Umarım anneliğe ilk adımı atarsın bugün canım. Hiç stres yapma, sıkışıklığına dikkat et. Tutunma iğnesi yaptırmayı unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Amin canım benim stres değil de heyecan çok güzel duygular rabbim nasip etti buraya kadar gelmeyi inşallah dualarımız kabul olur cümlemizin Allah razı olsun

Çok haklısın aslında bilgi vermek lazım.. ben de klinikte bi görüşme yapacaktım karşılandığım muameleyi paylaşırım en azından..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun daha güçlü daha sabrlı güzel bi başlangıç olsun inşallah...

Kızlar merhabaa ,

Bir şey danışmak istiyorum tecrübelerinize dayanarak..

Ben dondurulmuş transferi için Lucrin 10 mg vuruluyorum bugun 7.iğnemi vurdum. Adetime normal şartlarda 3 gün var. Transfer ortalama adet bitiminden kaç gün sonra oluyor ??

Yavaştan heyecan sarmaya başladı

Merhaba, Rahim kalınlığına göre gün belirleniyor aslında. Benim adetin 2. gününden itibaren 19. günde transfer olmuştu. Umarım transferin güzel sonuçlanır

14 gun sonra ortalama canim

Merhaba, Rahim kalınlığına göre gün belirleniyor aslında. Benim adetin 2. gününden itibaren 19. günde transfer olmuştu. Umarım transferin güzel sonuçlanır
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için hakkımızda hayırlısı inşallah.. Peki her gün rahim kalınlığı için doktora mı gitmek gerekecek

Amin canım benim stres değil de heyecan çok güzel duygular rabbim nasip etti buraya kadar gelmeyi inşallah dualarımız kabul olur cümlemizin Allah razı olsun

Haklısın, çok güzel duygular o aşamaya gelebilmek için çok bekliyoruz çok emek çekiyoruz. Dualarımız seninle

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için hakkımızda hayırlısı inşallah.. Peki her gün rahim kalınlığı için doktora mı gitmek gerekecek

Her gün değil, 12. günde bakmıştı benim doktorum ona göre gün vermişti. Toplamda dondurulmuş transferi için 3 kere doktora gittim ben. Adetimin 2. günü kan verdim, 3. günü ilaçları kullanmaya başladım, ilaçları kullanmaya başladıktan 12 gün sonra rahim kalınlığına bakıldı, 6 gün sonra da transfer oldum. Araya pazar girmese 5 gün sonra transfer olacaktı

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

kızlarrr herkese merhaba bugün transferımn 7. günü 3. günğm kanamam olmustu sonrada afedersnz dıyare olmustum pek umıdm kalmamıstı açıkcası ama yınede Allaha sıgındım. bugun gebelik testi yaptım kopkoyu cıktı sabah gıttım kan verdm sımdı sonucum cıktı 160 İki tane transfer olmustu Rabbım saglıkla devam ettrsn ınsaallah hepımızn kucakları dolsun ıkı gunde bı tekrarlıcam testlerı dualarnzda benıde unutmayn ınsaallah bu sefer saglıklı katlanarak ılerler

Ayy insana ne kadar cok umut verdiren seyler var bole rabbim devamini erdirsin ins bizlere dua etmeyi unutmayin cnm nolur hergun bacak agrilarim artiyo benimde ara ara sortima agrilar giriyo ins bunlar tutunma gostergeleridir

Ayy insana ne kadar cok umut verdiren seyler var bole rabbim devamini erdirsin ins bizlere dua etmeyi unutmayin cnm nolur hergun bacak agrilarim artiyo benimde ara ara sortima agrilar giriyo ins bunlar tutunma gostergeleridir
herkese dua edıyorum canmm hergun Rabbi hebli mines salihin- Ya mubdiu - Fe hebli min ledünke veliyya- 7 tane ayetel kursi okuyorm esimde elini gobegıme koyarak okudu. inancınızı kaybetmeyn Rabbım nasıp edecek ınsaallah bnde cok saskınım ama oncesnde kımyasal oldugu ıcın hep tedrgnlk var ıcımde ıster ıstemez. havuc suyu ıctm hergun kabak cekrdegı kuru dut bol su genelde yattm arada yurudum ufak ufak kendı ısımı yapmaga basladm ınsaallah Rabbım dualarımızı kabul etsn kulun kula duası daha makbulmuş bırbırımızı unutmayalm ınsaallah

hadi insallah canim saglikla simsiki tutunsunlar insallah 9 ay birakmasinlar annelerini))))

Canım ya hadi inşallah sımsıkı tutsunlar seni güzelce katlansın değerlerin 7.ci gün için değer baya yüksek geldi bana çok iyi maşallah ikiside tutunmuş olabilir güzel haberlerini bekliyoruz

Canım ya hadi inşallah sımsıkı tutsunlar seni güzelce katlansın değerlerin 7.ci gün için değer baya yüksek geldi bana çok iyi maşallah ikiside tutunmuş olabilir güzel haberlerini bekliyoruz
banada çok yuksek geldı az olsa endıse cok olsa endıse hemsıre bı kısasısımz yok 50 alt sınırımız dedı bı kac sayfadada var bnm gıbı yuksek olan onmlı olan 2 kat artması tabıkı ınsaalah artar da kucagıma alırm bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…