NAR SUYU İÇİN

Canım rahimin durumuna göre dr sana söyler zaten benim ki bugün 20. Gün yapıldı herkesin farklı ama 15 'le 20 arası sanırım

Haklısın, çok güzel duygular o aşamaya gelebilmek için çok bekliyoruz çok emek çekiyoruz. Dualarımız seninle
Allah razı olsun canım benim emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah herşeyden önce rabbim ol derse olur ona teslimiz tevekkül edip bekliycez her şeyin hayırlısı hepimize inşallah

Bak gördün mü canım boşuna evham yapmışsın o kadar. Rabbim yüzünü güldürsün kucağını bebişlerle doldursun inş.

Kızlar selam nasılsınız bende bu hafta başlicam nasipse dondurulmuşlarla hepinizden dua istiyorum inşâAllah bu sefer olur
Allah hayırlı etsin inşallah gebelik haberini de okuruz :)

Burada ki herkesi öyle iyi anlıyorum ki elimde bir dilek hakkı olsa herkes hamile kalsin diye dua ederdim :)

Bak gördün mü canım boşuna evham yapmışsın o kadar. Rabbim yüzünü güldürsün kucağını bebişlerle doldursun inş.
amin canım sağolasn cümlemizi inşaallah ilknde 7. gün 32 çıkmıstı sonra kımyasal olmustu cok korkuyorm bısey olcak dıye ınsaallah saglıkla ılerlerde kucagımıza alırz

Dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeğinizi zayi etmesin bol bol dua et canim
Amin canım inşâAllah çok sağol
İnşallah olacak bu sefer
Amin amin amin inşâAllah
Allah hayırlı etsin inşallah gebelik haberini de okuruz :)

Burada ki herkesi öyle iyi anlıyorum ki elimde bir dilek hakkı olsa herkes hamile kalsin diye dua ederdim :)
Amin inşâAllah canım aynen bende öyle bi Dilek dilerim:)

Maşallahh Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Doktorunuza sorup yoğurt suyu ya da kefir icseniz. Ignelerimi yaparken benim de kasinti ve akintim oldu. Dr kesinlikle ilac veremem su aşamada dedi. Yoğurt suyu ictim dr da c vitamini onerdi. Surekli camasirimi değiştirdim. Kuru kalmaya calistim ve sukur gecti. Bi deneyin isterseniz

Denemeye çalışayım midem pek müsade etmiyor herşeyi yemeye içmeye .. hele kokular mahfediyor. Öneri için teşekkür ederim

Canım hayırlı olsun süper haber

aaaaa masallah canim prensese allah saglikla kucagina almayida nasip etsin. artik alisverise baslayabilirsin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…