsın kucağına almışsın. Darısı başımıza
Çok teşekkür ederim bitanemm inşallah cnm inşallah Rabbim sana da isteyen herkese de bir an önce nasip etsin bu mutluluğu çok çok aminnn

Günaydın arkadaşlar ben rapor aldım kanama alanindan dolayı evdeyim istirahat hep. Okulun ilk günü içim buruk tabi ama olsun. İnşallah kanama gecsin yeterki. Dr aktif kanamanın durduğunu söyledi ama tekrar etmez inşallah diye de ekledi. Bu durumdaki tüm arkadaşlarım inşallah tez zamanda toparlaniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…