Gozun ayrdin cnm benimde ilki kinyasal olmusdu. Ikinciyi yapmafn once bir tedavi uygulandimi sana

Allah emeğini çabanı zayi etmesin bol.bol dua et inşallah kalp atislarinida duyarsın çoğul konuşyorim görüyosun çünkü öyle hissettim tabi Allah bilir tekte olur yeterki tutsunlarda

Allah emeğini çabanı zayi etmesin bol.bol dua et inşallah kalp atislarinida duyarsın çoğul konuşyorim görüyosun çünkü öyle hissettim tabi Allah bilir tekte olur yeterki tutsunlarda
ınsaallah canım hayırlı saglıklı olsunlarda bır ıkı farketmes Rabbım hiç bırımzn emeklerını bosa cıkarmasın şerlerı hayırlara cevırsn yuzumuzu guldursun ınsaallahh

Hayırlı olsun inşallah

Crinone jel bıraktıktan sonra kaşıntı şikayetim kesildi kızlar ama sarı akıntı devam ediyor birgün var birgun yok şekilde.. normalde ay sonu gideceğim doktora ama erken mi gitsem. İdrar tahlilimde temiz çıkmıştı. Niye böyle oluyor anlamadim

Gözün aydınnn, çok sevindim. 2si de tutunmuştur inşallah.

hısterskopı oldum cnm bırde ıntralıpıd serum takıldı artı degısık olarak prograf dıe bı hap kullanıyorm vucut embryoyu yabancı gorup atmasn dıye

Bağışıklık için serum hangi aşamada takıldı? Benim tutmama nedenlerinden biri bağışıklık sistemi olabilir diye düşünüyoruz da o yüzden soruyorum canım

hısterskopı oldum cnm bırde ıntralıpıd serum takıldı artı degısık olarak prograf dıe bı hap kullanıyorm vucut embryoyu yabancı gorup atmasn dıye
Bu 2 denemenizmiydi bendebde kanda genetik test kan pihtilasma testi birde histerskopi yapicam ddi insqllah bnde guzel haberler alirim hayirlisiyla

Doktor normal diyecek muhtemelen canım, herşeye normal diyorlar. İçinin rahat etmesi için erken git istersen.
Bir rahat edemedin hamileliğinin tadını çıkaramadın.

Rahim kalınligi dikkate alınarak adetin 18-23 günler arası olur transfer canım

Doktor normal diyecek muhtemelen canım, herşeye normal diyorlar. İçinin rahat etmesi için erken git istersen.
Bir rahat edemedin hamileliğinin tadını çıkaramadın.
İlacı birakali günler oldu az önce afedersin lavaboya gittim kocaman bir kalıntısi geldi canım o yapıyor galiba

İlacı birakali günler oldu az önce afedersin lavaboya gittim kocaman bir kalıntısi geldi canım o yapıyor galiba

Aynısı benim de başıma geldi, biz çok çektik ya kaşıntıdan hep o biriktiği içindi zaten. İlacı bıraktıktan 10 gün sonra bile gelmişti benim. Biraz daha sabret, tam etkileri bitmedi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…